Στην εποχή των «σέξουαλ, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ», ένας ιδιαίτερος και θυελλώδης έρωτας αναστατώνει το Μαξίμου…

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Ένας ιδιαίτερος και θυελλώδης έρωτας έχει αναστατώσει το Μαξίμου. Πρόκειται για έναν κυβερνητικό παράγοντα και έναν δικαστή, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν κρατάνε τα προσχήματα και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, ο κυβερνητικός παράγοντας δεν είναι ούτε υπουργός, ούτε βουλευτής, αλλά έχει αναλάβει νευραλγικό πόστο στην κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση η σχέση αυτή δεν έχει τίποτα το επιλήψιμο, σύμφωνα με τους έχοντες τη γνώση, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς την άποψη περί ελεύθερης έκφρασης της σεξουαλικότητας που πέραν των όσο εκφράζει η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, διαπνέει και τα νομοθετήματά του. Ίσως γι΄ αυτό προκαλεί απορίες η αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση, ο θυελλώδης έρωτας μετά δύο πολύ σοβαρών ανθρώπων, εκτιμάται ότι δεν θα μείνει πολύ καιρό ακόμη κρυμμένος στα υπόγεια του Κυβερνείου, αφού ο βήχας και κυρίως η πολύ μεγάλη και οργασμική χαρά δεν μπορούν να κρυφθούν.

Αν το μυαλό του αναγνώστη πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο να μην το δέσει ως σίγουρο, γιατί οι έχοντες γνώση των γεγονότων μιλούν για τεράστιες εκπλήξεις… Στρατηγικά μιλάνε πάντα…

Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "