Επιτέλους και κάτι «σωστό» !!! “Πλεύση” με δικτατορία προλεταριάτου… αλά Γκρέκα και Ζωή, Ζωή, Ζωή…

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


Αν τη δείτε στο δρόμο, καλού κακού αλλάξτε κατεύθυνση μην κρύβει καμιά έκπληξη, κανένα happening. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε το δικό της λιθαράκι στο απέραντο τοπίο της νεοελληνικής τρέλας, υποσχόμενη μια «δικτατορία του προλεταριάτου» με ελληνικά χαρακτηριστικά, περιγράφοντας μια εντελώς παρανοϊκή κατάσταση κοινωνικής οργάνωσης η οποία μπορεί να αφήσει καθέναν να φανταστεί μόνος του τα σενάρια στα οποία θα οδηγούσε.

Εντελώς εκτός πραγματικότητας, όπως προκύπτει και με μοναδικό στοιχείο να λείπει από την εικόνα την… αποστάτη Ραχήλ Μακρή και τη συνήθη «αντιστασιακή» αλά Μαδούρο – ή Δον Κιχώτη αν προτιμάτε – διάθεση, διακήρυξε «ΌΧΙ στα Ναι τους», λογικά θα μπορέσει να «κλέψει τις καρδιές» κάποιων εκ των καλοκάγαθων αφελών ή απλώς ιδεολογικά τυφλωμένων χωρίς καμία συναίσθηση του σύγχρονου παγκοσμιοποιημένου πλανήτη, που κάποτε πίστεψαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια με έναν νόμο.

Όχι ότι δεν γίνεται, αλλά θέλει μια σειρά από άλλες αποφάσεις για να στέκει λογικά. Κάποτε, πριν απαλλαγούν από την «ελληνική τοξικότητα» τα ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά «ιδρύματα» κάτι γινόταν, μετά ήταν πολύ αργά. Τότε όλοι είχαν ευθύνες. Και αυτοί που γνώριζαν αυτά που αργότερα «βάφτισαν» ως ελληνικές «ασωτίες» αλλά τους βόλευαν και οι «άσωτοι» που είχαν πιστέψει ότι η ΕΕ είναι ένα δέντρο-ATM, που βγάζει χρήμα.

Πηγαίνοντας πίσω στη Ζωή, λογικά θα πρέπει ήδη να προκαλεί τρομάρα στις ευρωπαϊκές ελίτ η ανακοίνωση της συνεργασίας της «Πλεύσης Ελευθερίας», με το αριστερό κόμμα του Γάλλου Ζαν Λικ Μελανσόν, «Ανυπότακτη Γαλλία». Βέβαια, αν οι δυο τους βρίσκονταν κάτω από την ίδια «στέγη», το πιθανότερο είναι ότι θα έτρωγαν «τα μουστάκια τους».

Βλέπετε, ο τύπος τέτοιων ανθρώπων, είναι συνήθως εξαιρετικά «αρχηγικός» και παρά τη συλλογικότητα που κηρύσσουν, μπορούν να την αντέξουν μόνο εάν αυτοί είναι «μηχανοδηγοί». Εδώ δεν τα βρήκε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος παρά τα θρυλούμενα, δεν πίνει δα και νερό στ’ όνομά της.

Στα γραφικά που μας υποσχέθηκε η Ζωή, είπε ότι «ο πρωθυπουργός της χώρας θα είναι και υπουργός Δικαιοσύνης και στα δικαστήρια της χώρας θα συμμετέχουν οι πολίτες σε όλα τα επίπεδα». Πάλι τον εαυτό της στον καθρέπτη, το όνειρό της μας περιέγραψε. Πρόσθεσε δε την «πρόταση» να συμμετάσχουν πολίτες… στις μονάδες αποκατάστασης τάξης που μπορεί ως αρχικά να βγάζουν το ΜΑΤ, αλλά… δεν θα είναι τα γνωστά ΜΑΤ.

«Take the egg and give it a hair cut» που θα έλεγε και μια ψυχή που εντρυφά τελευταία στην αγγλική γλώσσα και βρίσκεται στο κεφάλαιο των παροιμιών. Σιγά μη σταματούσε εκεί όμως το όνειρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για μια καινούργια δημοκρατική και προοδευτική Ελλάδα.

«Θα κλείσουν όλα τα Μέσα προπαγάνδας και διαπλοκής, και της παλιάς και της νέας. Και θα δοθούν κίνητρα για συνεργατικά εγχειρήματα πολιτών για την ενημέρωση. Θα υπάρξει πραγματική δημόσια ενημέρωση, όχι η ντροπή της ΕΡΤ για την οποία παλέψαμε». Μόνο το «ρε κουφάλες» έλλειπε στην αρχή, ώστε να απευθύνεται σε εμάς τους δημοσιο… κάφρους.

Κατά τα άλλα, το μενού είχε κατάσχεση των περιουσιών των τραπεζιτών και πολιτικών προσώπων που θα κριθεί ότι συνέβαλλαν στην υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, διαγραφή χρεών των νοικοκυριών και κρατικοποίηση των θετικών στοιχείων των τραπεζών.

Να συνεισφέρουμε στη δημόσια συζήτηση της «πλεύσης» με την πρόταση καταναγκαστικής εργασίας για τις συζύγους της μπουρζουαζίας, να σφουγγαρίζουν Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο τα Ολυμπιακά Ακίνητα τα οποία θα συντηρηθούν από λαϊκά συνεργεία και θα παραχωρηθούν στους εργαζόμενους για αξιοποίηση, υπό την επιτήρηση των ΜΕΤ (άλλη πρόταση αυτή, το προηγούμενο στάδιο των ΜΑΤ, θα είναι οι μονάδες επιτήρησης τάξης).

Και για όσους δεν το κατάλαβαν, ακόμα, η τρέλα δεν πάει στα βουνά, οπότε πάρτε μέτρα ασφαλείας καλού – κακού μη μας βρει κανένα χουνέρι και εδώ, στα χειμαδιά. Τόσα μας βρήκαν από τους άλλους, αριστερο(α)δέξιους σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κόκκινου. Φτάνει.

Αν αποφασίσουμε να ανατινάξουμε το μαγαζί, μπορούμε και μόνοι μας. Μόνο που δεν θα προλάβουμε τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις που θα σπεύσουν να μας εμβάσουν μην πάθουν κανένα κακό. Άντε κι ο Θεός να μας φυλάει. Αν επιτρέπετε να τον επικαλούμαστε στον δημοκρατικό παράδεισο που έχει καθένας και καθεμιά στο μυαλό. Σαν πολύ δεν ξέφυγαν τα πράγματα;

Πηγή: defence-point.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "