Όχι, ο Ιερώνυμος δεν έπρεπε να μιμηθεί τον… Καμμένο στην κωλοτούμπα.

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


«Νιώθω για σε πατρίδα μου, στα σπλάχνα χαλασμό»

Αυτό που έκανε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι μεγάλη ξεφτίλα. Είναι μεγάλο λάθος και δεν πρέπει να προχωρήσει. Μα να κάνει κωλοτούμπα και να πάει στο συλλαλητήριο της Κυριακής; Μα να βάλει και ιεράρχες ομιλητές; Αυτός που μόλις πριν από 10 ημέρες συναντήθηκε με τον Τσίπρα και μας ανακοίνωσε ότι «δεν είναι ώρα για συλλαλητήρια αλλά για εθνική ομοψυχία;».

Και τώρα που… ευλογεί τον κόσμο που θα πάει εκεί πώς θα δικαιολογηθεί όλη η προηγούμενη προπαγάνδα;

Χρυσαυγίτες και φασίστες όλοι όσοι θα βρεθούν στο Σύνταγμα; Φασίστας και ακροδεξιός ο Μίκης Θεοδωράκης; Τα ύστερα του κόσμου. Φασίστες όλοι όσοι θα φωνάξουν για τη Μακεδονία; Φασίστες όσοι συμμετέχουν στις Παμμακεδονικές οργανώσεις; Και οι βουλευτές που θα αψηφήσουν την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς, και οι μητροπολίτες και οι απλοί παπάδες, κι αυτοί ακροδεξιοί, σκοταδιστές;

Όχι, ο Ιερώνυμος δεν έπρεπε να μιμηθεί τον… Καμμένο στην κωλοτούμπα. Διότι τώρα αφαιρεί από τον… φίλο του τον Τσίπρα το βασικό όπλο του. Στο Μαξίμου δεν έλεγαν «φασίστες, ακραίοι, φίλοι του Σαμαρά, Χρυσαυγίτες και άλλοι… περίεργοι διοργανώνουν τα συλλαλητήρια;».

Τώρα τι θα λένε που 500 χιλιάδες ή ένα εκατομμύριο θα πάει στο Σύνταγμα; Και που η επίσημη εκκλησία τους ευλογεί για όσα κάνουν και όσα απαιτούν;


Χρειάστηκε να γίνει το αυτονόητο για να απενοχοποιηθεί το συλλαλητήριο και να σταματήσει η ιδεολογική κυριαρχία των «φωταδιστών» που θέλουν μια χώρα με αμνησία. Που θέλουν την Ελλάδα ζαλισμένη από την ευρωλιγουριά και το περπάτημα στα τέσσερα. Και που αποκρούουν όλους εκείνους τους δήθεν διεθνιστές, τους ειρηνιστές και τους τζάμπα πατριώτες με τα λεφτά του Σόρος.

Ναι, στα συλλαλητήρια πάνε και ακροδεξιοί και βλαμμένοι και Χρυσαυγίτες. Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να πάνε αρκεί να είναι κόσμιοι. Εδώ αφήνουμε τους μπαχαλάκηδες να πηγαίνουν σε κάθε συγκέντρωση και να τα κάνουν λίμπα.

Δεν μπορεί, όμως, οι 1.000 ή 10.000 ανόητοι πατριδοκάπηλοι να αμαυρώνουν το λαϊκό, αγνό πατριωτικό συναίσθημα. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται όλοι φασίστες επειδή αγωνιούν για τη Μακεδονία, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Ευτυχώς ο Ιερώνυμος κατάλαβε ότι πάει να κάνει ένα έγκλημα συμπαρατασσόμενος με τον Τσίπρα. Έγινε… αριστερός ψάλτης του αλλά πήρε τη στροφή νωρίς και το γύρισε το έργο. Και τελικά αφαίρεσε κάθε επιχείρημα, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη φυσικά, από τους ψευτοπροοδευτικούς της αριστεράς.

Βεβαίως από σήμερα θα ξεκινήσει ο πόλεμος των troll των 0,60 ευρώ. Γέρος και ξεμωραμένος ο Μίκης, όμηρος των ακραίων ο Ιερώνυμος, παραπλανημένοι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν ακροδεξιοί και ούτω καθεξής.


Είναι ευκαιρία την Κυριακή να τους απαντήσουν και να τους βουλώσουν τα στόματα: «Είμαστε πατριώτες», να φωνάξουν ή όπως έλεγε και ο… φασίστας Αριστοτέλης Βαλαωρίτης «νιώθω για σε πατρίδα μου, στα σπλάχνα χαλασμό».

Πηγή: antinews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "