Τα σιτεμένα «παιδιά» της ΕΟΚ βολεύονται με δικά μας λεφτά – Αργόμισθος(;) ο υιός Τσαγκρώνης …;

Κατηγορία: Ελλάδα Αθλητισμός


Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον γιο του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ να διατηρεί εργασιακή σχέση με την ΕΣΚΑ ως υπάλληλος γραφείου, παρότι διαμένει στην Πάτρα και διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με ανθρώπους της ομοσπονδίας του Ελληνικού μπάσκετ. Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την αποκάλυψη για τον γιο του Στέλιου Συμεωνίδη και την επαγγελματική του σχέση με τον πρόεδρο του Προμηθέα Πατρών και σήμερα έγινε γνωστή άλλη μία περίπτωση γιου ανθρώπου που σχετίζεται με την ΕΟΚ αυτήν την φορά.

Συγκεκριμένα και έπειτα το αινιγματικό tweet του Σπύρου Γκόντα, που έγραφε: «Με παίρνει τηλέφωνο φίλος: Σπύρο πες ότι σε Ένωση υπάρχει υπάλληλος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του (ζει κι εργάζεται σε άλλη πόλη από αυτή της Ένωσης) και πληρώνεται κανονικά. Λέω: δεν γίνεται ρε φίλε. Μου λέει: Ρώτα τον Τσαγκρώνη, αυτός ξέρει. Γενικέ μου, ξέρεις;», σύμφωνα με δημοσίευμά αποκάλυψε την πλήρη ιστορία για τον Τηλέμαχο Τσαγκρώνη, γιο του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ.

Το άρθρο αυτό αποκαλύπτει λοιπόν ότι διατηρεί εργασιακή σχέση με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, παρότι διαμένει στην Πάτρα και μάλιστα διαθέτει προς θέαση το έγγραφο του ΙΚΑ που αποδεικνύει και τις πληρωμές του από το 2011.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλο, εκείνος αποκάλυψε πως: «Είναι αληθές ότι ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ. Είναι μια πρόσληψη που έγινε το 2011 κι εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στις Μεικτές Ομάδες. Δεν γνωρίζω αν έχει μόνιμη κατοικά την Πάτρα ή αν έχει φυσικοθεραπευτήριο εκεί. Δεν μπορώ να ελέγχω τους υπαλλήλους».

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης δουλεύει στην ΕΣΚΑ ως υπάλληλος γραφείου ενώ διατηρεί φυσιοθεραπευτήριο από το 2014 στην πόλη της Αχαΐας, η οποία το τελευταίο διάστημα συνδέεται άρρηκτα με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Η απορία που προκύπτει και μέσα από το δημοσίευμα είναι αν έχει σύμβαση υπαλλήλου γραφείου, έχει και την υποχρέωση να βρίσκεται καθημερινά στη δουλειά του για τις υπηρεσίες τις οποίες πληρώνεται, παρότι η μόνιμη κατοικία του είναι στην Πάτρα.

Πηγή: to10.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "