Αυτοί είναι οι «δολοφόνοι», μέλη της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων – ανάμεσά τους και Περιστεριώτικο «μπουμπούκι» [εικόνες]

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των μελών της οργάνωσης που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, εις βάρος του δημοσίου. 

Πρόκειται για τους:

Α) (επ.) DEYAB HUSSEIN (ον.) MOHAMMED RABIE του MOHAMED DEYAB και της ZEINAB ABDEL MAKSOUD,  που γεννήθηκε την 21-01-1948 στην Αίγυπτο,


Β) ΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα του Ιωάννη και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε την 27-11-1961 στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου,


Γ) ΒΑΡΒΕΡΗ Εμμανουήλ του Νικολάου και της Ευφροσύνης, που γεννήθηκε 19-11-1954 στο Περιστέρι,

Δ) (επ) ΜΑΧΜΟΥΤ (ον) ΜΑΧΕΡ του  AHMED Οrabi και της Bahia,  που γεννήθηκε 01-11-1959 στην Αίγυπτο,


Ε) ΛΑΓΟΥΔΗ Δημήτριο του Θεοδώρου και της Αθηνάς, που γεννήθηκε 18-06-1959 στην Πρέβεζα,

ΣΤ) ΚΑΤΑΠΟΔΗ Αικατερίνη του Χρήστου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε την 13-02-1965 στην Αιτωλοακαρνανία,


Ζ) ΠΑΤΗΛΑ Γεωργία του Γρηγορίου και της Ανδριανής, που γεννήθηκε 10-06-1969 στην Άρτα,

Η) (επ) MOUSSA (ον) SALEM του ABDELMOATI και της SAYIDA που γεννήθηκε 07-09-1967 στην Αίγυπτο,


Θ) ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Λάζαρο του Φιλίππου και της Αντιγόνης που γεννήθηκε την 08-12-1957 στην Αθήνα.


Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος είναι ο 70χρονος Αιγύπτιος.

Παράλληλα η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται και όπως φαίνεται αναζητούνται και άλλοι γιατροί (ίσως και 9 στον αριθμό) που εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί δύο γιατροί 61 και 59 χρόνων που φαίνεται να έχουν συνταγογραφήσει τα υπό έρευνα φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Η μαφία των αντικαρκινικών φαρμάκων είχε διεθνή δράση –Ελέγχονται και άλλοι γιατροί

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων. Από τη μία πλευρά προκύπτει πως τα μέλη της σπείρας είχαν επεκτείνει τις «δουλειές» τους και εκτός των ελληνικών συνόρων με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών άλλων χωρών και από την άλλη φαίνεται πως κάποιοι εξ αυτών λειτουργούσαν και αυτόνομα προβαίνοντας στις δικές της εξαγωγές.

Παράλληλα η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται και όπως φαίνεται αναζητούνται και άλλοι γιατροί (ίσως και 9 στον αριθμό) που εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί δύο γιατροί 61 και 59 χρόνων που φαίνεται να έχουν συνταγογραφήσει τα υπό έρευνα φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Οι... δουλειές στο εξωτερικό

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, που δημοσιοποιεί ο «Ελεύθερος Τύπος», η εγκληματική οργάνωση εκτός από την Ελλάδα προμηθευόταν αντικαρκινικά φαρμακευτικά σκευάσματα και από χώρες του εξωτερικού. Τα φάρμακα έφταναν στην Ελλάδα και μετά αναλάμβανε η 57χρονη φαρμακοποιός από την Καλλιθέα και τα νομιμοποιούσε εκδίδοντας εικονικά τιμολόγια μέσω του φαρμακείου της οδού Σκρα.

Ερευνα και στο Ελ.Βενιζέλος

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Ενδέχεται τα μέλη του κυκλώματος να δωροδοκούσαν υπάλληλο του αεροδρομίου προκειμένου να διασφάλιζουν την απρόσκοπτη διακίνηση των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Το κόλπο της παράνομης εισαγωγής από τη Γερμανία

Από γράφει ο Ελεύθερος Τύπος στις 2 Ιουνίου 2017, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για τον έλεγχο που έκανε σε φαρμακείο «ηλικιωμένου» στην οδό Σκρα στην Καλλιθέα, έπειτα από άλλον έλεγχο που είχε που είχε διενεργηθεί από τις Γερμανικές Αρχές στην φαρμακαποθήκη LUNAPHARM Γερμανίας. Είχαν διαπιστώσει ότι η φαρμακαποθήκη εισήγαγε σημαντικές ποσότητες φαρμάκων νοσοκομειακής χρήσης και υψηλού κόστους από το φαρμακείο της Καλλιθέας. Τα φάρμακα ήταν με ελληνική επισήμανση, χωρίς ταινία γνησιότητας, καθώς και τιμολόγια του φαρμακείου.

Το κόλπο ήταν πως στους Γερμανούς αστυνομικούς, επεδείχθη μεταφρασμένη άδεια του φαρμακείου της Καλλιθέας, όπου στην αγγλική μετάφραση υπήρχε προσθήκη της δυνατότητας χονδρικής πώλησης, η οποία δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο.

Τελικά από του ελέγχους που έγιναν στο φαρμακείο προέκυψε ότι η 57χρονη εισήγαγε νοσοκομειακά φάρμακα υψηλού κόστους από την αιγυπτιακή εταιρεία «PRITEMPS HOSPITAL SUPPLIES GMBH DEUTSCHLAND, AGYPTISCHE, NIEDERLASSUNG» με έδρα το Κάιρο Αιγύπτου, τα οποία εν συνεχεία εξήγαγε στις εταιρείες «LUNAPHARM LTD»  και «RHEINGOLD PHARMA-MEDICA LTD»  με έδρα τη Γερμανία.

Από έγγραφο του ΕΟΦ και την ενημέρωση που είχαν από τις Γερμανικές Αρχές, η εταιρεία «LUNAPHARM LTD» διαθέτει άδεια χονδρικής πώλησης ως φαρμακαποθήκη στη Γερμανία, ενώ η εταιρεία «RHEINGOLD PHARMA-MEDICA LTD»  δεν διαθέτει άδεια χονδρικής πώλησης. Διαχειριστής και των δύο εταιρειών, εμφανίζεται ο 71χρονος «Αιγύπτιος», όπως και της «PRITEMPS HOSPITAL SUPPLIES GMBH» στην Αίγυπτο.

Γνωστός της INTERPOL ο Αιγύπτιος 

Σύμφωνα με έγγραφο της INTERPOL ο «Αιγύπτιος» έχει εμπλακεί σε παραβάσεις σχετικά με εμπόριο μη εγκεκριμένων ιατρικών προϊόντων, πλαστογραφία, απειλές, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και απάτες.

Σημειώνεται ότι, με βάση τα συγκεκριμένα τιμολόγια, το συνολικό χρηματικό ποσό αγορών του φαρμακείου από το εξωτερικό ανέρχεται στο ύψος 24.913.375 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό πώλησης ανέρχεται στα 25.073.196 ευρώ.

ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ

Οι κυνικοί διάλογοι της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων: Θα σου κάνω τζίρο 1 εκατ. το μήνα.

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων, αποδεικνύοντας με ανατριχιαστικό τρόπο, την αναλγησία τους στον πόνο των καρκινοπαθών.

Οι χρυσές μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ, με τις κλοπές σκευασμάτων από δημόσια νοσοκομεία και η απληστία των μελών της «Καμόρα» των αντικαρκινικών είναι εμφανείς.

Μέρος των διαλόγων, οι οποίοι υπεκλάπησαν νόμιμα από τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, δημοσιοποιεί ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος του φερόμενου αρχηγού της «Καμόρα» των αντικαρκινικών φαρμάκων, του 70χρονου «Αιγύπτιου» Rabie Deyab, με άγνωστο αλλοδαπό, υποψήφιο συνεργάτη του.

«Θα σου φέρω τζίρο 1 εκατ. το μήνα»

 • Rabie Deyab: «Αγαπητέ μου κύριε Schultz, και 40.000 και 50.000, είναι περιστρεφόμενο και τον μήνα επτά με δέκα φορές, περισσότερο από επαρκές, μου επιτρέπει να σου κάνω έναν τζίρο 1.000.000 τον μήνα»…
 • Rabie Deyab: «50.000, 40.000, 50.000, 40.000, 50.000, 40.000 και μετά αποφάσισε, μετά το πέρας του πρώτου μήνα, και μετά ας μην υπάρξει εμπιστοσύνη μεταξύ μας, εξαιτίας αυτής της γ……… ιστορίας. Εγώ σε πιστεύω, εσύ δεν θέλω να με πιστέψεις, και θα σου δώσω τις φωτογραφίες, θα σου δώσω τον (ακατάληπτο) αριθμό με τις φωτογραφίες με χειρόγραφη την επιβεβαίωση, την δικιά μου υπογραφή και (ακατάληπτο) της εταιρείας μου, και επίσης την ιδιοκτησία του φαρμακείου μου. Εντάξει; Εγώ είμαι υπεύθυνος ενώπιον σου. Αλλά ποτέ, ποτέ από εμένα δεν θα ακούσεις ή θα μυρίσεις, έχω να κάνω με τους καλύτερους ανθρώπους ή ότι έχω δυσκολίες ή ότι έχω να κάνω με ανεπίσημα ή ψεύτικα προϊόντα. Εντάξει;
 • Schultz: Ναι, ναι. Όχι, εντάξει.
 • Rabie Deyab: Ποτέ
 • Schultz: Φυσικά και όχι. Δεν σου επιτρέπεται να κάνεις κάτι άλλο όπως (ακατάληπτο) δεν μου επιτρέπεται να κάνω άλλο, όπως στην υπόθεση με το AVASTIN. Έχουμε αρκετά, έχουμε αρκετά με τις αρχές για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Εντάξει;
 • Rabie Deyab: Αλλά το θέμα είναι ακριβώς εδώ. Έχω να κάνω με τον βασιλιά αυτού του χονδρικού διεθνούς εμπορίου. Στείλε τους e-mail, ξέρουν το όνομά μου. Δεν τους ήξερα πριν. Έχω να κάνω με την εταιρεία, εντάξει, που λέγεται STRAUSSZEN PHARMA. Απλά στείλε τους e-mail με το όνομά μου, έρχονται σε μένα από την Λιθουανία και από την Μολδαβία, και από την Λετονία, ποια είναι. Εντάξει; Ξέρουν το όνομά μου, δεν πήγα για κανέναν. Αλλά για μένα δεν είναι αρκετό. Δεν μπορούσα να κόψω το κεφάλι μου για να (ακατάληπτο) τρία-τέσσερα κεφάλια σε ένα σώμα.

Ο Αιγύπτιος με την φαρμακοποιό

Πολλές από τις επίμαχες συνομιλίες του 70χρονου «Αιγύπτιου» ή «γιατρού» γίνονται με την κατηγορούμενη φαρμακοποιό Ιωάννα Ραντοπούλου, και οι περισσότερες αφορούν την προμήθεια αντικαρκινικών φαρμάκων και τα κέρδη που θα αποφέρουν:

 • Rabie Deyab: Εγώ το πρωί στις 7 θα είμαι στο αεροδρόμιο
 • Ραντοπούλου: Όχι
 • Rabie Deyab: Η πτήση στις 09:45
 • Ραντοπούλου: Όχι πολύ νωρίς έτσι. Θα έρθεις και αν δεν σου τα φέρει ο μηχανόβιος εσύ θα τρελαθείς
 • Rabie Deyab: Αυτός γιατί δεν σου απάντησε;
 • Ραντοπούλου: Ξέρω εγώ; Εγώ του είπα μόνο ότι ο Rabie θα έρθει αύριο, του έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε και ότι θα πάρει το AVASTIN και το ALIMTA και δεν απάντησε
 • Rabie Deyab: Και τι κάνουμε;
 • Ραντοπούλου: Μην έρθεις αύριο έλα την Κυριακή… έλα το Σάββατο ώσπου να απαντήσει
 • Rabie Deyab: Και αυτός που έχει δέκα AVASTIN
 • Ραντοπούλου: Υπάρχουν και θα είναι πιο πολύ ακόμα. Υπάρχει AVASTIN, εγώ θα σου μαζέψω… θα σου μαζέψω από όλα
 • Rabie Deyab: Θέλω να ξέρω αν είναι για αύριο να ξέρω ότι θα φορτώσω αύριο, ο σκοπός είναι να ξέρουμε…
 • Ραντοπούλου: Γι αυτό σου λέω όχι αύριο, εγώ δεν ξέρω να σου πω να έρθεις και να περιμένουμε να μας απαντήσουν και τον άλλο να περιμένουμε. Ότι και αν γίνει θα σε πάρω το πρωί
 • Rabie Deyab: Να με παίρνει μην φοβάσαι αλλά πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια για να μπορέσω να ανταποκριθώ στο φαρμακείο όλο. Πρέπει να βγάλω πολλά λεφτά από τα νοσοκομεία
 • Ραντοπούλου: Μακάρι να πάνε καλά ακόμα ήμαστε στην αρχή του μηνός, χέρι χέρι θα τα μαζέψουμε όλα
 • Rabie Deyab: Εσύ αν μου βγάζεις τριακόσιες χιλιάδες θα σου αφήσω εκατό χιλιάδες
 • Ραντοπούλου: Εντάξει
 • Rabie Deyab: Εγώ έχω πολλά λεφτά στα νοσοκομεία. Αν μου βρεις 15 με 20 AVASTIN θα βγάλω τριακόσια χιλιάρικα, αν βρεις κανένα να τα πάρει δεν πιστεύεις;

Οι βωμολοχίες

Ο 70χρονος φερόμενος αρχηγός, εμφανίζεται να οργίζεται και να βρίζει σε πολλές από τις συνομιλίες που έχει με την φαρμακοποιό για τις αγορές αντικαρκινικών φαρμάκων που έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης και δεν τους… ρίχνουν την τιμή:

 • Rabie Deyab: Πρώτα πρώτα εμείς από παλιά τα πράγματα που λήγουν σε ένα χρόνο τα παίρνουμε σε μισή τιμή, δεν αλλάξαμε κάτι, αυτός θέλει μόνο 50 ευρώ να κατεβάσει… Τι μ…… κάνει; Σωστά ή λάθος;
 • Ραντοπούλου: Ναι ακόμη το MABTHERA που έχει, εγώ του είπα την τιμή. Αυτός ήθελε παραπάνω, ότι 350.
 • Rabie Deyab: Αυτός έχει MABTHERA;
 • Ραντοπούλου: Έχει MABTHERA δέκα κουτιά
 • Rabie Deyab: Πόσα έχει;
 • Ραντοπούλου: 10-12-14 κάτι τέτοιο
 • Rabie Deyab: ΟΚ άσε την MABTHERA όπως είναι και το AVASTIN και να πάει να γ……. να φέρει τα εμπορεύματα
 • Ραντοπούλου: Τα θέλεις με 750, είναι 12 κουτιά αυτά
 • Rabie Deyab: Ας τα αφήσει 700
 • Ραντοπούλου: 700 θα το προσπαθήσω
 • Rabie Deyab: Άστο 700, εγώ θα χάσω με αυτά 200
 • Ραντοπούλου: Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για σένα, εντάξει; Και το OPDIVO
 • Rabie Deyab: Το OPDIVO με 700 ή να τα βάλει στον κ…… του.
 • «Οι άνθρωποί μου στο νοσοκομείο θα πάρουν λεφτά κάτω από το τραπέζι»

«Ενδείξεις» επαφών με δημόσια νοσοκομεία και πιθανός χρηματισμός υπευθύνων, νοσηλευτών και γιατρών εμφανίζονται σε διαλόγους του φερόμενου αρχηγού και της φαρμακοποιού:

 • Rabie Deyab: Περίμενε, μη βιάζεσαι. Και εγώ είπα στο Νοσοκομείο χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί μου απαντήσανε. Οι άνθρωποί μου θα πάρουν λεφτά κάτω από το τραπέζι. Εσύ βάλε μαζί τους πέντε κουτιά που λήγουν τον δωδέκατο μήνα. Εγώ συμφώνησα με την υπεύθυνη στο Νοσοκομείο. Επειδή αυτοί θέλουν πολύ το AVASTIN.
 • Ραντοπούλου: Ναι
 • Rabie Deyab: Θα τα γράψει όλα τον δωδέκατο μήνα
 • Ραντοπούλου Θα τα γράψει ότι λήγουν όλα τον δωδέκατο;
 • Rabie Deyab: Ακριβώς, όλα. Και θα τα διώξουν σήμερα και αύριο
 • Ραντοπούλου: Ναι
 • Rabie Deyab: Μόλις τελειώσουν, τότε θα τα γράψει αυτή. Ότι λήγανε όλα δύο δωδεκάτου και θα πάρει η καθεμία εκατό ευρώ. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ Γιάννα, όταν δώσω αυτά τα 25 ή 30, θα πάρω μια επιταγή με διακόσιες χιλιάδες. Εσύ κατάλαβες αυτά που σου είπα; Αν τα διώξεις σήμερα ή αύριο, θα είμαι μαζί σου την Παρασκευή με διακόσιες χιλιάδες
 • Ραντοπούλου: Ναι
 • Rabie Deyab: Και θα χάσω, αλλά θα πάρω τα παλιά λεφτά από τα νοσοκομεία
 • Ραντοπούλου: Ναι, εσύ δεν έχεις εκατό χιλιάδες; Είναι πολλά για σένα;
 • Rabie Deyab: Εσύ νομίζει ότι έχω πολλά λεφτά. Έχω αλλά στα νοσοκομεία
 • Ραντοπούλου: Εντάξει και εγώ έχω λεφτά για σένα στα νοσοκομεία και τι θα κάνουμε τώρα πως θα δουλέψουμε;

Συνταξιούχος νοσηλευτής και «πυρηνάρχης»

Διακανονισμός για τα «μερίσματα» αναδεικνύεται από την συνομιλία του συνταξιούχου νοσηλευτή Δημήτρη Λαγούδη και του ενδιάμεσου των δύο… πυρήνων της «καμόρα», Μαχέρ Μαχμούτ:

 • Μαχέρ Μαχμούτ: Βρήκα με τα τέσσερα χιλιάρικα. Άμα είναι Δευτέρα και μου τα δίνεις cash να τα σπρώξω ή να περιμένω το άλλο;
 • Λαγούδης: Να σου πω (ακατάληπτο) τέσσερα χιλιάρικα θα πάρω εγώ;
 • Μαχέρ Μαχμούτ: Τέσσερα χιλιάρικα σε σένα στα δέκα
 • Λαγούδης: Εντάξει, δώστα, δώστα. Έχω και δύο ΜΑ (αντικαρκινικό φάρμακο) μεγάλα σπίτι
 • Μαχέρ Μαχμούτ: Ωραία εντάξει άστο τα ΜΑ τα μαζεύω για το άλλο γιατί δεν είναι όλοι παίρνουνε ΜΑ, ΜΑ παίρνει ένας αυτός ο α……. που τα πήρα τώρα δεν παίρνει τέτοια, ωραία; Έχω βρει κι άλλα τέτοια από αλλού τέσσερα, ακούς;
 • Λαγούδης: Ναι

«Είσαι υπάλληλός μου, όχι της ΔΟΥ»

Ο 70χρονος φερόμενος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης σε μία συνομιλία με εργαζόμενη στο φαρμακείο που διαχειριζόταν η Ραντοπούλου, αναφορικά με τα φορολογικά ζητήματα, προέβη σε μια επίδειξη ισχύος, σύμφωνη με το αρχηγικό του προφίλ:

 • Rabie Deyab: Στείλε μου το σχέδιο και θα το υπογράψω
 • Υπάλληλος: … έχω διαταγή να μην εκδώσω τίποτε
 • Rabie Deyab: Ποιος σου έδωσε την διαταγή; Εγώ;
 • Υπάλληλος: Ο λογιστής και η Δ.Ο.Υ. και η Γιάννα και δεν μπορώ να το κάνω αυτό
 • Rabie Deyab: Δεν είσαι υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. και του λογιστή και της Γιάννας. Είσαι δική μου υπάλληλος.
 • Υπάλληλος: Είναι, είναι, είναι ο νόμος γιατρέ!

Rabie Deyab: Μην εκδόσεις τίποτε σου είπα, σου είπα, ετοίμασε το για μένα και θα το κάνω εγώ. Μην στείλεις τίποτε. Ετοίμασε το για μένα, θα το κάνω εγώ. Εντάξει; Θα το κάνω εγώ. Είμαι ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου. Είμαι υπεύθυνος ενώπιον της κυβερνήσεως. Οτιδήποτε χρειάζονται, εγώ θα τους συναντήσω, εντάξει; Αλλά δεν θα το κάνω με το ΑΦΜ του φαρμακείου. Εντάξει; Επειδή αυτή είναι μια τεχνική λεπτομέρεια μονάχα για το (ακατάληπτο) του φαρμακείου. (ακατάληπτο) η εταιρεία μου, μια τεχνική λεπτομέρεια. Όπως κάνουμε τις δουλειές με την San Vito. Εκδίδουμε τιμολόγιο με επιστολόχαρτο της RHEINGOLD. Εντάξει; Το ίδιο πράγμα.

Από τον έλεγχο των τιμολογίων προέκυψε ότι για τα έτη 2013-2016 έχουν εκδοθεί τιμολόγια αγοράς φαρμάκων κυρίως ελληνικής προέλευσης, υψηλού κόστους, ογκολογικά, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι αποκλειστικά νοσοκομειακής χρήσης, από την εταιρεία Printemps Hospital Supplies με έδρα το Κάιρο Αιγύπτου προς το φαρμακείο της Καλλιθέας και τιμολόγια πώλησης των ιδίων φαρμάκων, από το φαρμακείο προς τη φαρμακαποθήκη LUNAPHARM Γερμανίας, την εταιρεία Rheingold Γερμανίας και την εταιρεία HADICON στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι, με βάση τα συγκεκριμένα τιμολόγια, το συνολικό χρηματικό ποσό αγορών του φαρμακείου από το εξωτερικό ανέρχεται στο ύψος 24.913.375 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό πώλησης ανέρχεται στα 25.073.196 ευρώ.

Πηγή:  iefimerida.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "