Δημήτρης (Μίμης) Παπαδημούλης: Ηλίθιος, δοσίλογος ή εντεταλμένος εθνοπροδότης; Θαυμάστε τον!!! Ως εθνο-αναμορφωτή..

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Να αναγνωρισθούν στα Σκόπια δικαιώματα για την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα και να συμφωνηθεί η συν-διαχείριση των λιμανιών τους, γιατί το δικαιούνται. Νέα και πολύ σημαντική πρόταση του Δημήτρης (Μίμη) Παπαδημούλη. «Δημοκράτης» μέχρι τις τρίχες που τρίβουν το οπίσθιο μέρος του εσώρουχού του, πιστεύει ότι όλοι έξω από την πολιτική φάρα του, είναι είτε φασίστες, είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων εθνικιστές του κερατά.

-------------------------------

Ο Δημήτρης, -Μίμης για τους κολλητούς του-, Παπαδημούλης είναι ιδιαίτερη περίπτωση. «Δημοκράτης» μέχρι τις τρίχες που τρίβουν το οπίσθιο μέρος του εσώρουχού του. Σαν τέτοιος πιστεύει ότι όλοι, μα όλοι έξω από την πολιτική φάρα του, είναι είτε φασίστες, είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων εθνικιστές του κερατά.

Από την άλλη είναι και διεθνιστής, σε σημείο που λατρεύει να λύνει τα προβλήματα των άλλων ταλαίπωρων λαών, μοιράζοντας μικρά κομματάκια από την Ελλαδίτσα μας, -προσέξτε το «μας» και όχι το «του»-, που θεωρεί ότι καλό είναι για την σωτηρία της ψυχής του να δοθούν «αβρόχοις ποσί» σε καθένα που τα ορέγεται.

Τελευταίο κατόρθωμα, δημοκρατικής και διεθνιστικής θεώρησης των πραγμάτων είναι η φοβερή ανακάλυψή του, ότι η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα, αποτελούν συν-ιδιοκτησία της Ελλάδας με τα Σκόπια, ή αλλιώς «Μακεδονία» όπως τα ονόμασε.

Ζήτησε μάλιστα να υπάρξει συν-διαχείριση των δύο πόλεων και των λιμανιών τους, γιατί όπως ισχυρίσθηκε τα Σκόπια δικαιωματικά έχουν δικαιώματα στις δύο πόλεις ώστε να βγουν στο Αιγαίο.

Η στήλη, δεν γνωρίζει αν είναι πολιτικές αδελφές ψυχές με τον Γιάννη Μπουτάρη που ζήτησε την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», για να μην συγχύζονται οι σκοπιανοί και οι τουρίστες όπως ανάφερε, αλλά και οι δύο ρέπουν στο να μας αποδείξουν ότι η πραγματική Μακεδονία είναι περίσσευμα για την χώρα μας… Τόσο καλά…

Να μην ξεχάσει η στήλη… Ο Μίμης Παπαδημούλης, είναι αυτός που «γονατιστός» παρακαλούσε τον Νίκο Χουντή, να μην ισχύσει η πολιτική συμφωνία και πολιτική απόφαση του τότε ΣΥΡΙΖΑ (περίοδος πριν τις ευρωεκλογές του 2014) για εναλλαγή στην θέση του μοναδικού τότε συριζαίου ευρωβουλευτή το 2012, με το αιτιολογικό ότι θα έπρεπε να μείνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να επι9βλέψει την ανακαίνιση του μικρού παλατιού που μόλις είχε αποκτήσει εκεί. Το ότι ταυτόχρονα κατάφερε ο ίδιος και η σύζυγός του, να αυξήσουν (ακόμη τις αυξάνουν) τις καταθέσεις τους σε τράπεζα των Βρυξελλών σε περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ και ότι ποτέ δεν τις έφερε στην Ελλάδα (είδατε τι κάνουν τα κάπιταλ κοντρόλς), είναι άσχετο με την αγάπη του για τα ταλαίπωρα Σκόπια οι «εθνικιστές» και οι «φασίστες» της Ελλάδας θέλουν άκριτα να εξαφανίσουν…

Διαβάστε στην συνέχεια το συγκλονιστικό άρθρο του youmagazine.gr για τα ποιο πρόσφατα πεπραγμένα του κου Δημήτρη (Μίμη) Παπαδημούλη και την πρότασή του να παραχωρηθεί η συν-διαχείριση και η συν-ιδιοκτησία Θεσσαλονίκης και Καβάλας, όπως και των λιμανιών τους, στους, κατά την άποψή του, συν-ιδιοκτήτες Σκοπιανούς…


--------------------------

Υ.Γ.: Για να κατανοήσει ο αναγνώστης την κατάσταση, φυσική και πνευματική του «αξιοσέβαστου» κου Παπαδημούλη, που πλέον έχει εξαντληθεί από τον «καλό» αγώνα που δίνει υπέρ των αδυνάτων χωρών και του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ και σε κάθε [περίπτωση των καταθέσεων του, η στήλη παραθέτει ένα ανέκδοτο που «βρήκε» στον διαδικτυακό τοίχο φίλου της ιστοσελίδας μας. Το «μέλι» από τις νύχτες γάμου, -πολιτικές βέβαια-, του κ. Παπαδημούλη εξαντλήθηκε πλέον παρ’ όλες τις προσπάθειές του για ανάταση των μερών του… Διαβάστε και θα καταλάβετε!!!

--------------------------

Πρώτη νύχτα του γάμου ! Η γυναίκα στον άνδρα της:

  • Θεοδόση , σήμερα θα κάνουμε έρωτα όσες φορές θέλω, μέχρι που να βαρεθώ.
  • Ό ,τι πεις αγάπη μου.

Ξάπλωσαν και άρχισαν ! Αφού το έκαναν δύο φορές, σταμάτησε ο σύζυγος.

  • Θεοδόση, είπαμε όσες φορές θέλω.
  • Πάλι ναι ο Θεοδόσης. 
  • Θεοδόση, είπαμε όσες φορές θέλω. 

Ξανακάνει κουράγιο ο Θεοδόσης, το έκαναν άλλη μια φορά και έτοιμος πλέον να καταρρεύσει της λέει ότι δεν μπορεί άλλο και ότι πρέπει να κοιμηθεί . 

  • Εκείνη συνεχίζει και λέει:
  • Θεοδόση, είπαμε όσες φορές θέλω! 

Κάνοντας άλλη μια προσπάθεια και ύστερα από πολύ ώρα τελείωσε άλλη μια φορά ο Θεοδόσης και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο. 

Η γυναίκα του περίμενε 5 λεπτά, 10 λεπτά, μισή ώρα, στο τέλος σηκώθηκε να πάει να δει τι έπαθε ο Θεοδόσης. 

Πηγαίνει στο μπάνιο και βλέπει το Θεοδόση να είναι μπροστά στη λεκάνη να κάνει το σταυρό του και να λέει: 

  • Βγες πουλάκι μου, δε θα γα**σεις, θα κατουρήσεις.

--------------------------

«Εκεί βρίσκετε πολιτικά πλέον ο Δημήτρης (Μίμης) Παπαδημούλης. Ότι γά***σε, γα***σε, ώρα να ετοιμάζει και τις αλοιφές του… για καλό και για κακό…»

«Διογένης, ο κρατών και τον Φανόν…»

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "