ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Η δικαστική εξουσία δεν λειτουργεί εν κενώ – Απειλείται μόνο από τον κακό εαυτό της…

" Η Δικαιοσύνη δεν απειλείται από κανέναν, αν η ίδια δεν τείνει ευήκοον ους στις εξωθεσμικές παρεμβάσεις και πιέσεις. Απειλείται μόνον από τον κακό της εαυτό, δηλαδή τους ανάξιους και άτολμους δικαστές. Επιδιώκουν να αποκρύψουν την αδυναμία τους προάγοντας συναδέλφους τους που έχουν τις ίδιες ή και μεγαλύτερες αδυναμίες, απ’ αυτούς, Το πρόβλημα έχει πάρει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.  "

Δεκ
28
Περισσότερα »
Ένωση δικαστών ΣτΕ: Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, η πολιτική εξουσία δεν είναι παρά μια οργανωμένη ληστεία

" Την πλήρη αποδοκιμασία τους για τις ανοίκειες επιθέσεις που δέχονται οι δικαστές του ΣτΕ, αλλά και για την έλλειψη σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των δικαστικών λειτουργών εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με μία πολύ σκληρή ανακοίνωσή τους… "

Οκτ
29
Περισσότερα »
Σκάνδαλο Κυβέρνησης Τσίπρα: Στα χαρτιά η διαφάνεια της δημόσιας διοίκησης – δεν εφάρμοσε τους νόμους για πρόσβαση των πολιτών στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης

" Ίσως φταίει ότι ο κ. Καμμένος διόριζε αξιοκρατικά τους συνεργάτες, αδελφούς και ξαδέλφους των βουλευτών του, ίσως ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του έτρεξαν διορισμούς προς την ίδια κατεύθυνση, ίσως ποιος ξέρει γιατί άλλο, στην Ελλάδα ζούμε, αλλά οι νόμοι που επιβάλουν την πλήρη διαφάνεια και δημοσίευση όλων των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και των Δημοσίων Οργανισμών, δεν ενεργοποιήθηκαν αλλά απλώς αφέθηκαν για εφαρμογή μόνο σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις των πολιτών και όχι αυτών που κατέλαβαν κυβερνητικές θέσεις κάθε επιπέδου. "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Ελλάδα της ισονομίας: Δικαστικά - Μασονικά σκάνδαλα στο προσκήνιο!

" Επώνυμος και ισχυρός παράγων της Χαλκιδικής εξαιρέθηκε περιέργως απο σκάνδαλο, το οποίο οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης (Εφετείο Θεσσαλονίκης) στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 και περιλαμβάνει κατηγορίες πολύ σοβαρές (αρχαιότητες, ναρκωτικά κλπ) και κακουργηματικού χαρακτήρα. Βοά ο τόπος ότι η εξαίρεση οφείλεται στην πολυσχιδή δραστηριότητά του με το Κόμμα της .... και σε προφανείς άκρες που διαθέτει στην τοπική Δικαιοσύνη. "

Αυγ
26
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "