Υπουργός, Οικολόγος & κοινωνιστής του Χασίς – «Βλάκας» ή αδελφοποιητός του Γιωργάκη, (ΓΑΠ) !!!

Κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά


Ποιος είπε ότι οι Υπουργοί και μάλιστα της συνομοταξίας των «Αριστερών & Οικολόγων» δεν αναγνωρίζουν τα ωφέλη της κάνναβης ή αλλιώς του «χασίς»; Τρανό παράδειγμα επιβεβαίωσης, ο Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, στην Κυβέρνηση του Σύριζα, προερχόμενος από την συνιστώσα των «Οικολόγων Πρασίνων».

Πιθανόν, φαίνεται ότι το «Πράσινο» επίθεμα στον τίτλο της συνιστώσας τους, επηρεάζει είτε τον τρόπο σκέψης του, είτε την προσωπική γευσιγνωσία του, ίσως ακόμη γιατί το περίφημο «χόρτο» διατηρείτε πάντα με εμφανές το χρωστικό αποτύπωμα της χλωροφύλλης.

Τον είχε προλάβει βέβαια, ο Γιωργάκης, ο επονομαζόμενος και ΓΑΠ, που σε μία κρίση αυτογνωσίας και εκφοράς πολιτικής σοφίας, είχε ζητήσει την ελεύθερη χρήση του χασίς, ζητώντας μάλιστα την ελευθερία στους χρήστες να το καλλιεργούν στην βεράντα τους.

Το ίδιο πρότεινε και ο οικολόγος και υπουργός κος Τσιρώνης, μόνο που αυτός σκέφθηκε και τα δημόσια έσοδα, στην κρίση που ζούμε σαν χώρα και «κατέθεσε» την ρηξηκέλευθη πρόταση οι «μερακλήδες» καλλιεργητές χασίς να πληρώνουν κάποιο παράβολο ή έστω ένα πρόστιμο που θα ορισθεί.

Να του αναγνωρίσουμε, όμως, ότι δεν πρότεινε κάποιο κατώτερο όριο ηλικίας, για όσους θα τους αναγνωρισθεί το δικαίωμα του κατ’ οίκον καλλιεργητή, ούτε κάποιον περιορισμό στην ποσότητα που θα παράγεται, ούτε τέλος περιορισμό στο εμπόριο που θα προκύψει.

Με αυτόν τον τρόπο, πιθανόν προστατεύει και τα δικαιώματα των 15χρονων που πέραν των άλλων, εν ευτυχία με βάση αυτές τις «ουσίες», κάνουν τις καταλήψεις των σχολείων για να προάγουν την γνώση και την ποιότητα της εκπαίδευσής τους…

Στα «καλά» χωρία της επαρχίας, όπως της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, της ορεινής Κρήτης και της μέσα Ηπείρου, στα οποία η παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας «χόρτου» υμνείται, οι «σοφοί γέροντες» αναφωνούν σε τακτά διαστήματα: «Ωρέ αυτοί το φούντωσαν»…

Ίσως, λέμε ίσως, αυτό να αποτελεί παιδικό απωθημένο, του ΓΑΠ πριν και τώρα του Γιάννη Τσιρώνη και ποιος ξέρει στο άμεσο μέλλον. Με απλά λόγια ίσως όλοι αυτοί, πρεσβευτές της νέας κοινωνικής κουλτούρας να θέλουν με την σειρά τους να αναφωνήσουν «φούντωστο παιδί μου, φούντωστο…», για τα παιδιά του λαού, βέβαια και όχι για τα δικά τους… Αυτά προορίζονται για να ζήσουν «αμόλυντα»…

Κάποιο διαβολικό μυαλό, ανάφερε στην στήλη ότι η πρόταση αυτή έχει στόχο και σκοπό να πλήξει την οικονομία της Αλβανίας και κυρίως όσους κατοίκους της διαβιούν στην Ελλάδα, αφού είναι κοινά παραδεκτό ότι ελέγχουν απόλυτα το εσωτερικό εμπόριο αυτού του φυτού και των προϊόντων που παράγει, όπως και τις κάθε είδους και ποσότητας εξαγωγές του. Θα βρεθούν, με αυτό τον τρόπο σε μειονεκτική θέση, μην μπορώντας να στείλουν συνάλλαγμα στην γειτονική χώρα, πλήττοντας με αυτό τον τρόπο το ισοζύγιο πληρωμών της. Κάτι είναι κι αυτό, σαν ιδέα, δεν νομίζετε…!!!

Διαβάστε στην συνέχεια, όσα ανάφερε για το κάπνισμα και την καλλιέργεια «Χασίς», ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης, στον Ρ/Φ σταθμό Realfm 97.8 και κατέγραψε το liberal.gr.

---------------------

Γ. Τσιρώνης: Όποιος θέλει να έχει κάνναβη στο μπαλκόνι να πληρώνει παράβολο


Την θέση ότι θα μπορούσε κάποιος να έχει για ιδιόχρηση ένα φυτό κάνναβης στο μπαλκόνι του, καταβάλλοντας κάποιο παράβολο στο κράτος, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ο κ. Τσιρώνης υποστήριξε ότι πρέπει επιτέλους οι ψυχότροπες ουσίες να αποποινικοποιηθούν και να μπουν στο συνταγολόγιο. «Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί», ανέφερε, «που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ για αυτό, ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο».

Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης τέθηκε υπέρ της νόμιμης και ελεγχόμενης χρήσης σε ειδικά σημεία, για τους χρήστες, ώστε να χτυπηθούν τα παράνομα κυκλώματα. «Είχαμε μια εκδήλωση με τους οικολόγους πράσινους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι λυπηρό να βλέπω μέρα μεσημέρι στο πνευματικό κέντρο, μπροστά μας 10 άτομα να κάνουν χρήση. Δεν είναι δυνατό. Να πάνε σε ένα νοσοκομειακό φαρμακείο να κάνουν ελεγχόμενη χρήση», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά στη φαρμακευτική κάνναβη, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι έχει μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή. Φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν έρθει και ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Υπάρχουν τρόποι να προστατευθεί η φαρμακευτική κάνναβη.

Τέλος, στην παρατήρηση ότι το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να εγείρει πολιτικό ζήτημα, ο υπουργός είπε ότι «Δεν μπορούμε σε κάθε μεταρρύθμιση να έχουμε πολιτικό πρόβλημα. Δεν ήρθαμε για να αφήσουμε την Ελλάδα εκεί που ήταν πριν από 20 χρόνια. Η Ελλάδα προ 20 χρόνων οδήγησε στα μνημόνια. Δεν νοσταλγώ την πριν το μνημόνιο εποχή. Το μνημόνιο είναι αποτέλεσμα της φαυλότητας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας όταν η κάνναβη είναι ευρύτερα διαδεδομένη, αντί να προστατεύσω τον χρήστη και να τον κάνω να είναι κάτω από την κρατική εποπτεία, όπως το οινόπνευμα». 

«Άναρχης»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "