Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα: Από το δικανικό ηφαίστειο του Noor1 στα (πολυτελή) ταξίδια του Εξωτερικού!!!

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Αντιδράσεις στους κόλπους της Δικαιοσύνης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για το κοινό ταξίδιτης Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα με τον Λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη. Αμφότεροι χειρίστηκαν την υπόθεση του Noor1. Εκτός από το Τόκυο, η Εισαγγελέας του Noor 1, ταξίδεψε μέσα σε ένα μήνα σε Βερολίνο, και Γαλλία για αναψυχή!!!

---------------------

Τα πολλά (και ακριβά) ταξίδια της Εισαγγελέως Τζίβα στο εξωτερικό

Αντιδράσεις στους κόλπους της Δικαιοσύνης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για το κοινό ταξίδιτης Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα με τον Λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη.

Αμφότεροι χειρίστηκαν την υπόθεση του Noor 1, όπου κυριάρχησαν οι γνωστές συνομιλίες με τον ισοβίτη και οι μεταμεσονύχτιες καταθέσεις.

Εσχάτως αποκαλύπτονται στοιχεία που θέλουν την κυρία Τζίβα να έχει γίνει πολίτης του κόσμου.

Εκτός από το Τόκυο, η Εισαγγελέας του Noor 1, ταξίδεψε μέσα σε ένα μήνα σε Βερολίνο, ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στην Γαλλία.

Στα ταξίδια της κυρίας Τζίβα, όπως διαδίδουν διάφοροι… κακεντρεχείς συνάδελφοί της, κυριαρχούν τα ακριβά εστιατόρια και τα ψώνια επωνύμων προϊόντων.

Και το εύλογο ερώτημα που οι ίδιοι θέτουν, είναι πως μια δημόσια υπάλληλος… αντέχει να «δραπετεύει» κάθε λίγο και λιγάκι στο εξωτερικό;

Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "