Οι Σαουδάραβες δεν γνώριζαν τον Β. Παπαδόπουλο - Σφίγγει ο κλοιός για τον Π. Καμμένο

Κατηγορία: Ελλάδα Άμυνα


Νέα έγγραφα που εκθέτουν τον Πάνο Καμμένο έφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξη, Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλιστα, ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνώριζε ότι η πλευρά των Σαουδαράβων δεν αποδεχόταν ως εκπρόσωπό της τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ωστόσο εκείνος έδειχνε ότι επιθυμούσε την συνεργασία με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα.

«Ζητάμε από τον υπουργό να πει την αλήθεια, να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκηρύξει τον μεσάζοντα. Πού τον βρήκε; Ν

α μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί», τόνισε αρχικά ο κ. Λοβέρδος και κατέθεσε πέντε έγγραφα. Συγκεκριμένα, τα πρακτικά από την σύσκεψη στο ΥΕΘΑ στις  29/8 με τους Σαουδάραβες, δηλαδή τους υποτίθεται αρμόδιους για να υπογράψουν τη διακρατική συμφωνία.

Την ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή της Δ/νσης Εξοπλισμών, κ.  Παπαδάκη προς τους Σαουδάραβες, στους οποίους το ΥΠΕΘΑ ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση στις 30/8 (την επόμενη μέρα μετά τη σύσκεψη), καλώντας τους να μην έρθουν! «Ήρθαν αυτοί γίνεται σύσκεψη στο ΥΕΘΑ και τους διώχνουμε κι έτσι έχασε η χώρα 66 εκ ευρώ γιατί δεν εξυπηρετούντο ο μεσάζων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα, παρουσίασε και τρία ακόμη απόρρητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει –εκ νέου- ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν παντελώς άγνωστος για τους Σαουδάραβες.

Το πρώτο είναι το τηλεγράφημα του Έλληνα Πρέσβη, Πολυχρονίου, προς τους κ.κ. Καμμένο - Κοτζιά στις 24/8, ο οποίος τους ενημερώνει ότι «έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας».

Επίσης, κατέθεσε δύο αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ που δίνουν το «ΟΚ» για τη σύναψη της διακρατικής συμφωνίας, αλλά και την απόφαση του ΚΥΣΕΑ που αποτυπώνει την υπογραφή της συμφωνίας που έγινε με τον κ. Παπαδόπουλο στο αεροδρόμιο της Μίκρας.

Τα έγγραφα:


Tα emails με τα οποία οι Έλληνες στρατιωτικοί έδιωξαν τους Σαουδάραβες αξιωματικούς που είχαν έρθει Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης των βλημάτων 105mm:Αλέξανδρος Διαμάντης 

Πηγή: liberal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "