14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου βρέθηκε, σε σχολική εκδρομή, σε άθλια κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Β/θμια Γενική


O δήμαρχος της πόλης καταγγέλλει την Διευθύντρια του σχολείου!!!

14χρονη μαθήτρια γυμνασίου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, σε σχολική εκδρομή στην Πελοπόννησο, που συμμετείχε.

Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί μίλησαν για λιποθυμικό επεισόδιο, μετά από κάπνισμα τσιγάρου χασίς, όπως η ίδια ομολόγησε όταν συνήλθε. επειδή κάπνισε τσιγάρο κάνναβης. Στην έρευνα που ακολούθησε από την Διεύθυνση του σχολίου, η μικρή μαθήτρια ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε προμηθευτεί την κάνναβη από δύο ανηλίκους συμμαθητές της οι οποίοι επίσης έκαναν χρήση.

Στους τρεις μαθητές που αποβλήθηκαν από το σχολείο με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, επιβλήθηκε ακόμη η παιδαγωγική ποινή «αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος», με αποτέλεσμα να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε άλλες σχολικές μονάδες.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, οι γονείς των τριών παιδιών αντέδρασαν με μεγάλη ένταση για την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, ζητώντας να μην ισχύσει.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος της πόλης (Μαρκόπουλο Αττικής), κος Μεθενίτης, παρεμβαίνοντας να ζήτησε κι αυτός να μην ισχύσει η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις τους, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται».

Κατάγγειλε μάλιστα την Διευθύντρια της σχολικής μονάδας για προσπάθεια συγκάλυψης του συμβάντος. Ζήτησε, όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί (μόνο η μαθήτρια!) αυτό να επανενανταχθεί».


Για το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών από μικρούς μαθητές, όχι δεν μίλησε, ίσως γιατί ο ίδιος δεν έχει καμία αρμοδιότητα και κυρίως ευθύνη για όσα συμβαίνουν στα σχολεία της πόλης του…

Vukentra.g

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "