Πάνος Καμμένος: Πάλι την «μπάλα στην εξέδρα» για το Λονδίνο – Βαριά προσωπικά υπονοούμενα για τη σύζυγο Μητσοτάκη

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Π. Καμμένος: «Εκδότες, έμποροι όπλων και βουλευτές συμμετέχουν σε εγκληματικές οργανώσεις»

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρα, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε πως «θα δείτε εκδότες, εμπόρους όπλων και συναδέλφους σας να συμμετέχουν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων». 

Στη βαρύτατη καταγγελία πως εντός των επόμενων ημερών θα φανεί μέσα από έρευνα του Σώματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ, πως εκδότες, έμποροι όπλων και βουλευτές συμμετέχουνως όργανα σε εγκληματικές οργανώσεις προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρα, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε πως «θα δείτε εκδότες, εμπόρους όπλων και συναδέλφους σας να συμμετέχουν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων».

«Υπέκλεψαν την απόδειξη από το Λονδίνο»


Αναφερόμενος στην ουσία της ερώτησης, του τρόπου δηλαδή που πλήρωσε το ξενοδοχείο στο Λονδίνο, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως έκλεισε το δωμάτιο με τη χρήση της κάρτας του (μέσω Booking) και εξόφλησε με μετρητά που έχει στη κατοχή του. «Είχα 2.000 ευρώ εγώ και 2.000 ευρώ η σύζυγός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε την εφημερίδα που έβγαλε το δημοσίευμα εναντίον του πως υπέκλεψε την απόδειξη του. Μάλιστα ζήτησε από το βουλευτή να ανασκευάσει προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Επιπλέον κάλεσε τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ να «μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη», καθώς όπως είπε θα έπρεπε να «απολογείστε για το κ. Αυγενάκη». «Να ψάξετε να βρείτε εκείνους που οι γυναίκες τους δεν δηλώνουν το πόθεν έσχες τους και όταν έκαναν ένα νέο φίλο γηραιό εφοπλιστή έβγαιναν με διαμέρισμα στο Λονδίνο», σημείωσε με νόημα ο υπουργός.

Από τη πλευρά του ο κ. Τσιάρας είπε στον υπουργό πως «αποδείχθηκε ότι είπατε ψέματα» και διαβάζοντας απόσπασμα από τα πρακτικά σημείωσε: «ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε οποιονδήποτε εδώ! Δε συνιστά να λέτε ότι υπάρχουν ζητήματα δεξιά και αριστερά! Πως μπορούν οι συνάδελφοι να δέχονται έναν υπουργό που τα λέει αυτά!». Κάλεσε μάλιστα τον κ. Καμμένο να ανακαλέσει όσα έχει πει και να ζητήσει συγνώμη τόσο από τους βουλευτές όσο και από τους πολίτες.

«Δημιουργεί τεράστιο ζήτημα σε σας γιατί τη στιγμή που ισχυριστήκατε αυτή τη δικαιολογία αποδείχτηκε ότι δεν ήταν πραγματική!», πρόσθεσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και σημείωσε: «κανείς υπουργός δεν έχει δικαίωμα από το βήμα της Ολομέλειας να μη λέει την αλήθεια, να λέει αυταπόδεικτα ψέματα που εκπίπτουν και συνιστά τεράστιο θεσμικό ατόπημα».

Παναγιώτης Τζαννετάτος

Πηγή: newpost.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "