Γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος, «γνωρίζει» το δράμα των σε διαθεσιμότητα Καθηγητών ΕΠΑΛ. Πως «τακτοποιήθηκε» η γυναίκα του…

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Υπουργείο Παιδείας


Η είδηση δημοσιεύθηκε στην έγκριτη Ιστοσελίδα iefimerida.gr. Εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, έκαναν κατάληψη στα πολιτικά γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, αιτώντας μάλιστα και 50 προσκλήσεις για να παραβρεθούν σ’ αυτή (πιθανόν χαριτολογώντας).

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, καθηγητές των Επαγγελματικών Λυκείων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα κατέλαβαν τα γραφεία του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου και ζητούν να συναντηθούν μαζί του. Μάλιστα δηλώνουν πως δεν θα αποχωρήσουν αν δεν τους συναντήσει ο νέος υπουργός Παιδείας. Μάλιστα, σήκωσαν και πανό που γράφει: «Όχι στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, επιστροφή καθηγητών-μαθητών στα σχολεία».

Είναι γεγονός ότι ο νέος Υπουργός Παιδείας, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου και το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, αφού τα ίδια, ή μάλλον σχεδόν τα ίδια πέρασε και η σύζυγός του Πηνελόπη Π., λίγο πριν την κατάρρευση της Ολυμπιακής.

Η κυρία Πηνελόπη Π. τα τελευταία χρόνια «λέει» ότι είναι αγιογράφος, ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και η σύζυγος τουΚαι δεν «λέει» ψέματα αφού διατηρεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου εργαστήριο αγιογραφίας – ζωγραφικής – κατασκευών με την επωνυμία «Χρυσοκοντυλιά», σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Είναι, δηλαδή, και ελεύθερη επαγγελματίας εγνωσμένης αξίας, όπως προκύπτει από 11 εκθέσεις ζωγραφικής που έκανε στο παρελθόν, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι αναλαμβάνει εργολαβικά δουλειές και εκ των πραγμάτων έχει εισπράξεις.

Από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο σύντροφος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα), «βολεύτηκε» σε μια «νύχτα» και αυτή στο υπερτροφικό κράτος, όπως άλλωστε κατάγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία του.

Η κ. Πηνελόπη Π. με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/510-2010 των τότε υφυπουργού Εσωτερικών, υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης.

Η κ. Πηνελόπη ΠαπαϊωάννουΗ πρόσληψη της κυρίας Πηνελόπη Π. δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε ειδική λίστα με άλλα οκτώ ονόματα ενώ είναι προφανές πως έχει προσληφθεί νομότυπα εκμεταλλευόμενη ευνοϊκό «παράθυρο» του νόμου για εργασιακή τακτοποίηση.

Η κυρία Παπαϊωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ’ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά.

Τώρα αν είναι και σύζυγος προβεβλημένου υπουργού των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και τώρα Σαμαρά, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Βλέπετε κι’ αυτή για το «ψωμάκι» της αγωνίζεται, άσχετα αν στην περίπτωση της είναι παντεστάνι…..

Κύριε Υπουργέ, τι λέτε… θα δείτε με συμπάθεια τους καθηγητές σε διαθεσιμότητα ή…

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "