Γρηγόρης Ψαριανός: Ο Αριστείδης Μπαλτάς είναι κομπλεξικός, οπαδός της μετριότητας και του σοσιαλφασισμού

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας

 

«Από γενεές δεκατέσσερις» πέρασε τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός. 

Εξαπέλυσε σφοδρή (και προσωπική) επίθεση εναντίον του για τις αλλαγές στην εκπαίδευση, λέγοντας ότι έδωσε τη ζωή του για την αριστεία και την καλύτερη Παιδεία, αλλά τώρα εμφανίζεται ως ένας «κομπλεξικός οπαδός της μετριότητας και του σοσιαλφασισμού και ισοπεδωτισμού» 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος ο κ. Ψαριανός είπε πως είναι άδικο για τον κ. Μπαλτά και κατεδάφιση της ζωής του γιατί, όπως εξήγησε, είναι ένας καθηγητής εξαιρετικός και από τους καλύτερους μαθηματικούς στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως είπε, δεν του άρεσαν ποτέ τα μέτωπα της Αριστεράς και της Προόδου ούτε της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς. 

«Δεν μου άρεσαν γενικώς τα μέτωπα. Να μαζευόμαστε όλοι απέναντι στους άλλους, εκτός από την περίπτωση του φασισμού και ναζισμού. Αν καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η κυβέρνηση, η “πρώτη φορά αριστερο-δεξιά”, των Τσιπροκαμμένων, να το πω λίγο άγριο, ότι έχει δείξει δείγματα φασισμού… Για τους σταλινοφασίστες δεν είναι βαρύ αυτό, για τους άλλους ίσως. Αν δεν πεις τον Κασιδιάρη π.χ. φασίστα, ποιον θα πεις; Και δεν κάνω εξίσωση καμία. Καμία εξομοίωση, οι ίδιοι την κάνουν», ανέφερε. 

Μεταξύ άλλων, όμως, ο κ. Ψαριανός αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνηση με τους πιστωτές της χώρας, λέγοντας πως δεν είναι δεδομένη η ψήφος του Ποταμιού, αν η κυβέρνηση συναινέσει ή συνυπογράψει ή συμφωνήσει σε πράγματα που συνεχίζουν την κατεδάφιση, δηλαδή σε θέματα λιτότητας, περικοπών και υπερφορολόγησης. 

«Ας πούμε για την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα υπογράψουμε με χέρια και πόδια, για το χτύπημα στο λαθρεμπόριο καυσίμων -σε πράγματα που κάνει την πάπια εδώ και τρεις μήνες η κυβέρνηση των Συριζοψεκασμένων- σε πράγματα που θα εκσυγχρονίσουν και θα εξευρωπαΐσουν την Ελλάδα, θα υπογράψουμε με χέρια και πόδια», είπε και πρόσθεσε πως σε περαιτέρω μέτρα λιτότητας, υπό την έννοια αυτή και κατεδαφίσεων, δεν θα συμφωνήσουμε.

Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "