Άριστος, του αξίζει βραβείο - Χαμηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος αγόρασε με μετρητά πανάκριβο οικόπεδο 6 στρεμμάτων στη Μύκονο!

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Μιλάμε για κελεπούρι δημόσιο υπάλληλο, όχι παίξε γέλασε.

Δεν υπάρχει στον πλανήτη σπουδαιότερος μανατζαρέος από τον Ελληνα δημόσιο υπάλληλο. Αφού να σκεφθείς ότι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι αγοράζουν ως εκ θαύματος πανάκριβα ακίνητα και μάλιστα χωρίς να κάνουν ανάληψη από τράπεζα! Μιλάμε για μαύρη κασαδούρα.

Οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης εντόπισαν απλό υπάλληλο οργανισμού με έδρα την Αθήνα να έχει αγοράσει πανάκριβο οικόπεδο 6 στρεμμάτων στη Μύκονο.


Ένα οικόπεδο με θέα θάλασσα, χωρίς να έχει κάνει ανάληψη χρημάτων από τράπεζα. Το εισόδημά του δεν δικαιολογεί την αγορά και οι ελεγκτές έστειλαν την υπόθεση στον εισαγγελέα. Γύρευε που θα καταχωνιαζόνταν η υπόθεση εάν ο πρωθυπουργός δεν ζητούσε να γνωρίσει προσωπικά (πιθανόν για να του απονείμει τα αριστεία) τον χαμηλόμισθο δημόσιο υπάλληλο που αγόρασε με μετρητά οικόπεδο 6 στρεμμάτων στη Μύκονο με θέα θαλασσα. 

Αυτό το παληκάρι αξίζει βραβείο αριστείας. Εκανε το σκατό του παξιμάδι αλλά τα κατάφερε.

Αλλο παληκάρι, χαμηλόμισθος υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε θέση που έχει καθημερινά συναλλαγές με τους πολίτες, αγόρασε σχεδόν ταυτόχρονα τρία διαμερίσματα. Επίσης χωρίς να εκταμιεύσει χρήματα από την τράπεζα.


Εν τω μεταξύ, μάστιγα χαρακτηρίζουν οι επιθεωρητές τα πλαστά πτυχία. Έχουν εντοπιστεί 1.737 πλαστά την τελευταία 6ετία, ενώ άλλες 2.002 υποθέσεις ερευνώνται με σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.


Πηγή: kourdistoportocali.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "