Δημ. Γιαννακόπουλος: Ευρωλίγκα τέλος - «Ρε θα σας τελειώσουμε…»! Τι απαντά η Ευρωλίγκα…

Κατηγορία: Ελλάδα Αθλητισμός

 

Απόφαση ΒΟΜΒΑ από τον Γιαννακόπουλο! Τρομερές αλλαγές για τον Παναθηναϊκό.

Ευρωλίγκα τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία του σεζόν στην διοργάνωση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπήρξε οριστική ρήξη στις σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Ευρωλίγκα κατά τη διάρκεια του έκτακτου συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής και πλέον όλα δείχνουν πως αυτή είναι και η τελευταία σεζόν της παρουσίας του τριφυλλιού στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που «βγαίνουν» από τον Παναθηναϊκό, ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της πράσινης ΚΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τόσο για το θέμα της δικής του παρουσίας στην ηγεσία της διοργανώτριας αρχής όσο και για την αντιμετώπιση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Η στάση αυτή του Μπερτομέου έτυχε ανάλογης αντιμετώπισης και από την πλευρά των υπολοίπων ομάδων και των εκπροσώπων τους, που ζητούσαν με τη στάση τους από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ακολουθεί τους κανόνες της Ευρωλίγκας.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ευρωλίγκα και να ενταχθεί στις διοργανώσεις τις FIBA!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε αμέσως μετά την συνεδρίαση και μία φωτογραφία της FIBA και σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το μπάσκετ…"οριστικό", αλλά και ένα άλλο σχόλιο όπου ανέφερε, «Ρε θα σας τελειώσουμε, με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς»!

Η Ευρωλίγκα για το θέμα Γιαννακόπουλου


Η Ευρωλίγκα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αναφέρει ότι ομόφωνα οι ιδιοκτήτες των συλλόγων απέρριψαν τα αιτήματά του και τον εγκάλεσαν για τις δημόσιες τοποθετήσεις του! Τοποθετήθηκε επίσημα για όλα όσα έγιναν σήμερα στην έκτακτη ΓΣ των μετόχωναναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

To κομμάτι της ανακοίνωσης της που αναφέρεται στις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό τονίζει:

«Το Συμβούλιο επίσης εξέτασε τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του ντοσιέ που πρόσφατα μοίρασε σε πολλά ΜΜΕ ανά την Ευρώπη.

Ολες οι ομάδες, με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, ομόφωνα και δυνατά συμφώνησαν ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά στην Ευρωλίγκα, την διοργάνωση που ανήκει στην ECA, όπως και από τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου, ζητώντας του να σταματήσει αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις άμεσα.

Οι ομάδες χωρίς αμφιβολία υπενθύμισαν στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του για τις ισχύουσες εσωτερικές διαδικασίες, που πρέπει να ακολουθούνται για να εκφράζονται τυχόν αποκλίσεις ή ερωτήματα, όπως έχουν επανειλημμένα οριστεί και εγκριθεί από τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού.

Ολες οι ομάδες επίσης εξέφρασαν τον απόλυτο σεβασμό τους προς τον Παναθηναϊκό ως έναν ιστορικό θεσμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αθλητισμό, ως εκ των μετόχων της ECA.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους άλλους μετόχους που ήταν παρόντες να οδηγήσουν τον CEO της Ευρωλίγκας ώστε να αρθεί η ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα που είναι σε ισχύ. Οι ομάδες ομόφωνα απέρριψαν το αίτημα και κατόπιν ο κ. Γιαννακόπουλος δυστυχώς αποχώρησε από το μίτινγκ, πριν την ολοκλήρωσή του».

Πηγή: sportdog.gr, to10.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "