Α. Γεωργιάδης: Υπάρχουν στοιχεία για Χρήματα σε βαλίτσες σε Τσίπρα - Όχι μόνο από την Νοβάρτις, αλλά και από Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία…

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Νέα «επίθεση» Α. Γεωργιάδη κατά Α.Τσίπρα – Οι δηλώσεις για εγχώρια φαρμακευτική και βαλίτσες με λεφτά.

----------------

Νέες δηλώσεις «φωτιά» κατά του πρωθυπουργού πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Τσίπρας έχει «δοσοληψίες» με εγχώρια φαρμακοβιομηχανία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου που τον καλούσε να πάρει ηρεμιστικό της Novartis ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Εγώ θα του έλεγα να πάει σε άλλη εταιρεία πιο κοντινή από τη Novartis, πιο εγχώρια. Θα καταλάβει αυτός».

Όταν κλήθηκε να κατονομάσει την εταιρεία, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε. «Θα καταλάβει αυτός θα πάει σε μια πιο κοντινή, ξέρει καλά».

Ο κ. Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε εκεί, έκανε λόγο για χρήματα και βαλίτσες και επέμεινε ότι τα στοιχεία που  έχει κατά του πρωθυπουργού για τους νόμους που καταψήφισε όταν ήταν αντιπολίτευση, και οι οποίοι αφορούσαν τα φάρμακα και τη συνταγογράφηση των γιατρών, θα τα  καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή.

«Την εποχή που ήμουν υπουργός Υγείας η πιάτσα, οι φήμες διαφόρων, έλεγαν ότι αυτές οι επιλογές δεν ήταν προϊόν αριστερής πολιτικής, ήταν πολύ περίεργο ένα αριστερό κόμμα να υποστηρίζει τους φαρμακοβιομήχανους και να ζητάει 500 εκατομμύρια παραπάνω για την φαρμακοβιομηχανία. Οι φήμες, οι μαρτυρίες και οι διαδόσεις μίλαγαν για πολλά λεφτά, για βαλίτσες και για όλα τα υπόλοιπα.

Εγώ ποτέ αυτά δεν τα είπα όλα δημόσια γιατί πίστευα ότι στην Ελλάδα θα γίνει ζούγκλα αν ο ένας μεταφέρει αυτά που άκουσε, αυτά που πιστεύει, αυτά που εκτιμά ως κατηγορίες εναντίον του άλλου, αυτά όλα αυτά τα χρόνια δεν τα είπα ποτέ και σε κανέναν γιατί θεωρούσα αν δεν έχεις λογαριασμό, αν δεν έχεις κίνηση χρημάτων, αν δεν έχεις φωτογραφία να παίρνει ο άλλος τη βαλίτσα, το τι λέει ο ένας και ο άλλος δεν έχει σημασία. Μου είπαν κι εμένα για βαλίτσες, ότι υπήρξε σχέση με τη φαρμακοβιομηχανία και με χρήματα.

Όμως την Τετάρτη η Βουλή ψήφισε προανακριτική με βάση μόνο τέτοια στοιχεία, άρα ο πρωθυπουργός είπε ο ίδιος ότι τις φήμες, το πιστεύω και το νομίζω τα θεωρεί αρκετά. Εγώ, όταν θα πάρω όρκο στην προανακριτική επιτροπή δεν δικαιούμαι να τα πω; Θα τα πω λοιπόν, δεν κατάλαβα γιατί τσαντίζεται ο κ. Τσίπρας. Όταν τα πω λοιπόν τι θα γίνει, τι πρέπει να γίνει; Θα ακολουθηθεί και για τον κ. Τσίπρα η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και για τον κ. Σαμαρά. 

Εφόσον για τον πρώην πρωθυπουργό το νομίζω και το άκουσα ότι τα πήρε είναι αρκετά για να βρεθεί στην προκαταρκτική να του ανοίξουν οι λογαριασμοί και να του γίνει έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, προφανώς οι ίδιες φήμες θα είναι αρκετές και για τον Τσίπρα θα του ελεγχθούν οι λογαριασμοί, θα του γίνει έλεγχος για το βρώμικο χρήμα και εφόσον είναι αθώος, που εγώ πιστεύω στην αθωότητα του, θα αποδειχθεί η αθωότητά του και θα είναι μια χαρά».

Όταν ερωτήθηκε εάν, σε περίπτωση που δεν κληθεί από την προανακριτική επιτροπή να καταθέσει, τα στοιχεία θα πάει στον εισαγγελέα προκειμένου στη συνέχεια να στείλει ο εισαγγελέας την υπόθεση στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι αυτό θα το αποφασίσει σε δεύτερο χρόνο και ότι προτιμά σε πρώτο χρόνο τα στοιχεία αυτά να τα καταθέσει στην προανακριτική.

«Οι δικές  μου μαρτυρίες στην επιτροπή θα είναι κόσμημα μπροστά σε αυτές των ψευδομαρτύρων που ήθελαν να πλήξουν εμάς. Εάν κλείσουν την επιτροπή και δεν με αφήσουν να τα καταθέσω θα είναι υπόλογοι, διότι θα κλείσουν την επιτροπή επειδή φοβούνται για τα στοιχεία που θα καταθέσω.

Η πράξη μου έχει περισσότερο πολιτικό πάρα ποινικό χαρακτήρα, θέλω να δείξω στον Τσίπρα πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει στην Ελλάδα. Νομίζει ότι έσκαψε ένα λάκκο για να πέσουν μέσα οι άλλοι αλλά  στο λάκκο έπεσε ο ίδιος και η Ελλάδα μαζί. Από δω και πέρα κανένας υπουργός δεν θα βάζει υπογραφή σε χαρτί εφόσον μπορεί να είναι υποκείμενο συκοφαντίας τέτοιου μεγέθους».

Πηγή: pronews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "