Ο Βαξεβάνης, ο Άδωνις και η επική διαφήμιση του 1ου – Φοβάται κάτι ή «αναζητεί» την αλήθεια;

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Κολοσσός της δημοσιογραφίας, ο κ. Βαξεβάνης, αναζητώντας όπως ισχυρίζεται την αλήθεια και μόνο, στο βίντεο που διαφημίζει πληρώνοντας στην Google και το Youtube τεράστια ποσά, απλώς τα βάζει σε προσωπικό επίπεδο με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μεταφέροντας εικασίες του στιλ «κάποιος είπε, μου ανάφεραν, εικάζεται, κλπ». Επιστρατεύει μάλιστα και ένα νεκρό, που τυχαίως ή μάλλον από σύμπτωση (τι ευνοϊκό για τον κο Βαξεβάνη) βρέθηκε κάποια στιγμή της ζωής του να είναι συνεργάτης του κου Γεωργιάδη.

-----------------------------------

Είθισται πλέον, τα ΜΜΕ, πέρα από Εφημερίδα ή Περιοδικό (όσα διαθέτουν) να έχουν επεκταθεί και στα SocialMedia, διατηρώντας ιστοσελίδα ή ιστοσελίδες, καθώς επίσης και «κανάλι/α» στο Youtube, προκειμένου να προβάλουν και διαδώσουν την δημοσιογραφική ύλη τους, καθώς και για να αποκτήσουν ή αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους.

Είθισται επίσης, τα ΜΜΕ, να διαφημίζουν αυτό που αντιπροσωπεύουν με σύντομα διαφημιστικά σποτ, προαναγγέλλοντας την ύλη και τις ειδήσεις, καυτές ή μη που περιέχει η έντυπη έκδοσή τους ή ακόμη και η τηλεοπτική πλατφόρμα τους.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται ότι βαδίζουν στην ανατροπή, αφού ένα νεαρός σχετικά εκδότης, αλλά «εραστής» της έρευνας και της αλήθειας, όπως ο ίδιος αρέσκεται να αυτοδιαφημίζεται, δαπανά, τεράστια ποσά όπως δείχνουν τα πράγματα για να διαφημίσει το προϊόν του στη Google και το Youtube. Για να είμαστε ειλικρινείς γνωρίζουμε πόσο στοιχίζει μία τηλεοπτική διαφήμιση στη Google και το Youtube και μάλιστα 9:17 λεπτών της ώρας, αναλογικά, όμως, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για πολύ σεβαστό ποσό, αν συσχετίσουμε αυτή τη διαφήμιση με τις αντίστοιχες διαφημίσεις-προωθήσεις δημοσιεύσεων στο facebook, στο οποίο για προώθηση ενός στατικού δημοσιεύματος σε περιορισμένο αριθμό χρηστών (π.χ. 4.000) το κόστος φθάνει τα 14-18 ευρώ.

Το ωραίο, στην συγκεκριμένη διαφήμιση του κου Βαξεβάνη είναι ότι ενώ η ανάρτηση του σχετικού Βίντεο στο Youtube είναι δωρεάν, αυτή έρχεται ως προαναφορά (αρχική πληρωμένη διαφήμιση) στα υπόλοιπα βίντεο που δημοσιεύονται τόσο στο Youtube, όσο και σε κάθε βίντεο που διαχειρίζεται και προβάλει η Google.

Τελικά, όμως τι περιλαμβάνει και που στοχεύει η σχετική διαφήμιση-βίντεο του κου Βαξεβάνη; Στην αλήθεια ή σε προσωπική αντιπαράθεση…;

Κολοσσός της δημοσιογραφίας, ο κ. Βαξεβάνης, αναζητώντας όπως ισχυρίζεται την αλήθεια και μόνο, στο βίντεο που διαφημίζει πληρώνοντας στην Google και το Youtube τεράστια ποσά, απλώς τα βάζει σε προσωπικό επίπεδο με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μεταφέροντας εικασίες του στιλ «κάποιος είπε, μου ανάφεραν, εικάζεται, κλπ». Επιστρατεύει μάλιστα και ένα νεκρό, που τυχαίως ή μάλλον από σύμπτωση (τι ευνοϊκό για τον κο Βαξεβάνη) βρέθηκε κάποια στιγμή της ζωής του να είναι συνεργάτης του κου Γεωργιάδη. Αυτόν, λοιπόν, που ως νεκρός πλέον δεν μπορεί να διαψεύσει κανένα, ο «πανέξυπνος», ίσως ο εξυπνότερος όλων δημοσιογράφος και εκδότης επικαλείται αναφέροντας μάλιστα ότι ήταν ο άνθρωπος που δωροδοκούνταν ξέπλενε χρήματα της Νοβάρτις για τον «λαομίσητο» και κατ’ αυτόν διεφθαρμένο κ. Γεωργιάδη.

Μικρή λεπτομέρεια γι όλα αυτά μία αγωγή αρκετών χιλιάδων ευρώ που υποβλήθηκε εναντίον του κ. Βαξεβάνη, από τον κο Γεωργιάδη, για δημοσίευση ψευδών στοιχείων για την Νοβάρτης, ψευδή στοιχεία, που όμως υιοθετήθηκαν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την Προανακριτική.

Τέλος, όπως συνήθως κάνει ο κος Βαξεβάνης, διεκδικώντας το αλάθητο της δημοσιογραφίας, ζητά ή μάλλον πιστεύει ότι τα μέλη της Προανακριτικής που θα συσταθεί θα πρέπει να ερωτήσουν επισταμένως τον κο Γεωργιάδη και να τον ρωτήσουν για τις εικοτολογίες του, ναι αυτές που περιλαμβάνονται στην επική βιντεοδιαφήμισή του…

---------------------

Υ.Γ.: Κάποια στιγμή του παρελθόντος, ο κ. Βαξεβάνης, εκδότης τότε μόνο του HotDong χρησιμοποίησε στοιχεία της ιστοσελίδας μας για να γράψει και δημοσιεύσει στο περιοδικό ένα «επικό» άρθρο κατά της διαφθοράς, όπως ανάφερε, γνωστού, διάσημου μάλλον Έλληνα Δημάρχου. Αντίθετα δε με άλλα παρόμοια δημοσιεύματα κατά άλλων δημόσιων προσώπων εξουσίας που είχαν αρκετές συνέχειες, για τον συγκεκριμένο Δήμαρχο και τις πράξεις του ακολούθησε απόλυτη σιωπή εκ μέρους του κ. Βαξεβάνη, ενώ παραιτήθηκε από το HotDong και ο δημοσιογράφος συνεργάτης του που υπήρξε ο βασικός ερευνητής της υπόθεσης. Το γιατί, αυτά συνέβησαν, στιν κρίση και αξιολόγηση του αναγνώστη…

--------------------..

Η περίληψη του «επικού» βίντεο που διαφημίζει ο κος Βαξεβάνης σε Google και Youtube, όπως την παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του. Αξίζει να το δείτε και κυρίως να το αξιολογήσετε…

Οι συμπτώσεις στις σχέσεις του Άδωνη Γεωργιάδη με τη Novartis, έχουν γίνει περισσότερες από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ.

 Δηλώνει αθώος, εμφανίζοντας μάλιστα το φτωχόσπιτό του με υγρασία, αλλά το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του.

Όταν οι συμπτώσεις όμως γίνονται κανόνας τότε κάτι δεν πάει καλά. Δείτε την ανάλυση του Κώστα Βαξεβάνη που καταγράφει αυτές τις συμπτώσεις και εξηγεί πώς στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη γινόταν το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.

Δείτε το βίντεο, εν αναμονή των νέων αποκαλύψεων αυτή την Κυριακή στο Documento. (σ.σ. η διεύθυνση του βίντεο είναι:

«https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=ipy2mLBKm3M»)

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "