Εκλογές το Φθινόπωρο; Γιατί τις εισηγούνται στον Τσίπρα οι επιτελείς του Μαξίμου…

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Σύρονται σε εκλογές το Φθινόπωρο – Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Τσίπρας

Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας στην εναγώνια προσπάθειά του να γλιτώσει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ από μια εκλογική συντριβή.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας που έχουν στόχο να δημιουργήσουν το υπόβαθρο για να δικαιολογήσουν την προσφυγή σε εκλογές μέσα στον Οκτώβριο.

Ο κυβερνητικός συνασπισμός βρίσκεται ήδη σε επικίνδυνη περιδίνηση ενώ το τοξικό νέφος που παράγει ο Πάνος Καμμένος απειλεί να πνίξει ό,τι έχει απομείνει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα περιγράφουν με δραματικό τρόπο την αναγκαστική συνύπαρξη με τον Πάνο Καμμένο.

Η ταύτιση με τους ΑΝ.ΕΛ. απειλεί με περιθωριοποίηση και γελοιοποίηση τόσο την κυβέρνηση όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε σε πρόσφατη σύσκεψη στο Μαξίμου κορυφαίο στέλεχος που ασχολείται με την επικοινωνιακή πολιτική.

Το ίδιο στέλεχος ανάλυσε στους συνεργάτες του πρωθυπουργού τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων, που διενεργήθηκαν για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Οι απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν χαρακτηριστικά συντριβής, όχι μόνο στην Μακεδονία όπου εμφανίζει μονοψήφια ποσοστά αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά σε γκάλοπ που διενήργησε το Μαξίμου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή φτάνουν το 18% ενώ αντίστοιχα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να αγγίζει το 34,5%.

Πρόκειται για μια διαφορά 16,5% που μπορεί να φτάσει και τις είκοσι ποσοστιαίες μονάδες αν συνεχιστεί ο κυβερνητικός κατήφορος.

Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου το Μακεδονικό ήταν η αφορμή να ξεσπάσει η κοινωνία, η οποία έδειξε πρωτοφανή ανοχή για μια τριετία στους πειραματισμούς του Αλέξη Τσίπρα.

Η πλειοψηφία του λαού γνωρίζει πολύ καλά ότι εξαπατήθηκε γι΄ αυτό είναι οργισμένη και η οργή αυτή θα ξεσπάσει στις κάλπες όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "