Οπλισμένος άνδρας «διέσπασε» την «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» και εισέβαλε στο Υπουργείο Παιδείας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


Το περιστατικό είναι παλιό, συνέβη στις 20 Δεκεμβρίου 2017, αλλά δείχνει ότι η «ασφάλεια» που υπάρχει στα Υπουργεία είναι κυρίως για να εμποδίζουν τους πολίτες να εισέλθουν σ’ αυτά, παρά να προστατεύσουν όσους εργάζονται σ’ αυτά, πολιτικούς και υπαλλήλους, από ανεπιθύμητες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες άγνωστος άνδρας, οπλοφορώντας, μπήκε στο Υπ. Παιδείας, και κατευθύνθηκε στον τρίτο όροφο για να συναντήσει τον γ.γ., το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος άνδρας μπήκε στο κτίριο του Υπουργείου και κατά την υποχρεωτική διέλευσή του από τον ανιχνευτή μετάλλων, που υπάρχει εκεί, αυτός άρχισε να ηχεί. Σε ερώτηση της γυναίκας χειρίστριας του μηχανήματος για το τι έφερε επάνω του, που προκάλεσε τον «συναγερμό» του ανιχνευτή, ο άγνωστος άνδρας της απάντησε πως είναι αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πως οπλοφορούσε και γι αυτό ήχησε ο ειδικός συναγερμός, και πως, ήθελε να συναντήσει τον γ.γ. του Υπ. Παιδείας, Γ. Αγγελόπουλο.

Όταν η γυναίκα ασφαλείας του ζήτησε να της επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα, εκείνος αρνήθηκε και ανέβηκε γρήγορα προς τον όροφο, που στεγάζεται το γραφείο του γενικού γραμματέα. Η φύλακας, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και την Ομάδα «ΔΙΑΣ».

Μέχρι να εμφανισθούν οι αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ»,  ο άγνωστος άνδρας είχε ήδη ανεβεί στον τρίτο όροφο του υπουργείου, στο γραφείο του γ.γ., ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του, και ζήτησε από τις γραμματείς του να τον συναντήσει.

Οι άνδρες της «ΔΙΑΣ», που κατέφθασαν συνέλαβαν τον άγνωστο και τον οδήγησαν έξω από το Υπουργείο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν ήταν αστυνομικός, λέγοντας, μάλιστα, πως ήθελε να κάνει πλάκα και σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε διαβατήριο με το όνομα Νικολόπουλος.

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "