Η «Ξανθιά» Κυβερνητικός του Υπουργείου Παιδείας και η επιδημία μεσηλίκων ή μάλλον «σιτευμένων» υπουργών να προτιμούν τα «ξινά»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


Εδώ και δύο μήνες μία «Ξανθιά» Κυβερνητική υπάλληλος συνοδεύει τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο σε όλα του τα ταξίδια και παρευρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις. Έχει αναδειχθεί ως η πιο στενή και έμπιστή του συνεργάτιδα, όπως αναφέρουν υπηρεσιακοί παράγοντες και δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για την κ. Τάνια Χριστοδουλίδου, εκπαιδευτικό (δασκάλα) και δημοσιογράφο. Πριν από λίγα χρόνια συμμετείχε στο δελτίο ειδήσεων του STAR. Τότε η 27χρονη Τάνια αν και απόφοιτος του παιδαγωγικού του ΑΠΘ και διορισμένη δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Διονύσου, είχε μπει στη σχολή δημοσιογραφίας του… Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο της.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας με, -σύμφωνα με πληροφορίες-, «ρουσφέτι» υπουργού της σημερινής Κυβέρνησης που ανοίκει πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία.

Πολυπράγμων και έχοντας πλούσια «υπηρεσιακά» προσόντα και αν μη τι άλλο «βαθιές γνώσεις» για το εκπαιδευτικό σύστημα η κ. Χριστοδουλίδου έγινε το άτυπο δεξί χέρι του κ. Ανδρέα Λοβέρδου με αποτέλεσμα τίποτα να μην γίνεται στο Παιδείας χωρίς την δική της συναίνεση.

Όπως αναφέρουν οι έχοντες γνώση τα του υπουργείου Παιδείας, αλλά και του στενού υπηρεσιακού κύκλου του, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ως νέος υπουργός Παιδείας, κατά την στελέχωση του υπουργικού γραφείου του ξεχώρισε άμεσα τις ικανότητες της νεαρής παρουσιάστριας και δασκάλας και εκτίμησε πως και με τις δύο ιδιότητές της μπορεί να προσφέρει τόσο για τις επαφές με τους δημοσιογράφους όσο και με τις γνώσεις της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Με τις δύο αυτές ιδιότητες της, εξασφάλισε τη στήριξη του προϊσταμένου της υπουργού για την παρουσίαση εκπομπής στην «εκπαιδευτική τηλεόραση» της οποίας το μΕν πρόγραμμα παράγεται από το ΥΠΑΙΘ, αλλά εκπέμπεται σύμφωνα με το νόμο από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ. Δεν κατάφερε, όμως, να πάρει τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υφυπουργού Επικοινωνίας κ. Σοφίας Βούλτεψης, που έχει και την ευθύνη για τα δημόσια ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που όταν πληροφορήθηκε το «εξωπραγματικό κόστος» της συγκεκριμένης εκπομπής και προ του κινδύνου να κατηγορηθεί για εξυπηρέτηση «πολιτικού κυβερνητικού συμμάχου» και έγκριση πολυθεσίας, αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή της στο έγγραφο της απευθείας ανάθεσης που της είχε σταλεί.

Το θέμα διέρρευσε στον τύπο και έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Για την διαρροή, η κ. Τάνια Χριστοδουλίδου, η Τάνια του Ανδρέα, όπως αποκαλείτε στους ηγετικούς κύκλους του υπουργείου Παιδείας, θεώρησε ως υπεύθυνη την Κυβερνητική εκπρόσωπο κ. Βούλτεψη με αποτέλεσμα να προκληθεί μέγας «γυναικοκαυγάς». Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες η κ. Τάνια, έξαλλη με δημοσιεύματα, επικοινώνησε τηλεφωνικά από τις Βρυξέλλες που βρίσκονταν με τον Ανδρέα Λοβέρδο και απλά έγινε χαμός!


Το τι θα ακολουθήσει κοντός ψαλμός αλληλούια, δεδομένου ότι η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο εκ της θέσης της αλλά και λόγο χαρακτήρα δεν υποχωρεί, πόσο μάλλον όταν της χρεώνουν και πολιτικές προσωπικές αντιπάθειες στο εσωτερικό του υπουργικού Συμβουλίου.


 

Κορυφαίος Έλληνας υπουργός στη δίνη και τα δεινά του «γεροντο-έρωτα»! Τον ΧΩΡΙΖΕΙ η γυναίκα του γιατί …!

Ο κύριος υπουργός έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα. Όχι για θέματα της αρμοδιότητας του, αλλά για την προσωπική του ζωή και για τις κατακτήσεις του στο ωραίο φύλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα fimes.gr.

Αγανακτισμένη είναι η σύζυγος κορυφαίου υπουργού που είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο… Η απατημενη σύζυγος ζήτησε διαζύγιο από τον… ερωτιάρη υπουργό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, καθώς και σημαντική διατροφή.

Το πάθος του για την «νεαρά» πολύ καλή και εξαιρετικής εμφάνισης Ξανθιά συνεργάτιδά του θα του βγει σε κακό γιατί ‘Όπως όλα δείχνουν, χάνει τη γυναίκα του και πολύ σύντομα και τη βουλευτική έδρα. Στο τέλος βέβαια, -όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις-, θα χάσει και το «αμόρε» που του ’χει πάρει τα μυαλά (αλήθεια υψομετρικά στο σώμα του ποια, αφού πλέον δεν θα έχει τη δύναμη και την αίγλη της εξουσίας. Η τελευταία «παράνομη» σχέση του με πρώην παρουσιάστρια είχε προκαλέσει σάλο στα μέσα ενημέρωσης.

Ο γνωστός και πολυπροβεβλημένος υπουργός την έπαιρνε (και συνεχίζει να την παίρνει) μαζί του στα κυβερνητικά ταξίδια του και γύρισαν μαζί όλο σχεδόν τον κόσμο σαν… ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Το ωραίο, βέβαια, είναι ότι αμέσως μετά, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση του κάθε ταξιδιού, ο «ερωτύλος» υπουργός τηλεφωνά πάντα στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες, παρακαλώντας και ενίοτε απαιτώντας να μην γράψουν τίποτα για τον παράνομο έρωτα του.

Η σύζυγος του υπουργού δεν άντεξε άλλο το διασυρμό και προκειμένου να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της και τα παιδιά της κατέθεσε αγωγή διαζυγίου, ζητά δε υψηλότατη διατροφή, ανάλογη των χρημάτων που σκορπά ο υπουργός για να γλεντάει το… αμόρε του.

Οι έχοντες γνώση αλλά και εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος, δημοσιογράφοι και Κυβερνητικοί θεωρούν ότι ο «θερμός» και ερωτοχτυπημένος υπουργός της Κυβέρνησης του Σαμαρά και μέγας εσωκομματικός υποστηρικτής του Βενιζέλου με μαθηματική ακρίβεια θα μείνει… μπουκάλα, όπως λένε σήμερα και οι έφηβοι για παρόμοιες καταστάσεις. Χάνει τη σύζυγό του που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, σε λίγες μέρες ή έστω μήνες θα χάσει τη βουλευτική έδρα του αφού είναι βέβαιο ότι, με τις παρούσες τάσεις στο εκλογικό σώμα και δεν θα επανεκλεγεί και αμέσως μετά θα χάσει και τη νεαρή Ξανθιά φίλη του αφού είναι γνωστό στους παρεπιδημούντες περί την «εξουσία» πως αυτές οι κυρίες γοητεύονται από τη δύναμή της και όχι τα θαλερά σώματα των πατρώνων τους.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα έχει πάρει ανεπίστροφο δρόμο με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» να σχολιάζει δεικτικά το πάθος του υπουργού για την ξανθιά γαζέλα που τον έχει «ρουφήξει».

Τάδε έφη «Βηματοδότης»: «Τελικά αυτή η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠαΣοΚ δεν είχε μόνο πολιτικά αποτελέσματα αλλά και οφέλη σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Να, πάρτε για παράδειγμα μία συνεργάτιδα (ξανθιά και δίμετρη !!!) πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ, που μετά την παρέλευση ορισμένων μηνών στην υπηρεσία του, τη γνωρίζει σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠαΣοΚ, ο οποίος την προβίβασε σε επιστημονικό συνεργάτη του. Ως εδώ καλά, θα πείτε. Ελα όμως που το έμαθε η σύζυγος του στελέχους (όπως έμαθε και διάφορα άλλα «κατορθώματα» του συζύγου της) και τώρα ζητεί διαζύγιο. Πήγε χθες σε δικηγόρο. Να σκεφτείτε ότι η υπόθεση έφθασε ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου και συνεργάτες του Πρωθυπουργού ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πονηρές ημέρες, σου λέει, έρχονται...»

Την σπίτωσε για να ζήσει τον έρωτα του…

Τέλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kourdistoportocali.com, το πάθος του υπουργού ξέφυγε από κάθε μέτρο και τον οδήγησε να «σπιτώσει» την «Ξανθιά αγαπημένη» του σε μικρό αλλά πολύ λειτουργικό χώρο κοντά στο υπουργείο του. Χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ λαϊκή γλώσσα περιγράφει τα:

«Ξανθιά μηχανή του sex η οποία έχει ήδη πετάξει τα μάτια έξω του γνωστού μπούγκα-μπούγκα γαλάζιου πολιτικού, ο οποίος κατέχει θέση-κλειδί στην βουλή των Ελλήνων-πλήρωνε κορόιδο-και η οποία απέτυχε να θεραπεύσει την κατάθλιψη γνωστού τηλεοπτικού προσώπου, παρά τις ηδονές που του προσέφερε, απειλεί την κυβέρνηση.


 

Η ξανθιά ζει ένα απίστευτο πάθος με υπουργό, η σύζυγος του οποίου πήγε ήδη στον δικηγόρο για να ζητήσει διαζύγιο. Ο υπουργός από την άλλη της νοίκιασε σπίτι κοντά στο υπουργείο.

Στην περίπτωση της ξανθιάς ισχύει απόλυτα ότι το μ@υνί σέρνει καράβια -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σαπιοκάραβα σαν την συγκυβέρνηση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίων-, την οποία επιχειρεί να στηρίξει με εκβιασμούς ο Τζόνι Γουόκερ Γιουνκέρ, το Αφεντικό των Παγκόσμιων Φοροφυγάδων που φιλοξενεί το Λουξεμβούργο. Κάτι τύποι σαν τον Γιουνκέρ έχουν βγει παγανιά να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες μην τυχόν και πάψουν να είναι πειραματόζωα στο έλεος ενός διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ το θέμα συζητείται ήδη έντονα στα πηγαδάκια της Βουλής.

Με πληροφορίες και εικόνες από το makeleio.gr & το kourdistoportocali.com

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "