Αλήθειες τις Δημάρχου Μάνδρας και... ψέματα για την ομάδα ΟΠΚΕ στη Μάνδρα

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» μόλις μία ομάδα ΟΠΚΕ και όχι τρεις όπως ανέφερε η ανακοίνωση του αρχηγείου είχε διατεθεί για την περιοχή της Μάνδρας.

Σε σειρά αντιφάσεων και... ψεμάτων πέφτει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την διάθεση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ στην Μάνδρα. 

Η αρχή έγινε με την καταγγελία της δημάρχου της περιοχής, Ιωάννας Κριεκούκη που υποστήριξε πως, αντί οι άνδρες της ΟΠΚΕ να επιχειρούν στην Μάνδρα για την αποτροπή πλιάτσικου, εκείνοι πήγαν στην Κυψέλη για να φυλούν το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» μόλις μία ομάδα ΟΠΚΕ και όχι τρεις όπως ανέφερε η ανακοίνωση του αρχηγείου είχε διατεθεί για την περιοχή της Μάνδρας. 

Η συγκεκριμένη ομάδα η Κ-211 ξεκινούσε την βάρδια της στις 14:00 το μεσημέρι και με εντολή του κέντρου πήγε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδρούρου όπου και παρέμεινε έως τις 17:30. Στη συνέχεια πήγε στη Μάνδρα στις 19:00 το απόγευμα όπου και παρέμεινε για λίγο καθώς η βάρδια της έληγε στις 22:00. 

Το δεύτερο ψέμα σχετίζεται με την αναφορά απο το αρχηγείο πως μια ομάδα ΟΠΚΕ «μεταφέρθηκε στο Νέο Κόσμο επιχείρηση που σχετίζεται με κλοπές», το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα έπρεπε να εκτελούσε υπηρεσία σε Μενίδι και Ζεφύρι. 

Η αλήθεια είναι πως μετακινήθηκε στο «Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να συμμετάσχει στα μέτρα ασφάλεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που θα είχε παρουσία στην κηδεία του διακεκριμένου πανεπιστημιακού καθηγητή και διανοούμενου Κώστα Βεργόπουλου», όπως αναφέρει η «Εφημερίδα».

Τέλος, «επισημαίνεται ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες, μία ομάδα ΟΠΚΕ, που εκτελεί βραδινή βάρδια στην Μάνδρα Αττικής, μετά τη 22:00 τα ξημερώματα μετακινείται στο σπίτι του πρωθυπουργού για να αντικασταστήσει την υπάρχουσα διμοιρία των ΜΑΤ. Το Σάββατο, ημέρα καταγγελίας της δημάρχου, η Κ-223 ΟΠΚΕ με εντολή του Κέντρου Ασφάλειας, στις 22:10 παρέμεινε στη συμβολή των οδών Αγ. Γλυκερίας και Κοκκερέλ στην Κυψέλη, δίπλα από το σπίτι του πρωθυπουργού για λήψη μέτρων ασφάλειας». 

Πηγή: newpost.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "