«Κλοπές Εξοπλισμού & κουκουλώματα των πράξεων» και «γνωστοί – άγνωστοι» στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


Λάβαμε e-mail αναγνώστη με το οποίο καταγγέλλονται φοβερά πράγματα για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εάν πράγματι αυτά που αναφέρονται είναι αληθινά πρόκειται για άλλη μία περίπτωση λεηλασίας όχι μόνο του Ιδρύματος αλλά του κρατικού χρήματος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δοθεί μία απάντηση από την διοίκηση του ΕΜΠ…

Το παρουσιάζουμε ως έχει χωρίς να λαμβάνουμε θέση για όσα καταγγελτικά αναφέρονται σ’ αυτό.

Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο η συμμορία, που νέμεται το ΕΜΠ, κλέβει χρόνια τώρα τον πανάκριβο εξοπλισμό του ΕΜΠ. Αυτό γίνεται πολύ συχνά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και μόλις αγοραστεί ο πανάκριβος εξοπλισμός, "κάνει φτερά", πριν ακόμη πολλές φορές αποσυσκευαστεί! "Αναφέρουν", "κάθε τρεις και δύο" ότι έγινε κάποια κλοπή. Οι διοικήσεις που ξέρουν καλά αυτό το παιχνίδι του παράνομου πλουτισμού κάνουν δήθεν ΕΔΕ (μαϊμού) και τα κουκουλώνουν ή δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Δεν το αναφέρουν φυσικά στην Αστυνομία (!) κ.λπ. Μετά έχουν το θράσος να γράφουν στις αποφάσεις τους για "αγορά εκατομμυρίων εξοπλισμού προς αντικατάσταση των κλαπέντων" (!), τα οποία πάλι «κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι» (!!!) κλέβουν κ.ο.κ. Εκτελεστικά όργανα των κλοπών είναι διάφοροι φύλακες του ΕΜΠ, ημέτεροι, παράνομα προσληφθέντες, η οικογενειοκρατία κ.λπ.

Επιβάλλεται λοιπόν να ελεγχθεί αμέσως από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας αυτή η αθλιότητα που λαμβάνει χώρα και σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος από τον υπόκοσμο του ΕΜΠ.

Οι «γνωστοί – άγνωστοι» του ΕΜΠ

Το ΕΜΠ στεγάζει, σιτίζει, μισθοδοτεί διάφορους 40άρηδες κ.λπ., που δηλώνουν «αριστερές εξωκοινοβουλευτικές ομάδες». Φυσικά αυτό είναι η μπούρκα. Πολλοί από αυτούς είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικά, που για την αγορά τους φροντίζει το ΕΜΠ να τους χρηματοδοτεί! Οι κλίκες του ΕΜΠ τους ξέρουν με τα ονοματεπώνυμά τους και γνωρίζουν τα τηλέφωνά τους. Μπείτε, π.χ., στο εστιατόριο του ΕΜΠ στην Πατησίων να δείτε «εικόνες απείρου κάλλους»! Απέναντι από τον φοιτητή να τρώει ο αναρχικός-πρεζόνι. Γι” αυτό οι αναρχικοί-πρεζόνια είναι γύρω από την Πατησίων, περιμένοντας σίτιση, μισθό και εντολές δράσης. Αυτοί με εντολές των οργάνων των διοικήσεων κάνουν καταλήψεις (π.χ., όταν το παρακράτος του ΕΜΠ δεν θέλει να εφαρμόσει νόμους της Πολιτείας), να κάψουν κτίρια (π.χ., κτίριο Αβέρωφ) με αρχεία, να κάνουν κλοπές οργάνων αξίας εκατομμυρίων, να απειλούν τη ζωή όσων χαλάνε την πιάτσα της διαφθοράς και γενικά να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Να διαλύουν συνεδριάσεις Συγκλήτου, να κλείνουν φασιστικά τις πύλες, όταν υπάρχει κάποια κινητοποίηση, να τρομοκρατούν φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενους κ.λπ.

Αυτοί λένε ότι είναι «φοιτητές». Οι διεφθαρμένες διοικήσεις που τους χρησιμοποιούν, τους βαπτίζουν κουτοπόνηρα «εξωπανεπιστημιακά άγνωστα στοιχεία»!

Μόνο που δεν τους είναι καθόλου άγνωστα. Αυτοί «οι άγνωστοι», είναι μίσθαρνα όργανα, τους έκαναν πλούσιους και είναι επώνυμη ομάδα κρούσης του υποκόσμου του ΕΜΠ, που γνωρίζει τα ονοματεπώνυμά τους και τους αριθμούς κινητών τους τηλεφώνων και που φυσικά το ίδιο άθλιο αυτό παρακράτος του ΕΜΠ τους παραχώρησε!

Έλεος πια με αυτή τη μαφιόζικη, διαχρονική και διακομματική συγκάλυψη.

Θα πρέπει να γίνει άμεσα κάτι. Ο δοκιμαζόμενος λαός, το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον το απαιτούν. Τέρμα πια τα τεχνάσματα, οι μεθοδεύσεις και οι συγκαλύψεις, για τη διατήρηση της διακομματικής χρηματοδότησης από το παρακράτος.

*Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας…

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "