Όταν η «Κόλλα» της Καρέκλας Ανατρέπει τα Πατριωτικά Αισθήματα – Η σταθερότητα λόγων και πράξεων των ΑΝΕΛ & Καμμένου

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Στη πολιτική το ψέμα είναι αυτονόητο και αναγκαίο. Είναι εξευτελιστικό όμως η υποκρισία το να εκφράζεις δημόσια μια άποψη αλλά να πιστεύεις κάτι άλλο. Πες πως στηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν κάνω αλλιώς θα έχουμε θεματάκια, η καρέκλα μου μ’ ενδιαφέρει πιο πολύ από την όποια λύση στο Σκοπιανό και θα είσαι ο καλύτερος του χωριού. Αφού έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ξαναμπείς στη Βουλή, τουλάχιστον μην υποκρίνεσαι τον πατριώτη γιατί απλά δεν είσαι.

--------------------------

Το ψέμα στην πολιτική είναι αυτονόητο, μην πούμε κι αναγκαίο. Σε μια Ελληνική ταινία ο εξαιρετικός ηθοποιός Ντίνος Ηλιόπουλος έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τον ψεύτη – βοηθό ενός βουλευτή. Είναι σχεδόν σίγουρο πως και σήμερα υπάρχουν τέτοιοι ταλαντούχοι ψεύτες στην πολιτική, έχουν όμως εξελιχθεί και μάλιστα προς το καλύτερο. Όπως είπαμε πριν το ψέμα στην πολιτική μπορεί να είναι και αναγκαίο.

Εκείνο όμως που πραγματικά είναι εξευτελιστικό, είναι η υποκρισία το να εκφράζεις δημόσια μια άποψη αλλά να πιστεύεις κάτι άλλο. Είναι μια τακτική που τη ζήσαμε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τα «αριστερά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσκιζαν μνημόνια και κόπτονταν για τις λαϊκές τάξεις, δεν το είχαν σε τίποτα να κάνουν το άσπρο μαύρο ανατρέποντας κι αυτό ακόμα το δημοψήφισμα, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τον Ελληνικό λαό.

Αφού «κατήργησαν» τον ΕΝΦΙΑ και θεσμοθέτησαν κατώτατο μισθό στα 750 ευρώ (που είναι αυτό;), αφού μείωσαν τα διόδια (που οι ίδιοι δεν πλήρωναν πριν) κι αφού ασχολήθηκαν με τα σοβαρά θέματα των ομοφυλοφίλων και των κοινωνικά αποκλεισμένων τρανσέξουαλ, αποφάσισαν να λύσουν και τα εθνικά θέματα.


Από την άλλη μεριά οι πατριώτες των ΑΝΕΛ, αφού έσκισαν κι αυτοί τα μνημόνια, αφού ψήφισαν ΟΛΑ τα μέτρα που φτωχοποίησαν ακόμα περισσότερο την Ελληνική κοινωνία, μας είπε ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος τα ακόλουθα: Η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό ήταν πολύ καλή, το Μακεδονία δε θα το ψηφίσουμε, αλλά τη κυβέρνηση δε θα τη ρίξουμε γιατί έδωσε λύση στο εθνικό θέμα με την οποία δε συμφωνούμε. Πως το λένε όλο αυτό;

Πες ρε φίλε, δε ρίχνω την κυβέρνηση γιατί γουστάρω να είμαι Υπουργός και γιατί τρώνε από τα χεράκια μου κόσμος και κοσμάκης. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο από το να λες αυτές τις αρλούμπες και να ξευτιλίζεσαι κι εσύ αλλά και το κόμμα σου. 

Πες πως στηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν κάνω αλλιώς θα έχουμε θεματάκια, η καρέκλα μου μ’ ενδιαφέρει πιο πολύ από την όποια λύση στο Σκοπιανό και θα είσαι ο καλύτερος του χωριού. Αφού έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ξαναμπείς στη Βουλή, τουλάχιστον μην υποκρίνεσαι τον πατριώτη γιατί απλά δεν είσαι.

Όσο για τον πρωθυπουργό και τους λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους που έλυσαν το πρόβλημα δεν υπάρχει καμία ελπίδα: Θα τους φάμε στη μάπα μέχρι την τελευταία μέρα που θα μπορούν να είναι στην εξουσία, ακόμα κι αν χρειαστεί να πουλήσουν τη μάνα τους. Κι αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Το χειρότερο όμως είναι πως οδηγούν τα πράγματα σ’ ένα σημείο πολύ επικίνδυνο: Στο διχασμό, για μια ακόμα φορά, του Ελληνικού λαού.

Πηγή: armynow.net

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "