Η αθλιότητα της δεκάρας

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι 4-10-2018

Ακούγεται ως fake news αλλά, ως φαίνεται, είναι αληθινό. Υπάρχουν Έλληνες συνταξιούχοι που μεταναστεύουν στη Βουλγαρία, διότι εκεί οι (βουλγαροποιημένες) συντάξεις τους, τους επιτρέπουν να ζήσουν.

Είναι σχεδόν γκροτέσκ, αλλά εκτός από τη νεολαία που εγκαταλείπει τη χώρα, την εγκαταλείπουν και τα «τιμημένα γηρατειά» – ατιμασμένα πια τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, ώστε να παίρνουν των ομματιών τους για την ξενιτιά τώρα στα γεράματα.

Ουδέποτε άλλοτε στην ελληνική ιστορία έχει συμβεί, εν καιρώ ειρήνης, να ξεσπιτώνονται οι απόμαχοι πατέρες μας από τις εστίες τους, ώσπου η «τελική λύση» να τους εξαιρέσει οριστικώς από το σύστημα.


Ερεβώδη πράγματα και ανόσια – πλην όμως ρουτίνα, κι εξ όνυχος τον λέοντα: όσοι συνταξιούχοι έλαβαν τη σύνταξή τους μετά την ημερομηνία που θα έπρεπε να έχει πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όταν πήγαν να τον πληρώσουν, έφαγαν… πέναλτι! Κάτι δεκάρες! Κάτι άτιμες δεκάρες, διότι αυτό είναι το προτεκτοράτο μας: της δεκάρας…

Ό,τι να ’ναι

Μετά βδελυγμίας διέψευδε ο κ. Τζανακόπουλος το ενδεχόμενο να παρακολουθείται ο κ.Λαφαζάνης. Εκτός των άλλων, θα ήμαστε και ηλίθιοι, αν κάναμε κάτι τέτοιο, διαμαρτυρόταν ο κ. Τζανακόπουλος, ακριβώς τη στιγμή που η κλήση «δι’ υπόθεσίν» του στην Ασφάλεια προς τον κ. Λαφαζάνη αναφέρεται η ίδια σε παρακολουθήσεις!

Αλλά, αν κάτι τέτοιο συνιστά διάψευση αμ’ έπος αμ’ έργον του κ. Τζανακόπουλου, τι ακριβώς συνιστά η δεύτερη κλήση της Ασφάλειας στον κ. Λαφαζάνη να παρουσιασθεί πάλι δι’ υπόθεσίν του;


Ως φαίνεται, δεν φθάνει που διαψεύσθηκε ο κ. Τζανακόπουλος, διαψεύδεται και η δήλωσή του ότι οι κυβερνώντες δεν είναι ηλίθιοι! Έξοχα…

Στάθης Σταυρόπουλος

Πηγή: iskra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "