Μέγαρο Μαξίμου Vs Mαρινάκης: Σιωπητήριο από το πρώτο, προ του φόβου αποκαλύψεων από τον δεύτερο!!!

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Αιφνίδια κρίση αμνησίας από το Μέγαρο Μαξίμου. O Mαρινάκης τους “βοήθησε” να τον ξεχάσουν.

Ο Παπανδρέου που ως πρωθυπουργός είχε υποστεί το μίσος των συριζαίων αγανακτισμένων περνάει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του Τσίπρα. Με σκυμμένο κεφάλι και ο αμήχανος Σταύρος Θεοδωράκης σπεύδει να υπερασπισθεί την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Πιο κυριλέ ο Παυλόπουλος ζήτησε από τον Κάρολο την επιστροφή των Ελγινείων-τα τελευταία θα μπορούσαμε να τα ανταλλάξουμε με κάνα οικοπεδάκι στο Αγιο Ορος που λατρεύει και επισκέπτεται κάθε τόσο ο Πρίγκιπας.

Με κάτι τέτοια αισθάνεται πρίγκιπας στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας που όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με μια ακόμη κωλοτούμπα. Αίφνης ο Μαρινάκης έφυγε από το πλάνο. Ο Τζανακόπουλος έντρομος ψιθύρισε κάτι μισόλογα και άστο να πάει, άστο.

Δεν είναι και λίγο ολόκληρος εφοπλιστής, που τον αποκαλείς ναρκέμπορα, να δηλώνει ότι κάθε τόσο περνούσε το κατώφλι του Μέγαρο Μαξίμου  και “βοηθούσε” τον Σύριζα διά μέσω του Τσίπρα.

Αυτή η δήλωση του Βαγγέλη- ο οποίος πράγματι έκανε ιδιαίτερη υπομονή παρά το εκρηκτικό του χαρακτήρος του-, δεν άφηνε περιθώρια για πολλά πολλά.

Ο Μαρινάκης ήταν έτοιμος να πατήσει το κόκκινο κουμπί (τότε, εκεί, σ΄αυτόν, τόσα) και να ανατινάξει την καθεστωτική, φορομπηχτική κυβέρνηση αλλά και το κόμμα του Σύριζα.

Οπως δείχνει η αιφνίδια σιωπή των συριζαίων για τον εφοπλιστή, ο Μαρινάκης, με την ανακοίνωση που εξέδωσε, τους “βοήθησε” να τον ξεχάσουν.


Μια προειδοποιητική βολή ήταν αρκετή

Προφανώς αυτά τα παιδιά έχουν “βοηθηθεί” από πολλούς σαν τον Μαρινάκη και έχουν χάσει το λογαριασμό. Που προφανώς κρατάνε στα κιτάπια τους όσοι τους βοηθάνε.

Να δείτε που σύντομα ο Τσίπρας θα δώσει μεγάλη συνέντευξη στα Παραπολιτικά (Σάσα, ετοιμάσου) γιατί έτσι είναι οι πολιτικοί μας: Εξουσιομανείς και πεπετζήδες.

Δυστυχώς για το επιχειρείν αυτό το πεπετζίδικο στυλάκι αντιγράφουν και κάποιοι Ελληνες επιχειρηματίες που γιγαντώθηκαν με τα θαλασσοδάνεια από τις ελληνικές τράπεζες και έχουν την ψευδαίσθηση πως μπορούν να κάνουν δίπορτο το κατώφλι του Γιώργου Μαζωνάκη και της Wall Street.

H xώρα των πεπετζήδων δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αλλωστε στο πεπετζιλίκι συμμετέχουμε ολόψυχα όλοι μας με την αναξιοπρεπή αποδοχή αυτής της κατάστασης…

Βασίλης Μπόνιος

Πηγή: kourdistoportocali.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "