Υπουργείο Παιδείας: Μέγα Σκάνδαλο σε εξέλιξη με διαγωνισμό που «χαρακτηρίζεται» ΣΤΗΜ…S

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


Στο υπουργείο Παιδείας γίνονται διαρκώς διάφοροι διαγωνισμοί είτε προμηθειών, είτε επιλογής στελεχών που συνήθως χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και ελάχιστες φορές από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τελευταίος, που πήρε μάλιστα πολύ μεγάλη δημοσιότητα λόγω των μεθοδεύσεων που ακολουθήθηκαν, διαγωνισμός όχι μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά πολύ σημαντικός για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Διενεργήθηκε από θυγατρικό οργανισμό του υπουργείου Παιδείας και στις διαδικασίες του εφαρμόσθηκε στην πράξη το «Γιάννης Κερνά και Γιάννης Πίνει». Εμπλέκονται υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ήδη απασχολήσει την Βουλή με τρεις ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης στις οποίες απάντησαν τρεις διαφορετικού υπουργοί και υφυπουργοί Παιδείας, εκκρεμεί δε η τέταρτη ερώτηση προς τον τελευταίο υπουργό κ. Λοβέρδο.

Το υπουργείο Παιδείας, «αγνοεί» τα πραγματικά γεγονότα και τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν και προς το παρόν «έχει μείνει» σε όσα γραπτά και προφορικά των βεβαιώνουν τα στελέχη διοίκησης του θυγατρικού του Οργανισμού».

Η διοίκηση του τελευταίου, σύμφωνα με στοιχεία που το Vukentra.gr έχει στη διάθεση του, επιχειρεί το τελευταίο διάστημα και εν όψη της συζήτησης στη Βουλή που πρόκειται να γίνει, την τροποποίηση στοιχείων και δεδομένων του συγκεκριμένου διαγωνισμού, ακόμη και στο «Διαύγεια», με στόχο και σκοπό να ξεφύγει από τη δαγκάνα του ελέγχου.

Το Vukentra.gr έχει στη διάθεση του όλα τα στοιχεία, θα τα «βγάλει» δε στη δημοσιότητα τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφού πρώτα ενημερώσει γι’ αυτά τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και τις κατά νόμο ελεγκτικές αρχές.

Μείνετε στην ανάγνωση, η είδηση είναι μεγάλη και καυτή αφού καταδεικνύει τις μεθοδεύσεις και πρακτικές συγκεκριμένης ομάδας για την «καταλήστευση» των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, αν και ο θεσμικός τους ρόλος άλλα επιτάσσει… Όλα στο φως..

Εκπαιδ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "