Μ. Βαρβιτσιώτης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Δυτική Αθήνα με το σύνθημα «Δυτικά, Δυνατά, Μαζί»

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής στην νεά εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας, ανακοίνωσε χθες με ομιλία του στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρουσία πολιτών της περιοχής και πολιτικών φίλων του.

«Σήμερα, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ εκεί που η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη και μαχητικότητα. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, για να δώσουμε σήμερα το μήνυμα ότι η Δυτική Αθήνα θα βρίσκεται δυναμικά, διεκδικητικά και πρώτη στο τραπέζι των αποφάσεων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Συνέχισε δε λέγοντας τα εξής: Η Νέα Δημοκρατία δε δέχεται καμία  περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, ούτε και κανένα νέο φόρο που θα συρρικνώσει και άλλο το πενιχρό, σήμερα, εισόδημα των ανθρώπων του μόχθου».

«Τη στιγμή που ο κόσμος αλλάζει  και η τεχνολογία εξελίσσεται, η Ελλάδα παραμένει, τη τελευταία δεκαετία, καθηλωμένη σε κρίση. Μια κρίση που έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι Έλληνες, αλλά, ιδιαίτερα, οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας να πληγούν από τη μείωση του εισοδήματος τους, τον περιορισμό των ευκαιριών, τις λίγες δυνατότητες για ανέλιξη και επιτυχία», ενώ ολοκλήρωσε τον λόγο του εξηγώντας για ποιο λόγο επέλεξε να εκτεθεί στην Δυτική Αθήνα.


Παραβρέθηκαν, πέραν του ιστορικού στελέχους της ΝΔ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, πολλοί Δήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός κ.α.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "