• Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…
  • Πολύ προχώ… Υψηλή τεχνολογία και επενδύσεις στην υδροπονική κάνναβη – Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. ( φωτο & βίντεο)
  • Σκληρό κύκλωμα μαστροπών είχε φυλακισμένες και εξέδιδε νεαρές γυναίκες… συνεργασία και με γιατρό…
  • Η Ελλάδα που αντιστέκεται… Έφτιαξαν UAV στο ΑΠΘ χωρίς «μιζαδόρους»…
  • Δηλώνεις Έλληνας; Αν σου συμβαίνουν αυτά, σίγουρα είσαι, άλλως !!!
  • Ζήτω οι ψεύτες! «Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή» - Η περίπτωση του «εθνοπατέρα» Φωκά
  • Φύγαμε απ’ εκεί γιατί ήρθαν ΜΑΤάδες. – «Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων»
  • Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Εξυγίανση με βόμβες, εμπρηστικούς μηχανισμούς και εγκληματικές οργανώσεις
  • ΠΟΕΔΗΝ εναντίον Π. Πολάκη: Το αφήγημα για την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πάτρας και η αντίδραση…
  • Γιώργος Τουρσουνίδης: Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαβίδης θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, σε Βόρεια και Νότια!!!

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Κράαα.. ηκούσθει στον αέρα: Δικαστές κατά Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για Novartis:

" Απορούμε γιατί δεν έχετε εκδώσει ανακοίνωση. Ερώτημα στην ΕΔΕ «γιατί δεν έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση υποστήριξης για τις αδικαιολόγητες επιθέσεις που εκτοξεύονται εναντίον των συγκεκριμένων Εισαγγελικών Λειτουργών» θέτουν -με ανακοίνωσή τους- πέντε Έλληνες δικαστές μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
«ΔΙΑΥΓΕΙΑ» - Ποιες διοικητικές πράξεις αναρτώνται και ποιες δεν επιτρέπεται…

" Το πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» είναι το ψηφιακό αρχείο του κράτους στο οποίο, σύμφωνα με το νόμο, υποχρεωτικά αναρτώνται στο διαδίκτυο Πράξεις της Κεντρικής Κυβέρνησης, αλλά και κάθε άλλου δημόσιου φορέα, ΟΤΑ, Ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό ή τα Ταμεία της ΕΕ. Δείτε ποιες Πράξεις δημοσιεύονται και ποιες όχι… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Δημοσίευση και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από το Δημόσιο - Τι ισχύει…

" Με βάση σειρά υποθέσεων, που επεξεργάστηκε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι προϋποθέσεις νόμιμης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην Δημόσια Διοίκηση και η δημοσιοποίησή τους, -δηλαδή τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται- είναι οι εξής… "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Υποχρεωτική «απόλυση» υπαλλήλου που ο διορισμός του έχει κριθεί τελεσίδικα άκυρος (Γνωμοδότηση του ΝΣΚ)

" Οι δημόσιες υπηρεσίες υποχρεούνται να προβούν στην ανάκληση του ακυρωθέντος δικαστικώς διορισμού υπαλλήλου ανεξαρτήτως του χρόνου διορισμού του και να προχωρήσουν υποχρεωτικά στον διορισμό υπαλλήλου που είχε «δολίως» και με ενέργειες του πρώτου παραληφθεί. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
ΜΗ Αρμοδιότητα του Συνηγόρου του Πολίτη για θέματα υπηρεσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων (γνωμοδότηση ΝΣΚ)

" Ο Συνήγορος του Πολίτη δεν έχει αρμοδιότητα για θέματα υπηρεσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων και γι’ αυτό οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν υποχρέωση να του χορηγούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από τον υπηρεσιακό φάκελο δημοσίου υπαλλήλου.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Η δικαστική εξουσία δεν λειτουργεί εν κενώ – Απειλείται μόνο από τον κακό εαυτό της…

" Η Δικαιοσύνη δεν απειλείται από κανέναν, αν η ίδια δεν τείνει ευήκοον ους στις εξωθεσμικές παρεμβάσεις και πιέσεις. Απειλείται μόνον από τον κακό της εαυτό, δηλαδή τους ανάξιους και άτολμους δικαστές. Επιδιώκουν να αποκρύψουν την αδυναμία τους προάγοντας συναδέλφους τους που έχουν τις ίδιες ή και μεγαλύτερες αδυναμίες, απ’ αυτούς, Το πρόβλημα έχει πάρει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.  "

Δεκ
28
Περισσότερα »
Ένωση δικαστών ΣτΕ: Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, η πολιτική εξουσία δεν είναι παρά μια οργανωμένη ληστεία

" Την πλήρη αποδοκιμασία τους για τις ανοίκειες επιθέσεις που δέχονται οι δικαστές του ΣτΕ, αλλά και για την έλλειψη σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των δικαστικών λειτουργών εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με μία πολύ σκληρή ανακοίνωσή τους… "

Οκτ
29
Περισσότερα »
Σκάνδαλο Κυβέρνησης Τσίπρα: Στα χαρτιά η διαφάνεια της δημόσιας διοίκησης – δεν εφάρμοσε τους νόμους για πρόσβαση των πολιτών στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης

" Ίσως φταίει ότι ο κ. Καμμένος διόριζε αξιοκρατικά τους συνεργάτες, αδελφούς και ξαδέλφους των βουλευτών του, ίσως ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του έτρεξαν διορισμούς προς την ίδια κατεύθυνση, ίσως ποιος ξέρει γιατί άλλο, στην Ελλάδα ζούμε, αλλά οι νόμοι που επιβάλουν την πλήρη διαφάνεια και δημοσίευση όλων των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και των Δημοσίων Οργανισμών, δεν ενεργοποιήθηκαν αλλά απλώς αφέθηκαν για εφαρμογή μόνο σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις των πολιτών και όχι αυτών που κατέλαβαν κυβερνητικές θέσεις κάθε επιπέδου. "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Ελλάδα της ισονομίας: Δικαστικά - Μασονικά σκάνδαλα στο προσκήνιο!

" Επώνυμος και ισχυρός παράγων της Χαλκιδικής εξαιρέθηκε περιέργως απο σκάνδαλο, το οποίο οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης (Εφετείο Θεσσαλονίκης) στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 και περιλαμβάνει κατηγορίες πολύ σοβαρές (αρχαιότητες, ναρκωτικά κλπ) και κακουργηματικού χαρακτήρα. Βοά ο τόπος ότι η εξαίρεση οφείλεται στην πολυσχιδή δραστηριότητά του με το Κόμμα της .... και σε προφανείς άκρες που διαθέτει στην τοπική Δικαιοσύνη. "

Αυγ
26
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "