Ο «καημένος» ναρκέμπορος οικονομικός μετανάστης: Μαχαίρωσε Βρετανό, ξυλοκόπησε και βίασε γυναίκα

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Σύλληψη επικίνδυνου Πακιστανού «οικονομικού μετανάστη» στην Κέρκυρα: Μαχαίρωσε Βρετανό και ξυλοκόπησε γυναίκα

Απέδωσε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν Πακιστανό «οικονομικό μετανάστη», ο οποίος είχε μαχαιρώσει έναν 50χρονο Βρετανό μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Άνω Κορακιάνα επειδή πληροφορήθηκε ότι έκανε σχέση με μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε ο ίδιος δεσμό.

Ο 36χρονος αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ναρκωτικά, αλλά φυσικά ουδέποτε απελάθηκε παρά το γεγονός ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοχρησία, με την οποία θα οδηγηθεί πιθανότατα το απόγευμα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Πακιστανός πήγε στο σπίτι του Βρετανού και βρήκε την ομοεθνή του με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα,  διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο και του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο.

Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή. Ο αιμόφυρτος Βρετανός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού ενός γείτονά του, που ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο.

Αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύντροφός του, η οποία έφερε μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του Πακιστανού πρώην εραστή της.

Περιττό να προστεθεί πως ούτε και τώρα ο Πακιστανός πρόκειται να απελαθεί μετά την έκτιση της ποινής του .

Πηγή: pronews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "