Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Παπαηλιού επιμένει για απαντήσεις από τον κ. Γαβρόγλου

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Β/θμια Γενική


Στις 24/10/2017 κατατέθηκε για δεύτερη φορά η επίκαιρη ερώτηση από τον Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαηλιού Γεώργιο. Η αρχική κατάθεση είχε γίνει 17/10 και προγραμματίστηκε να συζητηθεί την Παρασκευή 20/10/2017 στις 18.00 αλλά λόγω αδυναμίας του Υπουργού κ. Γαβρόγλου, να παρευρεθεί στη Βουλή, δεν συζητήθηκε.

Ο βουλευτής, προς τιμήν του, κατέθεσε για δεύτερη φορά την επίκαιρη ερώτηση η οποία αφορά τις αυθαιρεσίες στις κρίσεις των διευθυντών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αρκαδίας που έγιναν τον Ιούλιο 2017.

Οι αυθαιρεσίες έγιναν με τη βοήθεια της συνέντευξης που λειτούργησε ως ασανσέρ, ανέβασε σε υψηλές θέσεις του πίνακα υποψηφίους με λίγα μόρια στα αντικειμενικά κριτήρια (πτυχία, πιστοποιήσεις, μεταπτυχιακά) ενώ αντίθετα κατέβασε σε πολύ χαμηλές θέσεις υποψηφίους με πολλά μόρια.

Αναμένουμε να προγραμματιστεί η συζήτηση της στη βουλή για να ακούσουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Υπουργού. Ήδη έχουν κατατεθεί πολλές μηνύσεις κατά των συμβουλίων επιλογής σε όλη τη χώρα και οι ανακριτικες αρχές καλούν για καταθέσεις τους ενάγοντες.

Έχει ξεκινήσει αυτεπάγγελτη δίωξη στον Πειραιά κατά των 6 μελών του ΠΥΣΔΕ. Κατατέθηκαν δύο αιτήσεις ακύρωσης του νόμου "Γαβρόγλου" (από 200 περίπου εκπαιδευτικούς) με τον οποίο έγιναν οι φετινές κρίσεις των διευθυντών σχολείων.  

Για τις κρίσεις του 2011, προσέφυγαν δύο υποψήφιοι (Καρδίτσα και Αθήνα) που βαθμολογήθηκαν με 11 ενώ το άριστα ήταν το 15 και τιμωρήθηκαν τα δύο συμβούλια επιλογής με εξοντωτικές ποινές φυλάκισης, τώρα αναμένεται η διαδικασία απόλυσής τους από το δημόσιο λόγω παράβασης καθήκοντος.

Ακολουθεί η κατατεθείσα ερώτηση προς τον κ. Γαβρόγλου…


Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "