Δεύτερη θητεία Πρυτάνεων: Όνειρο ήταν και πάει

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας

 


Η αρνητική Γνωμοδότηση του ΝΣΚ για το “δικαίωμα” των Πρυτάνεων σε δεύτερη θητεία, έγινε δεκτή από τον υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο. 

«Τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους την έκανα δεκτή» απάντησε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλοςσε ερώτηση δημοσιογράφου, στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης 3.4.2014, εάν η πρόσφατη αρνητική Γνωμοδότηση του Γ΄ τμήματος του Νομικού  Συμβουλίου του  Κράτους στο ερώτημα του υπουργείου Παιδείας  εάν  δύναται να είναι υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα ο νυν  υπηρετών στη θέση αυτή Πρύτανης ή Κοσμήτορας, αντιστοίχως». 

Αντίθετα το ΝΣΚ γνωμοδότησε θετικά στο ερώτημα εάν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα, καθηγητής ο οποίος πρόκειται ν α αποχωρήσει από την υπηρεσία πριν τη λήξη της οριζόμενης στο νόμο θητείας του. 

Υπενθυμίζεται ότι το Διευρυμένο Συντονιστικό συμβούλιο, της Συνόδου των Πρυτάνεων, είχε ζητήσει την παραπομπή της γνωμοδότησης στην ολομέλεια του ΝΣΚ καθώς και άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. 

Για να δείτε τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ κάντε κλικ εδώ 

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "