• Έκλεβαν ακριβά κινητά και εξαπατούσαν τους ιδιοκτήτες τους να τα «ξεκλειδώσουν» - Τους «τσίμπησε» η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος
 • Nissan Leaf: Το απόλυτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο (Φωτό & Βίντεο)
 • 5+2 ενδείξεις (σημάδια) ότι το κινητό σας... παρακολουθείται…
 • 9 σημάδια που δείχνουν ότι ο υπολογιστής σας έχει χακαριστεί (φωτό)
 • Διαβάστε τα μηνύματά σας στο χωρίς να σας «δουν» οι αποστολείς – Τα «κόλπα»…
 • Η χρήσιμη εφαρμογή για να μη παρακολουθούν τις συνήθειές σου στο ίντερνετ
 • Οι «Εθνικοί Εργολάβοι», η Γέφυρα που έπεσε και… οι Έλληνες Πολιτικοί Ταγοί….
 • 10 βασικοί κανόνες για να αντιμετωπίσεις τις παγίδες-κινδύνους του free Wi-Fi
 • Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ΔΕΗ: Ποιες είναι και πως γίνονται οι νέες ρυθμίσεις για την πληρωμή τους
 • Προσοχή, Μεγάλη Απάτη: Έρανος – απάτη για το «μικρό Νικολάκη» κατακλύζει το Facebook

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ΔΕΗ: Ποιες είναι και πως γίνονται οι νέες ρυθμίσεις για την πληρωμή τους

" Δυνατότητα διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 18 έως 36 δόσεις δίνει η ΔΕΗ. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, ότι για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, του ελεύθερους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά που οφείλουν μέχρι 1.000 ευρώ, μπορούν να γίνουν έως 24 δόσεις, εφόσον καταβληθεί ταυτόχρονα με τον διακανονισμό η πρώτη δόση. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Νέες ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Όλες οι αλλαγές...

" Οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας είναι μία χρέωση που πληρώνουν οι καταναλωτές στο λογαριασμό ρεύματος η οποία "χρηματοδοτεί” το τιμολόγιο των νησιών (όπου η παραγωγή ρεύματος γίνεται με πετρέλαιο και είναι ακριβότερη) αλλά και το κόστος του κοινωνικού τιμολογίου ΚΟΤ. Δείτε τις νέες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος… "

Αυγ
23
Περισσότερα »
ΔΕΗ & Κυβέρνηση – Κοινωνική Πολιτική στις πλάτες των καταναλωτών

" Τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, αντίθετα από το καλοκαίρι και μετά υπήρξε και μια γενναία μείωση 15%, έστω και για εκείνους μόνον που πληρώνουν κανονικά το λογαριασμό τους. Το… μυστικό αυτού του φαινομένου είναι η ανορθολογική χρέωση που ισχύει, σύμφωνα με την οποία, όταν αυξάνει η κατανάλωση αυξάνει και η τιμή της κιλοβατώρας, "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
Πετρελαϊκοί κολοσσοί ενώπιον της δικαιοσύνης

" Δικαστήριο του Μιλάνου αποφασίζει σήμερα αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά των πετρελαϊκών ομίλων Shell και Eni για διαφθορά. H δίκη εφόσον διεξαχθεί, ενδέχεται να είναι από τις μεγαλύτερες για τέτοιου τύπου υποθέσεις. Ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος Shell διατεινόταν επί σειρά ετών ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εμπλοκή του καταδικασμένου για ξέπλυμα χρήματος Νιγηριανού Νταν Ετέτε στη διαδικασία αγοράς ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου στη Νιγηρία. "

Μαϊ
03
Περισσότερα »
Τσέρνομπιλ: Αποκαλυπτική αναπαράσταση της πορείας του ραδιενεργού νέφους που αύξησε τις καρκινογενέσεις σε τεράστια ποσοστά…(βίντεο)

" Γάλλοι επιστήμονες παρουσίασαν έναν αποκαλυπτικό χάρτη για την πορεία που ακολούθησε το ραδιενεργό νέφος μετά το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Η κινούμενη γραφική αναπαράσταση παρουσιάζει την εξάπλωση του ραδιενεργού νέφους που ταξίδεψε πάνω από την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο το διάστημα 26 Απριλίου 1986 με 9 Μαΐου του ίδιου έτους. "

Απρ
13
Περισσότερα »
Το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου μέσω του East Med θα περνά από την Ελλάδα!

" Μια εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη που καθιστά την Ελλάδα τον βασικό κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω του υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου East Med, σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ με την συμφωνία μεταξύ των Υπουργών Ενέργειας της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Κύπρου, της Ιταλίας και του αρμοδίου Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τον ίδιο αγωγό "θωρακίζεται" και η Κύπρος μέσω της οποίας θα περάσει ο αγωγός πριν καταλήξει στην Ελλάδα. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Είδες η ΔΕΗ; Βάζει εισπρακτικές - Κοράκια για να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές!

" Τι κι αν ήταν μια από τις επιχειρήσεις με κοινωνικό πρόσωπο, μια επιχείρηση από τις λεγόμενες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Όλα αυτά να τα ξεχάσετε. Η ΔΕΗ φοράει το σκληρό της προσωπείο και βάζει τέλος στην πολιτική των διευκολύνσεων και του κοινωνικού της προσώπου. Προσλαμβάνει εισπρακτικές - Κοράκια για να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές! "

Μαρ
11
Περισσότερα »
Ενεργειακό και Γεωπολιτικό «σκάκι» στη ΝΑ Μεσόγειο εν αγνοία της Ελλάδας (!!!)

" Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με βάση τις έρευνες, κρύβει τεράστια αποθέματα στα οποία στοχεύει η παγκόσμια πετρελαϊκή βιομηχανία και τα οποία αποκαλούνται «κοιτάσματα της επόμενης εικοσαετίας». Τα υψηλότερα αποθέματα στην περιοχή, βρίσκονται στην ΑΟΖ της Ελλάδος,στην περιοχή από το Καστελλόριζο και τη Ρόδο μέχρι την Κύπρο. "

Ιαν
11
Περισσότερα »
Στον αέρα Πτολεμαΐδα 5 και Μελίτη 2 της ΔΕΗ - Στοπ στη δημιουργία νέου λιγνίτη στην Ελλάδα από το Ευρωκοινοβούλιο

" Σε μία απόφαση που εκθέτει τις επιλογές της ηγεσίας της ΔΕΗ, των Ελλήνων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Κόμματος και της ηγεσίας του υπουργείου περιβάλλοντος, η Επιτροπή έκρινε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να υπονομεύσει το σημαντικότερο κλιματικό εργαλείο της Ευρώπης με τη λειτουργία στων δύο νέων λιγνιτικών σταθμών… "

Ιαν
04
Περισσότερα »
Μπαταρίες λιθίου – αέρα αποθηκεύουν τετραπλάσια ποσότητα ενέργειας

" Οι μπαταρίες λιθίου – αέρα μπορούν να αποθηκεύσουν τετραπλάσια ποσότητα ενέργειας συγκριτικά με τις συμβατικές, όμως η ανάπτυξή τους μέχρι σήμερα περιοριζόταν από ποικίλους παράγοντες με κυριότερο τη δυσκολία να παρατηρήσει κανείς άμεσα τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό τους όταν αυτές οι μπαταρίες φορτίζονται και αποφορτίζονται. "

Ιαν
01
Περισσότερα »
Σκάνδαλο Energa-Hellas Power: Ποιοι προστατεύουν τους παραλίγο δολοφόνους δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ;

" Σε καθεστώς “Υψηλής Προστασίας” μοιάζει να βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Energa-Hellas Power στο οποίο υπήρξε και απόπειρα δολοφονίας του νομικού εκπροσώπου του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και βασικού κατηγόρου των εκπροσώπων των εταιρειών Energa και Hellas Power Γιώργου Αντωνόπουλου. O δικηγόρος δέχθηκε σφαίρα στο πρόσωπο. "

Νοε
29
Περισσότερα »
«Bιομηχανία» ρευματοκλοπών: Απίστευτη κομπίνα - Έπαιρναν 50 ευρώ για 80% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος

" Πριν πραγματοποιηθεί καταμέτρηση, αποσφράγιζαν τους μετρητές της Δ.Ε.Η. και παρέμβαιναν στις ενδείξεις τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τον έλεγχο των στατιστικών στοιχείων του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), με αποτέλεσμα τη μείωση της συνολικής καταμετρημένης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. "

Νοε
12
Περισσότερα »
Έτσι θα ακυρωθεί η ιδιωτικοποίηση των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

" Μετά την υπερψήφιση της μεταβίβασης των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο, οι υπηρεσίες ύδρευσης έχουν ιδιωτικοποιηθεί κατά παράβαση του Συντάγματος. Οι δύο εταιρίες παύουν να έχουν ως σκοπό αυτόν που ορίζει το καταστατικό τους, δηλαδή την ύδρευση και την αποχέτευση Αθήνας και Θεσσαλονίκης και να πωληθούν στο προσεχές μέλλον. "

Οκτ
07
Περισσότερα »
ΔΕΗ: Ευκαιρίες, παγίδες και ψέματα για τις ρυθμίσεις οφειλών - Οι εξαιρέσεις και τα προβλήματα με τον ΔΕΔΔΗΕ

" Μεγάλη ανταπόκριση αλλά και πολλά προβλήματα παρουσιάζονται στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις που διαφημίζει η ΔΕΗ. Από την ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εξαιρούνται ορισμένες κατηγορίες καταναλωτών, οι οποίοι πηγαίνουν στα καταστήματα της ΔΕΗ για να εξυπηρετηθούν, αλλά διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να επωφεληθούν… "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Καταιγίδα διακοπών ρεύματος σε όσους χρωστούν στη ΔΕΗ από την 1η Σεπτεμβρίου…

" Έσπειρε, ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέμους και σήμερα ως κυβέρνηση θερίζει θύελλες, καθώς η ΔΕΗ υπό το βάρος των ανεξόφλητων λογαριασμών που κυμαίνονται από 2,3 δισ. ευρώ σύμφωνα με τη διοίκηση, έως 2,7 δισ. ευρώ σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, επιστρατεύει ξανά το μέτρο των μαζικών αποκοπών. Καταιγίδα διακοπής ρεύματος σε όσους χρωστούν στη ΔΕΗ από την 1η Σεπτεμβρίου… "

Αυγ
19
Περισσότερα »
Νέο Σοκ για τα νοικοκυριά: Τεράστιες αυξήσεις στο Ηλεκτρικό Ρεύμα για να «πληρωθούν» οι «επενδυτές»… (!!!)

" Στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που πληρώνουν τα νοικοκυριά, μετακυλύετε το βάρος της κάλυψης του τεράστιου ελλείμματος στις επιδοτήσεις των επενδυτών για τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες (ΑΠΕ). Αντί να περικόψουν το πολύ υψηλό ποσοστό επιδότησης που οι ίδιοι είχαν ορίσει, καλούν σήμερα τον χειμαζόμενο λαό να πληρώσει ένα νέο ουσιαστικά χαράτσι που διπλασιάζει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. "

Αυγ
13
Περισσότερα »
Δίκαιο της Θάλασσας & Ελληνική ΑΟΖ: Απόφαση-σταθμός, εθνική δικαίωση για την Ελλάδα, ας το αξιοποιήσει!

" Τα γεγονότα της Τουρκίας «παρέσυραν» την επικαιρότητα στο μείζον αυτό ζήτημα… όμως η «κατάσταση» δεν επιτρέπει να αγνοούνται και άλλες μείζονος σημασίας εξελίξεις που αφορούν ζωτικά (και δίκαια) συμφέροντα της χώρας, όπως είναι η πρόσφατη απόφαση του Μόνιμου Διαιτητικού Δικαστηρίου με έδρα τη Χάγη που αφορά στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (στο εξής: Δίκαιο της Θάλασσας). "

Αυγ
08
Περισσότερα »
Κι όμως τα πετρέλαια υπάρχουν: Μεγάλη επιτυχία της Κύπρου-Κολοσσοί διεκδικούν τα τεμάχια του γ’ γύρου αδειοδότησης

" Κολοσσοί όπως η αμερικανική ExxonMobil, η νορβηγική Statoil και η Qatar Petroleum, διεκδικούν τα πετρέλαια της Κύπρου. Με την Ελλάδα και την αξιοποίηση των δικών της κοιτασμάτων τι γίνεται; Διότι αν ο καθηγητής Φώσκολος, βγαίνει αληθινός για τα κυπριακά κοιτάσματα, γιατί να μην έχει δίκιο και για τα ελλαδικά, νοτίως της Κρήτης; "

Ιουλ
27
Περισσότερα »
ΔΕΗ: Οι νέες ρυθμίσεις οφειλών καταναλωτών – Όροι & αριθμός δόσεων – Εξαιρούνται οι δημοτικές επιχειρήσεις (ΔΕΥΑ)

" Η ΔΕΗ, αποφάσισε, ένα νέο, ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Επιχείρηση, «επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον κοινωνικό της χαρακτήρα και τον αναπτυξιακό της ρόλο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αφήνοντας, όμως, "εκτός", του συγκεκριμένου προγράμματος, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης. "

Μαρ
30
Περισσότερα »
Ιδεοληψία=Ευτελισμός: Τελεσίδικα αρνητική η Κομισιόν στην επαναλειτουργία της «Πτολεμαΐδα ΙΙΙ»

" «Ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης και ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Σκουρλέτης, φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για αυτήν την εξευτελιστική για την Ελλάδα και περιβαλλοντικά οπισθοδρομική πρωτοβουλία».. "

Ιαν
31
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "