Ουσίες & Sex για τους πελάτες του Club Soho στο Γκάζι – Έφοδος του ΣΔΟΕ και Συλλήψεις

Κατηγορία: Ελλάδα Γεγονότα


«Μηχανές» του sex οι πελάτες κλαμπ στο Γκάζι. Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έμειναν άφωνοι με τα ευρήματα της έρευνάς τους. Η έφοδος στο Soho αποκάλυψε άγριο ντοπάρισμα και εκατοντάδες χαπάκια. Η μεγάλη μπίζνα με ποτά-μπόμπες, αναβολικά και... σκευάσματα για τη στυτική δυσλειτουργία

Εδώ και καιρό οι θαμώνες ενός από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας, όσο προχωρούσε η νύχτα και η διασκέδαση χτυπούσε κόκκινο, μετατρέπονταν σε... αχόρταγες μηχανές του σεξ, έτοιμες για όλα!


Τη συγκλονιστική διαπίστωση έκαναν οι «Ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίοι μπαίνοντας την περασμένη Κυριακή στο αγαπημένο στέκι της νεολαίας έτριβαν τα μάτια τους με όσα βρήκαν...

Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στους χώρους του κλαμπ Soho στο Γκάζι, που τα τελευταία χρόνια γεμίζει με νεολαία, διακινούνται περίεργες ουσίες. Ετσι την περασμένη Κυριακή, εκμεταλλευόμενοι το ότι στους χώρους του νυχτερινού μαγαζιού επικρατούσε το αδιαχώρητο, έκαναν έφοδο.

Οι έρευνες έγιναν τόσο στο κατάστημα όσο και σε διπλανό διαμέρισμα, το οποίο φέρεται ότι ανήκει στους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου, και όσα βρέθηκαν άφησαν άφωνους τους άνδρες του ΣΔΟΕ. Οπως διαπίστωσαν, με βιτρίνα το μπαρ οι δράστες είχαν στήσει μια μεγάλη μπίζνα με ποτά-μπόμπες, αναβολικά και... φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Παράνομη... φαρμακαποθήκη


Ειδικότερα, από την έφοδο των υπαλλήλων της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΟΕ Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής και Αιγαίου, στην παράνομη... φαρμακαποθήκη στο Γκάζι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 570 (!) σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικά και άλλα, τα οποία σχετίζονται με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 35.000 ευρώ!


Ακόμη, βρέθηκαν 30 αμπούλες, κάψουλες και χάπια χύμα και χωρίς ενδείξεις, 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων, καθώς και ποσότητα αλκοολούχου ποτού, αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, που ήταν συσκευασμένο σε δοχεία των πέντε λίτρων χωρίς σήμανση και το οποίο προοριζόταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιριών. Παράλληλα, εντοπίστηκαν 420 πώματα-καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, για να μοιάζουν ανέπαφες.


Κατόπιν αυτού, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι για τη δημόσια υγεία φορείς, ώστε να κινηθούν διαδικασίες για την αφαίρεση της άδειας του κλαμπ.

Μαρία Μεϊμάρη

Πηγή: espressonews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "