Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…

Κατηγορία: Ελλάδα Άμυνα


Πρώτος διδάξας στα νέα ήθη είναι ο μέγας «αντίπαλός» του Ερντογάν… Με επιθέσεις πέραν των άλλων κατά της Ελλάδας, συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του. Άλλα κόλπα δεν υπάρχουν, μόνο «κόπυ πέιστ» και για του αγγλόφωνους αντιγραφή…

Ο πολιτικός βίος του, από την στιγμή που έγινε αρχηγός κόμματος, στηρίχθηκε στην σκανδαλολογία σε βάρος της πολιτικής μήτρας που τον γέννησε, γι’ αυτό ας ετοιμάζεται, χρήμα και νομικούς συμβούλους έχει, αλλά κυρίως απέκτησε ή μάλλον κατασκεύασε άκριτα «εχθρούς» που φαίνεται ότι δεν ξεχνάνε, αν και σήμερα παραμένουν σιωπηλοί…

Κι αυτό είναι το ποιο σοβαρό πρόβλημα που ο πολύς κος Πάνος Καμμένος, αντιμετωπίζει σήμερα… το «μέλλον» του, μετά τις επόμενες εκλογές, εκτός βέβαια, αν αμέσως μετά την νύχτα των αποτελεσμάτων επιλέξει να τις μακροχρόνιες «σπουδές» στο εξωτερικό…

-------------------------------

Τάφε έφη Πάνος Καμμένος, ο αυτοαποκαλούμενος και Τουρκοφάγος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα γιατί υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία - Έχουμε πόλεμο. Οι επιθέσεις που δέχομαι από τους Τούρκους έχουν σχέση με τις τουρκικές εκλογές καθώς έτσι επιχειρούν να συλλέξουν ψήφους οι παράγοντες του ΑΚΡ αλλά και του CHP και του ΜΗΡ».

Μεταξύ μας «χέστηκε η φοράδα στα αλώνι» για τους Τούρκους. Ο ίδιος ξέρει ότι τα παίγνια που παίζει, είναι πολιτικά και όχι μόνο επικίνδυνα για την χώρα, αλλά δεν τον νοιάζει. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παραμένει στην επικαιρότητα ως «ο Μέγας Υπερασπιστής των Εθνικών Θεμάτων και της Πατρίδας», ευελπιστώντας ότι θα συγκινήσει πολιτικά, κάθε καλόπιστο και όχι μόνο πατριώτη αυτής της έρμης χώρας που έχει την θλιβερή τύχη να τον έχει στο καπέλο της σαν Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο ίδιος, έχοντας ανερμάτιστη πολιτική, χωρίς κανένα βάθος σκέψης, ηγείται σε ένα από τα ποιο κρίσιμα για τις περιστάσεις υπουργεία και αντί να εργασθεί προσπαθώντας να βρει λύσεις σε ένα τομέα που πιέζεται πολύ από την περιρρέουσα στην γεωπολιτική γειτονιά μας ατμόσφαιρα, το παίζει υπερπατριώτης, υποκινώντας ενίοτε καταστάσεις και γεγονότα σαν αυτό της βραχονησίδας «Ανθρωποφάς».

Κι όταν τα πράγματα στριμώχνονται, εξαφανίζεται σκεπτόμενος και συσκεπτόμενος με τον εαυτό του. Το έκανε με το «στεφάνι στα Ίμια, το έκανε με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, το έκανε και με την σημαία στην βραχονησίδα «Ανθρωποφάς».

Κρίμα, γιατί σαν λαμπρός νέος είχε λαμπρό μέλλον στην πολιτική. Επέλεξε, όμως, να γίνει αρχηγός κόμματος, χωρίς να έχει τις ανάλογες «Κοχόνες», όπως λένε και οι Καταλανοί. Γι’ αυτό σύντομα, έστω το 2019 θα περάσει στην ιστορία, εκεί που ο λαός κατατάσσει όλους τους ανερμάτιστους «Μαυρογιαλούρους».

Και επειδή ο πολιτικός βίος του, από την στιγμή που έγινε αρχηγός κόμματος, στηρίχθηκε στην σκανδαλολογία σε βάρος της πολιτικής μήτρας που τον γέννησε, ας ετοιμάζεται, χρήμα και νομικούς συμβούλους έχει, αλλά κυρίως απέκτησε ή μάλλον κατασκεύασε άκριτα «εχθρούς» που φαίνεται ότι δεν ξεχνάνε, αν και σήμερα παραμένουν σιωπηλοί…

Κι αυτό είναι το ποιο σοβαρό πρόβλημα που ο πολύς κος Πάνος Καμμένος, αντιμετωπίζει σήμερα… το «μέλλον» του, μετά τις επόμενες εκλογές, εκτός βέβαια, αν αμέσως μετά την νύχτα των αποτελεσμάτων επιλέξει να τις μακροχρόνιες «σπουδές» στο εξωτερικό…

Είναι κι αυτό μία κάποια λύση… εκτός αν είτε μας φέρει στα όρια της σύγκρουσης με τον τρελαμένο γείτονα, είτε καταγάγει περίλαμπρο πολιτική νίκη στις επόμενες εκλογές…

Εξάλλου, πρώτος διδάξας στα νέα ήθη είναι ο μέγας «αντίπαλός» του Ερντογάν… Με επιθέσεις πέραν των άλλων κατά της Ελλάδας, συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του.

Άλλα κόλπα δεν υπάρχουν, μόνο «κόπυ πέιστ» και για του αγγλόφωνους αντιγραφή…

Διαβάστε στην συνέχεια τις δηλώσεις του επανεμφανισθέντος κου Πάνου Καμμένου και την απάντηση των νεαρών που σήκωσαν την σημαία στην βραχονησίδα Ανθρωποφάς και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα…

--------------------------

Π.Καμμένος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα γιατί υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία - Έχουμε πόλεμο»

«Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα, τους εύχομαι καλές εκλογές» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απαντώντας στις συνεχείς αναφορές στο όνομά του από Τούρκους αξιωματούχους και κυβερνητικούς παράγοντες.

Πρόσθεσε ότι από το 1974 έχουμε έναν ακήρυκτο πόλεμο με την Τουρκία και εμείς υπερασπιζόμαστε την εθνική μας κυριαρχία.

Ειρωνικά αναφέρθηκε και στις πρόωρες τουρκικές εκλογές τις οποίες συνδύασε με τις επιθέσεις που δέχεται προς το πρόσωπό του καθώς έτσι επιχειρούν να συλλέξουν ψήφους οι παράγοντες του ΑΚΡ αλλά και του CHP και του ΜΗΡ

Ο κ. Καμμένος, ερωτώμενος αν υπάρχει ένας «ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο», σχολίασε: «Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας τη Εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις. Αυτές είναι ενέργειες που συναντιούνται μόνο σε πόλεμο, ή τουλάχιστον είναι ενέργειες που έχουν συνθήκες πολέμου.

Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον Εθνικό εναέριο χώρο. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και σεβόμενοι την υπεράσπιση της Εθνικής μας κυριαρχίας, να αναχαιτίζουμε ότι μπαίνει στον Εθνικό μας εναέριο χώρο και να προσγινόμαστε τελευταίοι». 


Ο Καμμένος «αδειάζει» τους 3 νεαρούς που έβαλαν σημαία στη βραχονησίδα

Για ακήρυκτο υβριδικό και ψυχολογικό πόλεμο από την πλευρά της Τουρκίας, στον οποίο δεν πρέπει να υποκύψει η Ελλάδα, έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όμως, ο υπουργός Άμυνας έστειλε μήνυμα και εκτός συνόρων, ότι η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα και ούτε οι Έλληνες ούτε οι τουρίστες πρέπει να φοβούνται τίποτα.

«Ο ακήρυκτος πόλεμος, ο υβριδικός πόλεμος, ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι ένα πόλεμος από τους Τούρκους στον οποίο δεν πρέπει να υποκύψουμε. Δεν θα πρέπει ο ψυχολογικός πόλεμος να δημιουργήσει φόβο στους Έλληνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε μια ασφαλής χώρα, χώρα ισχυρή που βγαίνει από μια οικονομική κρίση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ελληνική οικογένεια. Προχωράμε σε μια τουριστική περίοδο και έχουμε μια ασφαλή χώρα που δεν κινδυνεύουν ούτε οι Έλληνες ούτε οι τουρίστες. Ο πόλεμος αυτός γίνεται για να πληγεί η χώρα και σε αυτό τον πόλεμο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την τοποθέτηση σημαιών σε βραχονησίδες, κρατώντας προσεκτικά επικριτική στάση για το όλο περιστατικό.

«Ο όρκος που δίνουν οι αξιωματικοί, οι στρατιώτες και όλοι οι Έλληνες όταν παρουσιαζόμαστε είναι να φυλάσσουμε τη σημαία. Και αυτό πράττει ο Ελληνικός Στρατός, και αυτό πράττουν και οι Έλληνες πολίτες. Ομως εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να τη βάλει, θα πρέπει να την υπερασπιστεί ή να έρθει στον Στρατό και να πει ότι "εγώ αποφάσισα σήμερα ότι θα πάω με δυο φίλους μου να βάλουμε μια σημαία εκεί. Να το ξέρετε, σας ενημερώνουμε και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε". Και να δώσουμε και σε εκείνους G3 να την υπερασπιστούν και οι ίδιοι. Όταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου, πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ίδιος θα την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος. Το να πάρεις μια βάρκα και να πεις "ξέρεις κάτι; Τώρα που βγήκα το Πάσχα βόλτα, βάζω στην τάδε βραχονησίδα μια σημαία και ας τρέχουν μετά να την υπερασπιστούν" δεν είναι κάτι σωστό. Πρέπει αυτός που κάνει μια τέτοια πράξη να είναι υπεύθυνος και να έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια να τη στηρίξει. Οι σημαίες εκεί που πρέπει να πουν έχουν μπει και τις  υπερασπιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας Στράτος, έθνος, πολίτες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αμφισβήτησης. Τα νησιά και η εθνική τους κυριαρχία περιγράφονται από τις συνθήκες και τη Συνθήκη της Λωζάννης, μια συνθήκη που είναι αποδεκτή και από εμάς και από το ΝΑΤΟ και από την Τουρκία».


Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές, επαναλαμβάνοντας ότι είναι όμηροι και αφήνοντας αιχμές για τη στάση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ.

«Στο θέμα των δύο αξιωματικών που βρίσκονται κρατούμενοι στην Τουρκία, είναι ένα θέμα που προκάλεσε πολλές συζητήσεις γιατί τους ανέφερα εγώ ως ομήρους. Μακάρι να είχα διαψευστεί όταν τους ανέφερα από την πρώτη στιγμή ως ομήρους. Η Τουρκία δεν έχει ομήρους μόνο τους δύο Έλληνες χωρίς να τους έχει απευθύνει κατηγορίες. Έχει Αμερικανό πολίτη πάστορα τώρα που βρίσκεται καταδικασμένος σε ισόβια με διάταγμα του Ερντογάν, το οποίο προέβλεπε την ανταλλαγή ύποπτου κρατούμενου και καταδικασμένου με άλλον στο εξωτερικό και έγινε πρόταση για ανταλλαγή με τον Γκιουλέν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα στελέχη αυτά είναι και στελέχη του ΝΑΤΟ και φυσικά και το ΝΑΤΟ έχει ευθύνη και κανέναν δεν μπορεί να ικανοποιήσει η στάση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ να ακούει στωικά τις προκλήσεις των Τούρκων. Δεν είναι διμερές θέμα η κράτηση δύο στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ». 

«Δεν είμαι εξαφανισμένος...»

Ο κ.Καμμένος σχολίασε και δημοσιεύματα που τον φέρνουν εξαφανισμένο το τελευταίο διάστημα λέγοντας ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να δίνει συνεντεύξεις.

«Κάποιοι λένε ότι είμαι εξαφανισμένος, δεν είναι ο ρόλος του υπουργού άμυνας να βγαίνει να δίνει  συνεντεύξεις ,δεν θα δίνω συνεντεύξεις σε κρίσιμες στιγμές θα αφήνω το λόγο σε εκείνους που πρέπει να τον έχουν και το υπουργείο άμυνας θα κάνει το καθήκον του έχοντας την πολιτική εποπτεία των ενόπλων δυνάμεων που σας διαβεβαιώνω ότι κάνουν το καθήκον τους όπως προβλέπει το Σύνταγμα και όρκος που έχουν  δώσει προς τον ελληνικό λαό».

«Γι’ αυτό σηκώνουμε τις σημαίες»: Αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση

«Είμαστε ακρίτες και βιώνουμε αλλιώς τις καταστάσεις», αυτό απάντησε ο Νίκος Μαρούδας, θείος του Χαράλαμπου Τσαγαλά, ενός εκ των τριών παιδιών που ύψωσαν σημαίες στις βραχονησίδες, μιλώντας στο Live News, του Epsilon Tv και απαντώντας σε όσους ψέγουν τα τρία αυτά παιδιά.

«Την σημαία θα την σηκώνουμε, είμαστε συνοριοφύλακες», υπογράμμισε.

Σήμερα το πρωί σε πρωινή εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού σημείωσε:

«Έχουμε οικογενειακά χωράφια στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο, ο μικρός Ανθρωποφάγος είναι ο μισός της γιαγιάς μου. Ζούσαν σε αυτά τα νησιά, είχαμε ζώα. Έκαναν αυτή την κίνηση αποδίδοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής για τον ηρωικό σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο».

«Ο κ. Καμμένος είναι γνώστης της περιοχής. Γνωρίζει ότι έχουμε υψηλό φρόνημα, πατριωτικό στους Φούρνους. Ο πατριώτης δεν είναι και εθνικιστής. Εμείς στους ακριτικούς Φούρνους, με τα εκατοντάδες προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, είμαστε πατριώτες, φυλάμε τα σύνορα της πατρίδας. Ο κ. υπουργός έκανε τη δήλωση του, εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Τα παιδιά έκαναν αυτή την κίνηση, θα μπορούσα να την είχα κάνει και εγώ ή να την κάνω αύριο. Ποιος θα μου αφαιρέσει εμένα το δικαίωμα ή στον καθένα μας να σηκώσω τη σημαία; Σε ιδιοκτησία δικιά μου;» είπε ο κ. Μαρούδας.

«Είναι ανιστόρητος ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ιστορία ο κ. Βέττας. Είπε ότι τα τρία παιδιά έκαναν το ακατόρθωτο να γκριζάρουν τους Φούρνους. Οι Φούρνοι είναι γκριζαρισμένοι μετά τα Ίμία το 1996. Είναι πάνω πάνω στη λίστα των νησιών που ζητάνε οι γείτονες. Δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ο γείτονας; Τα τρία παιδιά ήταν η αιτία; Αν είναι δυνατόν! Ξεφεύγουμε από τα όρια τι λέει ο καθένας», τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "