Παρίστανε τον Πράκτορα της ΕΥΠ ο δίγαμος Γιατρός - Πώς επί 10 χρόνια δεν κατάλαβε τίποτα ούτε η σύζυγος, ούτε η ερωμένη

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Το πανούργο σχέδιο του δίγαμου γιατρού που παρίστανε τον πράκτορα -Πώς επί 10 χρόνια δεν κατάλαβε τίποτα ούτε η σύζυγος, ούτε η ερωμένη

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς είχε καταφέρει ο δίγαμος καθηγητής καρδιολογίας επί μια δεκαετία να μην πάρει κανείς τίποτα χαμπάρι έρχονται στο φως. 

Το βασικό του... όπλο ήταν ότι είχε πείσει και τις δύο συζύγους του (την κανονική και αυτή που νόμιζε ότι ήταν παντρεμένη μαζί του) πως ήταν πράκτορας της ΕΥΠ. 

Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να εξαφανίζεται για όσο θέλει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κλήσεις και σε μηνύματα στο κινητό του. Ηταν σε... αποστολή και απαγορευόταν. 

Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», η οικογένεια του καρδιολόγου εσφαλμένα είχε ειπωθεί ότι διέμενε στην Κρήτη. Εμενε και μένει στα νότια προάστια. Μάλιστα η σύζυγός του είναι και αυτή γιατρός και έχουν μαζί δύο κορίτσια. Με τη δεύτερη γυναίκα του έμεναν στα βορειανατολικά προάστια. 

Με άλλα λόγια, ο καρδιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, είχε καταφέρει να στήσει δύο οικογένειες με διαφορά... μερικών οικοδομικών τετραγώνων. 

Η σχέση του με τη νεαρή ερωμένη του, η οποία είναι επίσης γιατρός σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, χρονολογείται από το 2008. Φυσικά, ο γιατρός απέκρυψε από την ερωμένη του ότι ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά. Αρκέστηκε να της πει μόνο ότι ήταν παντρεμένος ξανά, αλλά είχε χωρίσει γιατί δεν περνούσε καλά. Να σημειωθεί ότι ο γιατρός ήταν δύο φορές παντρεμένος (και μία fake). Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε έναν γιο, 27 ετών σήμερα, και στη συνέχεια παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε δύο κόρες. 

Με τη δεύτερη γυναίκα του δεν θέλησε ποτέ να χωρίσει, παρά το γεγονός ότι πριν από 10 χρόνια ερωτεύτηκε σφοδρά τη γυναίκα που κατέληξε τελικά να εξαπατά με τον πραγματικά απίστευτο τρόπο του. 

Πώς όμως κατάφερε να βολέψει δύο παράλληλες ζωές σε μία επί 10 χρόνια; 

Με τη βοήθεια της απίθανης ιστορίας που σκαρφίστηκε και προέβαλλε τόσο στη νόμιμη σύζυγό του όσο και στην ερωμένη του: Ότι ήταν πράκτορας της ΕΥΠ. Ηταν το... όπλο του για να εξαφανίζεται από προσώπου γης όποτε και για όσο ήθελε. Από τη μία ή την άλλη συζύγό του. «Σήμερα δεν θα κοιμηθώ σπίτι γιατί με κάλεσαν σε μυστική αποστολή», ήταν η συνήθης δικαιολογία του. Φυσικά, όταν χρειαζόταν επικαλείτο και φόρτο εργασίας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το επαγγελματικό του περιβάλλον, ο καρδιολόγος φέρεται να οπλοφορούσε, ενώ αρκετοί τον είχαν δει να έχει πάνω του όπλο, χωρίς όμως να είναι σίγουροι αν ήταν ψεύτικο ή αληθινό. Μάλιστα ο ίδιος, ως «πράκτορας» που ήταν, έλεγε ότι διέθετε σύστημα που καταγράφει συνομιλίες, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας ακόμη και στον χώρο εργασίας του. «Εβγαζε το όπλο και το ακουμπούσε στο τραπέζι των συνεδριάσεων», υποστηρίζουν μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» συνάδελφοί του.

Το πανούργο σχέδιό του δούλευε μια χαρά, τα χρόνια όμως περνούσαν και η σύντροφός του κάποια στιγμή άρχισε να του ζητά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Είχαν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Ο γιατρός, βλέποντας ότι τα περιθώρια στένευαν, έθεσε σε ενεργοποίηση το plan Β. Της υποσχέθηκε λοιπόν ότι θα την παντρευτεί, με κουμπάρο έναν φίλο του καρδιολόγο από τη Χαλκίδα. Γι’ αυτό και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Χαλκίδας πριν από τέσσερα καλοκαίρια.

Συγκεκριμένα, ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου του 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, σε αίθουσα του δημαρχείου. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδαίοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο. Μάλιστα, η νύφη εξεπλάγη όταν μπήκε στην αίθουσα του δημαρχείου, διότι απλούστατα από τη διακόσμησή της και μόνο καταλάβαινες ότι εκεί δεν τελούνταν γάμοι. «Καλά, παιδιά, πού με φέρατε να παντρευτώ;», είπε στον σύζυγο και στον κουμπάρο φίλο του.

Με τη δικαιολογία ότι ήταν και γιατρός και πράκτορας, ο καρδιολόγος κατάφερε να ξεπεράσει και έναν ακόμη σκόπελο, αυτόν της κοινής φορολογικής δήλωσης που θα έπρεπε να κάνει με την ερωμένη-σύζυγο. Της είπε ότι επειδή ήταν πράκτορας δεν έπρεπε να εμφανίζεται ως παντρεμένος στην Εφορία και τελείωσε η ιστορία. 

Όπως φαίνεται, αν δεν κατέληγε στον χωρισμό με την ερωμένη-σύζυγο, το πανούργο σχέδιο του γιατρού θα αργούσε πολύ καιρό να αποκαλυφθεί. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα και η ερωμένη-σύζυγος αποφάσισε να χωρίσει. Μαζεύοντας τα χαρτιά για το διαζύγιο από τον δήμο Χαλκίδας αντιλήφθηκε την απάτη. 

Παίρνοντας στα χέρια τους οι υπάλληλοι του δήμου το έγγραφο του γάμου, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς αυτό έδειχνε να έχει πλαστογραφηθεί. Προχωρώντας δε σε περαιτέρω έρευνα στα αρχεία όπου φυλάσσονται τα έγγραφα για τους πολιτικούς γάμους που είχαν τελεστεί εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ. Ηταν λογικό η σύντροφός του να υποστεί σοκ ζητώντας αμέσως εξηγήσεις για το τι έχει συμβεί, με τους υπαλλήλους του δημαρχείου να μην ξέρουν τι να της πουν. Γι’ αυτό και επέστρεψε με τη δικηγόρο της προκειμένου να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στην ερώτηση αν το ζευγάρι προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον γάμο, ο νυν δήμαρχος αναφέρει ότι κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα αρχεία διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν κατατεθεί πιστοποιητικά αγαμίας, μόνο μια ψεύτικη δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου με την πλαστογραφημένη υπογραφή ενός αντιδημάρχου, του κ. Βασίλειου Γουρνή, ο οποίος μόλις διαπίστωσε την πλαστογραφία υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας».

Ο κ. Παγώνης προσθέτει δε ότι «ο ένας μάρτυρας που εμφανίζεται στη δήλωση έχει διαφορετικό όνομα απ’ αυτόν που φέρεται να την έχει υπογράψει».

Ο δήμος Χαλκιδαίων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο τη συγκεκριμένη μέρα, ποιος έκανε την πλαστογραφία και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν την απίστευτη κομπίνα. Όλα τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν ήδη σταλεί στο Τμήμα Ασφάλειας στη Χαλκίδα και στον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πάντως, από το περιβάλλον του γιατρού διαρρέεται ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και στόχο έχουν να πλήξουν τον ίδιο προσωπικά, γι’ αυτό και καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "