Άρχισαν τα «Όργανα» Γιαννακόπουλου: Καταγγελία του ΠΑΟ κατά Αγγελόπουλων και Ολυμπιακού!

Κατηγορία: Ελλάδα Αθλητισμός


Είναι, ίσως ο ποιο «επικίνδυνος» παράγοντας του ελληνικού αθλητισμού, επαγγελματικού και μη. Το παθολογικό ή μάλλον το ψυχοπαθολογικό «μπαγκράουντ» του, δεν τον αφήνει να αποδεχθεί ότι υπάρχει η περίπτωση ο «καλύτερος» απέναντι στον Ολυμπιακό, αυτή τη χρονική στιγμή, μπασκετικός Παναθηναϊκός, να χάσει το πρωτάθλημα απ’ αυτόν.

Έτσι ξεκίνησαν από... νωρίς τα πλέι οφ της Basket League, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει επίσημη καταγγελία κατά Ολυμπιακού και Αγγελόπουλων για «δυσφημιστική ανακοίνωση». Κλήθηκαν σε απολογία οι πρόεδροι των Πειραιωτών.

Κι όλα αυτά, προκειμένου οι διαιτητές μπάσκετ, η Ομοσπονδία και η Επιτροπή ορισμού διαιτητών για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ να πάρουν το μήνυμα του ποιος είναι ο ισχυρός.


Ακόμη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον κατατρύχει το γεγονός ότι ενώ από τα περυσινά πλέι όφ του πρωταθλήματος της ΕΣΑΚΕ, ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει πέντε συνεχείς νίκες σε βάρος του Ολυμπιακού, στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλου στους οποίους διαιτήτευσαν Έλληνες διαιτητές, στους δύο αγώνες της ευρωλίγκα, όμως, είχε δύο ήττες.

Και εκεί είναι το ζήτημα. Μην ορισθούν για τους αγώνες των πλει όφ του πρωταθλήματος, διαιτητές της ευρωλίγκα, έστω και έλληνες.


----------------

Τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ξεκίνησαν πάρα πολύ νωρίς με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά το χορό των καταγγελιών για ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την οποία είχε εκδώσει στις 13 Φεβρουαρίου!

Ετσι λοιπόν σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ύστερα από καταγγελία των «πρασίνων» για ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ στις 13 Φεβρουαρίου για τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε εκείνη την ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκας».


Στην καταγγελία της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία των αδερφών Αγγελόπουλων. Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Η πλευρά των «πρασίνων» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.


Για την ιστορία, η επίμαχη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής: «Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), με την οποία αναγνωρίστηκε ως μη νόμιμος ο αποκλεισμός των κ.κ. Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1».


Πηγή: to10.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "