Η θηλιά και η γραβάτα

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Βεβαίως αφού βρήκαν παπά οι ξένοι κατακτητές της Γκραικυλίας θα θάψουν όχι δυο τρεις, που λέει η λαϊκή παροιμία αλλά δεκατρείς και βάλε! Δεν σταματά πουθενά, δεν ορρωδεί προ ουδενός ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας κι η συμμορία του πολιτικού τσογλανισμού, που σβερκώθηκε στον όχλο με την συνενοχή του φυσικά. Σκοπιανό, Αλβανικό, Μεταναστευτικό, πέμπτο Μνημόνιο και νέα μέτρα για φέρετρο, από τούδε χωρίς χαρτζιλίκι από το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα μπιρ παρά στο παζάρι.

Τώρα θυμηθήκατε Ελληναράδες ότι το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler είναι προδότης, επειδή ξεπούλησε την πουλημένη από το 1945 Μακεδονία; Όταν πρόδιδε με τα μνημόνια, που θα τα έσκιζε μέσα σε ένα βράδυ κι έβαζε υποθήκη την περιουσία της Αποικίας για σχεδόν έναν αιώνα ήταν εκσυγχρονισμός και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις;

Όταν για υποτιθέμενο χρέος 185 δισεκατομμύρια ευρώ, σας χρέωναν δάνεια 256 δισ. ευρώ και αντί να μειωθεί το παράνομο απεχθές και επαχθές χρέος, έφθασε στις 31 Μαρτίου 2018 τα 343,740 δισ. ευρώ βγάλατε το σκασμό.

Το ίδιο κάνατε και στα μέτρα για φέρετρο, που την τελευταία δεκαετία είχαν αποτέλεσμα να κλέψουν τα ξένα αφεντικά πάνω από ενάμιση τρισεκατομμύρια ευρώ από τον συνολικό πλούτο της Γκραικυλίας!

Στα PSI, στην ληστεία όλων των χρημάτων, που πηγαίνουν με την βία στην Τράπεζα της Ελλάδας, να τα παίρνουν πιο εύκολα οι ξένοι, στις περικοπές και στην εξοντωτική φορολογία σ’ ό,τι κινείται και αναπνέει, πιπιλίζατε τις μαλακίες ότι ζούσαμε πέρα από τις δυνατότητές μας, ότι έδινε το υστέρημά της η Ευρώπη για τεμπέληδες Έλληνες κι άλλα φασιστικά γερμανοτσολιάδικα γνωστά από τον αιματηρό πόλεμο κατάκτησης της χώρας από τους Αγγλοαμερικάνους, που τον βαφτίσατε «Εμφύλιο». Τώρα σας σηκώθηκε η πολλάκις κουρελιασμένη εθνική σας περηφάνια;


Πραγματικά πρέπει να είσαστε περήφανοι δοσίλογοι και ραγιάδες, που σημαντικά πειράματα του παγκόσμιου Καπιταλισμού γίνονται στην Γκραικυλία, έχουν επιτυχία, εφαρμόζονται αμέσως ανά την υφήλιο.

Τί νομίζετε, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων στην Μόρια, γενικά σε νησιά του Αιγαίου και στην ενδοχώρα τα έκαναν και τα χρηματοδότησε ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο, επειδή τους έπιασε πόνος για σας τους ραγιάδες και τους καημένους τους πρόσφυγες, να μην γίνονται βορά των καρχαριών της Μεσογείου;

Για αυτό δουλεύουν πυρετωδώς οι δουλέμποροι του κόσμου, που έχουν πια το... ανθρωπιστικό όνομα μη κυβερνητικές οργανώσεις; Αφού δοκιμάστηκαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γκραικυλία, το Δ’ Γερμανικό Ράιχ έβγαλε ντιρεκτίβα: Και τα εδώ στρατόπεδα θα λειτουργούν και θα παίρνεις πίσω πρόσφυγες, που θα στέλνει η Γερμανία και θα γεμίσει η Β. Αφρική με μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων.

Η Λιβύη κι η Τυνησία έχουν το «προνόμιο» της απέραντης χωματερής ανθρώπινων ψυχών. Για πλάκα σκότωσαν τον Καντάφι οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές; Τυχαία, θαρρείτε, τα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας στην Τυνησία κι άλλες χώρες της Β. Αφρικής;

Θα έχουν οι Καπιταλιστές τα σύγχρονα Νταχάου και αναλόγως με τις ανάγκες τους θα παίρνουν από εκεί εργατικά χέρια χτυπώντας αλύπητα και τους εργαζόμενους στις Δυτικές χώρες. Τα δέχτηκε όλα το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler Μέρκελ προκειμένου να κρατήσει την καρέκλα του Μαξίμου για μερικούς ακόμα μήνες. Αυτά δεν είναι προδοσία, Ελληναράδες;


 

Αποτελούν «ρεαλιστική πολιτική του να εξυπηρετείς κατά συμφέροντα τρόπο τον σύμμαχό σου», όπως λέει στον σταθμό του κολαούζου η πάλαι ποτέ μαριονέτα του Χριστοφοράκου, που πήγαιναν μαζί για Formula 1, και άλλα ραδιοτηλεοπτικά βαποράκια, που αποκαλούνται δημοσιογράφοι (κατ΄ ευφημισμόν);

Είπε πάλι ΝΑΙ σε όλα ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας προσδοκώντας να μην εφαρμοστεί το ψαλίδι σε συντάξεις και αφορολόγητο, με προφανή στόχο να πάει σε πρόωρες εκλογές. Πήρε μόνο την πενιχρότατη, εξάμηνη αναστολή του αυξημένου ΦΠΑ (διάβαζε νεοναζιστικού φόρου) στα νησιά, που βουλιάζουν από πρόσφυγες.

Νομίζετε, ότι πληρώνει κανένας πρόσφυγας και συν αυτών και οι ντόπιοι, ΦΠΑ στα καταστήματα των νησιών, που είναι εγκατεστημένα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων; Θεωρούν ότι είμαστε αφελείς, έχουμε την ανοησία τους; Βρήκαμε παπά να θάψουμε όλους!

Την έχει χοντρά ψωνισμένη, νομίζει ότι είναι ο Κίσιγκερ της Βαλκανικής ο κατά τον περασμένο αιώνα θεωρούμενος επικεφαλής ιδεολόγος της αριστερής φράξιας του Κ.Κ.Ε. Θέλει να... λύσει ελληνοτουρκικά, κυπριακό κι άλλα εθνικά ζητήματα. Κανονικός πράκτορας του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού σε άμιλλα με τον προϊστάμενό του θαλαμοφύλακα.

Αμ η κοροϊδία με την ρύθμιση του χρέους, που δεν ήταν διαχειρίσιμο και με γελοία δεκαετή παράταση έγινε βιώσιμο δια μαγείας! Φόρεσε γραβάτα, έβαλε και άλλη θηλιά στον λαιμό του όχλου της Γκραικυλίας.

Πέμπτο Μνημόνιο. Αλλά καλά κάνει αφού τα θέλει ο κώλος του και δεν ξυπνάει ούτε με τις σάλπιγγες της Ιεριχώς! Μέχρι το 2022 το στύψιμο, για να βγουν τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα, που υποτίθεται θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και στις ελαφρύνσεις για τους αδύναμους οικονομικά. Σε ξεζουμισμένη οικονομία, σε κατεστραμμένη αποικία!

Η «ρύθμιση» του χρέους, δεν επιφέρει καμιά απομείωση. Υποτάσσεται στην τοκογλυφική λογική των δανειστών να αποσπάσουν τα μέγιστα, απορροφώντας την όποια αύξηση του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια.

Κάποιες δευτερεύουσες ρυθμίσεις παράτασης του χρόνου εξόφλησης δανείων, επιστροφής τόκων των κεντρικών τραπεζών, κ. λπ., υπηρετούν την διασφάλιση πληρωμής των τοκοχρεολυσίων επιβάλλοντας σκληρή εποπτεία στην οικονομική πολιτική, Παρόλα αυτά πανηγυρίζουν! Προφανώς επειδή πάνε καλά τα καπιταλιστικά πειράματα στην Γκραικυλία, στο φρικτό πειραματόζωο!

Τί να πει κανείς για την διαβόητη Συμφωνία των Πρεσπών; Αρκεί μόνο η απάτη, που παίχθηκε στην μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά των όρων «Ιθαγένεια» και «Εθνικότητα».

Θυμηθείτε το «Μεγάλο μας Τσίρκο»: Αυτοί θα νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και μεις θα ξέρουμε καλά ότι είναι σκλάβοι! Οι Σκοπιανοί θα λένε ότι είναι Μακεδόνες κατά την εθνικότητα και στην Γκραικυλία θα νομίζουν ότι αφορά την ιθαγένεια, ο ίδιος όρος, Μακεδονία! Όχι ότι μας νοιάζει πώς θα λέγονται οι γείτονες.

Κάθε λαός ή όχλος έχει δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Οι Βαλκάνιοι, όσα φρικτά και να περάσουν, δεν βάζουν μυαλό! Ως οπαδοί της Δημιουργικής Καταστροφής είμαστε χαρούμενοι, που ξανάνοιξε το Βαλκανικό ηφαίστειο, η Μπαρουταποθήκη, για να τιμάμε τα πατρώα! Κοιμηθείτε ήσυχοι, Ελληναράδες!

Τα ταμπελάκια δίνουν την λύση. Σε κάθε άγαλμα του Αλέξανδρου, του Φίλιππου, θα υπάρχει κολλημένο... χαρτάκι, που θα ενημερώνει τους τουρίστες ότι είναι της ελληνιστικής εποχής! Άμα είσαι δοσίλογος και προδότης βρίσκεις λύσεις για όλα.


 

Κράτος μαριονέτα (κράτος, όχι αποικία όπως εσύ) η Βόρεια Μακεδονία, που όλοι στον κόσμο θα την λένε σκέτα Μακεδονία και θα παίζουν γεωπολιτικά οι Η.Π.Α. και οικονομικά το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, πάντα υπό την μπαγκέτα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου. Για αυτό λέμε η... επανάσταση πήγε τρεις πόντους μπροστά!

Και μ’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν μπορεί να εξαντλήσει τετραετία η πρώτη φορά ροζέ φασιστική αριστερά! Θα πάει σε πρόωρες εκλογές, το πιθανότερο το φθινόπωρο φέτος. Ρισκάρουμε την πρόβλεψη μελετώντας τα δεδομένα, που έχουμε στην διάθεσή μας.

Παίρνουν πλέον άλλοι σειρά να κάτσουν στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας και η επετηρίδα γεμίζει επικίνδυνα.

Όσο υπάρχει Γκραικυλία κι ο όχλος των ραγιάδων της, από προδότες, γερμανοτσολιάδες και δοσίλογους να φάνε και οι κότες!

Χώρια, που έχουν εξασφαλισμένη επιτυχία τα πειράματα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου.

03 Ιουλίου 2018

Πηγή: www.mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "