Είδηση: Η Κυρία (πολιτικά) «Τίποτα» κόβει την πίτα της!!!

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Η Β΄ Αθήνας, εκλέγει συνολικά 44 βουλευτές. Για όσους, όμως, παρακολουθούν τις δράσεις τους, κι όχι τις τηλεοπτικές δηλώσεις τους ή τα κατά καιρούς δελτία τύπου που εκδίδουν τα πολιτικά γραφεία τους, ταιριάζουν περισσότερο στο «ΒΟΛΕΥΤΕΣ» που καθισμένοι στα δερμάτινα καθίσματα του Κοινοβουλίου, απολαμβάνουν τον παχυλό μισθό και ότι άλλο τους προσφέρει το αξίωμά τους.

Ναι, είναι αλήθεια ότι τους έχει εκλέξει ο λαός, αλλά καλά να πάθει, αφού όπως συνήθως συμβαίνει διαχρονικά μάλιστα τον συνεπαίρνουν οι σειρήνες του λόγου τους για το νέο και λαμπρό μέλλον, την συμβολή τους σ’ αυτό και μπλά…μπλά…μπλά…

Ναι, είναι αλήθεια, ότι αμέσως μετά το ρίξιμο της ψήφου στην κάλπη, ή όπως λέει κι ο λαός, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Να μην τους βάλουμε, όμως, όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι περισσότεροι έχουν ικανότητες, μόνο που κανείς δεν μπορεί να διακρίνει σε τι… πέρα από την κομματική ψήφο στις ψηφοφορίες της Βουλής.

Συνήθως επιδεικνύουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των ψηφοφόρων τους, προσωπικά ή συνολικά των τοπικών κοινωνιών, συμμετέχοντας σε δοξαστικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, πανηγύρια ιερών ναών, συζητήσεις για την σωτηρία του πλανήτη από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ενίοτε σε εκδηλώσεις για την σωτηρία της Νικαράγουας ή της Ζουαζιλάνδης, προσφέροντας στους πολίτες δυνατά συναισθήματα συντροφικότητας, πολιτικής εκπροσώπησης και συμπαράστασης.

Σαν άνθρωποι, όμως, προτιμούν τα «Καφέ», όπου σε τακτά διαστήματα διοργανώνουν συναντήσεις με τους πολίτες, προκειμένου να ενδυναμώσουν τα αισθήματα φιλίας που τρέφουν γι’ αυτούς. Ενίοτε δε τους αφήνουν να πληρώσουν οι ίδιοι την τιμή να συναντηθούν μαζί τους, δείγμα και άσκηση της ενδυνάμωσης αυτών των πολύτιμων φιλικών δεσμών.

Ακόμη, σαν άνθρωποι, αλλά κυρίως σαν πολιτικοί είναι μεγαλόθυμοι και υπεράνω κάθε μικρότητας. Δεν ασχολούνται με ταπεινά πράγματα, όπως είναι η καθημερινότητα των «φίλων» τους, η δυσκολία εύρεσης εργασίας, οι υπερβολικοί φόροι, η έλλειψη έργων από τους δημάρχους για την βελτίωση της ζωής τους, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η κακή ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και συνολικά όλα αυτά τα «μικρά» μεγάλα πράγματα που αφορούν τη ζωή τους και όχι μόνο.

Ασχολούνται, όμως, με μεγάλα πράγματα που αφορούν στο σύνολό τους το Έθνος, όπως είναι η αναπαραγωγή και οι έρωτες της πέστροφας, ο βιασμός που αυτές βιώνουν στα ιχθυοτροφεία, τα βραβεία των αθλητών άσχετα αν αυτοί τα παίρνουν μόνοι τους, τα καταφύγια των βασιλικών πιγκουίνων στην ανταρκτική, την δικαιοσύνη όταν τα βάζει με πολιτικούς, τα δικαστήρια όταν αυξάνουν τις συντάξεις των απλών πολιτών και όχι μόνο των δικαστικών & πολιτικών, τις γιορτές και πανηγύρια των δημάρχων όταν δεν τους καλούν στις παρουσιάσεις και γενικά με αυτά τα πολύ σημαντικά πράγματα.

Ακόμη, ασχολούνται με τους Δημάρχους, ειδικά αν αυτοί έχουν πολλούς «φίλους» και με τις κομματικές οργανώσεις της πολιτικής παράταξής τους, στις οποίες προσπαθούν πάντα να βάλουν και κανένα δικό τους, για να μην έχει ο «καϊμένος» και ψυχολογικό πρόβλημα παραγκωνισμού.

Στο τέλος και λίγο πριν τις εκλογές που θα τους φέρει ξανά στη βουλή, επανέρχονται πάλι πολλαπλασιάζοντας τις συναντήσεις τους με τους «φίλους» τους, στις οποίες συναντήσεις κατά κανόνα τονίζουν την δική τους προσωπική συμβολή στην σωτηρία του Έθνους και του Πλανήτη Γη. Για τα υπόλοιπα είναι εκεί για να συνδράμουν άμεσα και με μεγάλη μαχητικότητα στην επίλυσή τους προς όφελος πάντα του λαού.

Για ότι δεν γίνεται ή καλύτερα για κάθε υπόσχεση τους που δεν πραγματοποιείται, άνθρωποι είναι τι να κάνουμε, ποτέ δεν φταίνε αυτοί, όπως εξομολογούνται στους «φίλους» τους με πόνο ψυχής, αλλά οι «άλλοι»… εξάλλου στην Ελλάδα πάντοτε υπάρχουν οι «άλλοι»…


 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ποια είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να έχει ένας απλός πολίτης; Είναι απλή η απάντηση. Άραγε μπορεί κανείς να αρνηθεί μία πρόσκληση από τους «ΒΟΛΕΥΤΕΣ» μας, έστω και δημόσια, αν εκεί που θα πάει, «οικιοθελώς» πάντα, θα μάθει όχι πως θα λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας και του τόπου που ζει, αλλά και αυτό είναι σημαντικό πως θα σωθεί το Έθνος και ο Πλανήτης; Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη τιμή από το να μάθει ποιοι είναι οι «κακοί», αυτοί που δεν τον υπολογίζουν και κάνουν άλλα πράγματα απ’ αυτά που τον ενδιαφέρουν και τον επηρεάζουν;

Μια τέτοια Τιμή ανάγγειλε ότι θα αποδώσει στους «φίλους» της ένας ή μάλλον μία από τους 44 «ΒΟΛΕΥΤΕΣ», συγνώμη βουλευτές της Β΄Αθήνας, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Ξενοδοχείο STANLEY (Πλατεία Καραισκάκη-Σταθμός ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο). Παρεμπιπτόντως, η στήλη δεν έχει καμία πληροφόρηση αν έχουν ληφθεί ιδιαίτερες προβλέψεις για τους πολύ γλυκούς «φίλους» που θα προσέλθουν στην εκδήλωση απόδοσης τιμών δηλαδή σ’ αυτούς που η ιατρική ονομάζει και ορίζει «σακχαρούχους».

Συμβουλή της στήλης: Μην χάσετε την εκδήλωση με «τίποτα». Έτσι κι αλλιώς ζούμε στην εποχή του τίποτα, υπάρχει περίπτωση να διαφέρουν οι εκπρόσωποί μας…;

-----------------

Υ.Γ.1: Τα ποιο πάνω αναφερόμενα έχουν σχέση με την πολιτική εικόνα και έκφραση (και μόνο) της «εορτάζουσας» εκπροσώπου και δεν αναφέρονται σε καμία περίπτωση στην προσωπική ατομική συγκρότησή της.

-----------------

Υ.Γ.2: Κανείς από τους βουλευτές της Β΄Αθήνας δεν διαφέρει, όλοι μα όλοι είναι πολύ ικανοί. Όλοι «αγωνίζονται» για το γενικό καλό και την σωτηρία του Έθνους & του Πλανήτη. Δεν έχουν «μικρότητες» για να ασχοληθούν με τα καθημερινά προβλήματα των ψηφοφόρων τους. Ενίοτε ασχολούνται και με την πολυπόθητη ανάπτυξη, όπως η κα Καφαντάρη που σύμφωνα με δημοσίευμα δήλωσε για το θηριώδες mall στο Κηφισό. «Το θέμα θεωρείτε σίγουρο από την στιγμή που υπόγραψε ο Υπουργός και το mall θα γίνει, είναι οριστικό, εξ άλλου ο Δήμος Περιστερίου από το εμπορικό κέντρο θα έχει αντισταθμιστικά ωφέλη».


«Ο Σχολάζων και Κολάζων»

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "