«Βλαχάρα» Βίκυ Σταμάτη: Η «βαρώνη» από το Ζέλι και η νέα ζωή της στο «παλάτι» του Κορυδαλλού

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Οι πληροφορίες ότι μόλις μπει στο κελί της θα ζητήσει ένα ζεστό μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας και ένα τονωτικό μασάζ με αμυγδαλέλαιο νομίζοντας ότι βρίσκεται στις Βερσαλλίες ελέγχονται...

Την πρώτη φορά -το 2012 ήταν- που η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, είχε ένα αγέρωχο όσο και υπεροπτικό βλέμμα.

Ήταν αυτό που είχε μάθει να πρεσβεύει ως ο ελληνικός κλώνος -έτσι νόμιζε η ίδια- της αλήστου μνήμης Μαρίας Αντουανέττας, μόνο που μια λέξη ήταν αρκετή για να την αποκαθηλώσει σε μια στιγμή.

Η λέξη ήταν «Βλαχάρα» και εκστομίστηκε από μια κυρία που δεν άντεξε άλλο την κάποτε αγνή χωριατοπούλα από το Ζέλι Φθιώτιδας, αυτή που νόμιζε ότι επειδή παντρεύθηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ανέβηκε αμέσως στην κορυφή της κοσμικής ελίτ.

Η έπαρση που χαρακτήριζε την κυρία Σταμάτη όταν απέκτησε το επίθετο του Άκη, έγραψε την δική της μοναδική ιστορία στα ελληνικά χρονικά με μια luxury ζωή που σημαδεύτηκε από πακτωλό εξόδων.

Το νεοκλασσικό στην Ακρόπολη, οι αγορές των 20.000 ευρώ σε παπούτσια μέσασε λίγες ώρες από τον Καλογήρου, οι εξωτικές αποδράσεις στις Μαλδίβες και τα ονειρικά καλοκαίρια σε επαύλεις στο Πόρτο Χέλι ήταν κάποιες μόνο από τις αδυναμίες της.

Η κυρία Σταμάτη ζούσε το παραμύθι της, αυτό στο οποίο ερωτευόταν τον ωραίο Μπρούμελ του ΠΑΣΟΚ, τον για πολλούς επόμενο πρόεδρο, τον πανίσχυρο τότε Υπουργό Άμυνας.

Προσπάθησε πολύ να αφήσει πίσω της το Ζέλι, να μην είναι η χωριάτα υπάλληλος της ΔΕΗ, μόνο που το έκανε με τόσο προκλητικό τρόπο που παρέμεινε πάντα αντιπαθής.

Η αποκαθήλωσή της και ο εγκλεισμός της στον Κορυδαλλό, την προσγείωσαν μόνο για λίγο στην γη, όμως έφτανε η επιστροφή της στο σωφρονιστικό «παλάτι» για να επιστρέψει το ίδιο γνωστό υπεροπτικό ύφος.


Το συνόδεψε ως fake βασίλισσα ή βαρώνη με μια κίνηση ανύψωσης του μεσαίου δαχτύλου της, η οποία θα ήταν απείρως πιο chick αν φορούσε ένα αέρινο δαντελένιο γάντι και μια τουαλέτα του Christian Lacroix!

Δυστυχώς για την ίδια και ευτυχώς για εμάς της τελείωσαν, οπότε ενεφανίσθη η κλασσική Βίκυ Σταμάτη από το Ζέλι, η οποία «έστειλε» στο πυρ το εξώτερον τον άνδρα που λάτρεψε και εξακολουθεί να λατρεύει με μια αίτηση διαζυγίου που ετοιμάζεται.

Οι πληροφορίες ότι μόλις μπει στο κελί της θα ζητήσει ένα ζεστό μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας και ένα τονωτικό μασάζ με αμυγδαλέλαιο νομίζοντας ότι βρίσκεται στις Βερσαλίες ελέγχονται.

Πηγή: newpost.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "