Ο «πάμπτωχος» Συριζαίος Βουλευτής που ζούσε μόνο με 1.700 ευρώ το χρόνο και τώρα «ξεπλένει» τον Κουφοντίνα

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Και… επιδοματούχος με(σχεδόν) μηδενική δήλωση ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που «ξεπλένει» τον Κουφοντίνα;

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις για τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ βουλευτή Γρεβενών Μπγιάλα, ο οποίος με πρωτοφανές θράσος (επί της ουσίας) «ξέπλυνε’ το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον στυγερό δολοφόνο της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης υποστήριξε πως «είναι τραγική η δήλωση» ενώ παρότρυνε τον βουλευτή να «ρωτήσει τα 17χρονα εγγόνια των ανθρώπων που δολοφόνησε ο Κουφοντίνας, να δει αν τους νοιάζει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα μέσω του βουλευτή του ξεπλένει έναν τρομοκράτη δολοφόνο», υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.

Νωρίτερα, για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι», πρόσθεσε.

Βουλευτής… επιδοματούχος με μηδενικά (σχεδόν) εισοδήματα

Παρουσιάζει πάντως (κυρίως σημειολογικό ενδιαφέρον) να ρίξει κανείς μια ματιά στο επισήμως κατατεθιμένο στην Βουλή, Πόθεν Έσχες του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ βουλευτή, για να αντιληφθεί  κανείς ποιος επιτέλους είναι αυτός ο Μπγιάλας.

Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο του Πόθεν Έσχες του που ακολουθεί, ο Μπγιάλας δηλώνει Οικονομολόγος, σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του είναι Λογιστής με γραφείο στην Δεσκάτη Γρεβενών και την τελευταία χρονιά, πριν μπει στην Βουλή, δήλωσε εισόδημα (κρατηθείτε) 1.700 ευρώ!
Εκ των οποίων μάλιστα όλα ήταν Επιδόματα Τέκνων και Αγροτικών Επιδοτήσεων! 

Εμείς τι άλλο να πούμε και να προσθέσουμε άραγε;

Δείτε και μόνοι σας:


Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "