Αριστερές... παλικαριές και τζάμπα ζουράριες «ντουφεκιές»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


«Ρε αλήτη, σε στέλνει ο πατέρας σου σε ιδιωτικό σχολείο; Έχεις λεφτά; Είσαι κάτι το ιδιαίτερο; θα πας στο Χάρβαρντ για σπουδές; Όχι, δεν θα σου περάσει. Πάρε μερικούς πρόσφυγες για συμμαθητές για να καταλάβεις».

Μια κυβέρνηση που η πλειοψηφία της έχει σπουδάσει σε ιδιωτικά σχολεία και τη ζωή της δεν τη λες και φτωχή, μισεί το καλύτερο, το διαφορετικό, το πιο πλούσιο. Σιχαίνεται τα παιδιά των ιδιωτικών σχολείων, αδιαφορεί για την αριστεία και κυρίως: Μια αριστερή κυβέρνηση που στέκεται υποτίθεται απέναντι στον ρατσισμό, είναι τελικά πιο ρατσιστική από κάθε άλλη.

Διότι ο κοινωνικός, ταξικός ρατσισμός είναι χειρότερος. Μόνο σ' αυτή τη βάση μπορεί να δει κανείς την πρόταση του Ζουρ(λ)άρι να σπουδάσουν στα ιδιωτικά σχολεία τα προσφυγόπουλα. Όμως, ο υφυπουργός Παιδείας μπορεί να μην είναι αριστερός με τη στενή έννοια, έχει πάρει, ωστόσο, πολλά από τα «σουσούμια» των αριστερών. Κι ένα από αυτά είναι ακριβώς το «μίσος» για το ιδιωτικό, για την ελίτ, για τους έχοντες. Πιο μίσος δηλαδή αφού όποιον υπουργό του τάξεις μια τρυφηλή ζωή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να την αποδεχθεί. Αριστεροί του Κολωνακίου που έβγαλαν λεφτά ξαφνικά αλλά παραμένουν ταγάρια.

Ο Ζουράρις εκφράζει ακριβώς αυτή την μιζέρια της αριστεράς. Που θα ήθελε να καταργήσει τα ιδιωτικά σχολεία ώστε να μάθουν τα παλιόπαιδα τα πλουσιόπαιδα πώς είναι το δημόσιο σχολείο. Θα επιθυμούσε να μετατρέψει τα ιδιωτικά σε δημόσια κι όχι το αντίθετο, σε υποδομές, εργασιακό περιβάλλον, προοπτικές για τα παιδιά.

Μια κυβέρνηση που... πολεμά τη διαπλοκή, τους νταβατζήδες, τους πλούσιους επιχειρηματίες με τους επίσης πλούσιους γόνους. Μια κυβέρνηση που μοιάζει με τον... Κούρκουλο ή τον Νίκο Ξανθόπουλο όταν φώναζαν «όχι άλλο κάρβουνο» ή «εγώ δουλεύω από παιδί, εσύ είσαι μια πλούσια, κακομαθημένη». Συνήθως, βεβαίως, υποκύπτουν στις πλούσιες νύφες, αλλά το κάνουν πάντα με παλικαριά. Όπως και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Κωλοτούμπα; Στα τέσσερα; Δουλάκια των δανειστών; Ξεπουλημένοι των αγορών; «Ναι, αλλά αυτό το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά, είμαστε και θα παραμείνουμε αριστεροί».

Ναι λοιπόν. Έχει δίκιο ο Ζουράρις. Στα ιδιωτικά σχολεία οι πρόσφυγες. Στο Κολλέγιο, στου Γείτονα, στου Δούκα και στο Deree. Γιατί ο ταξικός πόλεμος πρέπει να γίνει και να νικήσει η αριστερά. Βρε ουστ, κοπρόσκυλα.

Πηγή: antinews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "