Συντονιστικό για «σφαγιασθέντες» υποψηφίους Διευθυντές Σχολείων

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Β/θμια Γενική


Υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων ιδρύουν Συντονιστική Επιτροπή που θα καθορίσει και συντονίσει, μαζικές Διοικητικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη (Σ.τ.Ε.) για έκπτωση ως αντισυνταγματικού του «Νόμου Γαβρόγλου» σύμφωνα με τον οποίο έγιναν οι πρόσφατες κρίσεις του καλοκαιριού για Διευθυντές Σχολείων.

Ιστορικά και ο προηγούμενος «νόμος Κουράκη - Μπαλτά» είχε εκπέσει ως Αντισυνταγματικός από το Σ.τ.Ε. λόγω του ότι εξαφάνιζε το Συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη να ζητήσει λογοδοσία των κριτών του ενώπιον της Δικαιοσύνης αφού οι τότε κρίσεις έγιναν μυστικώς, ανωνύμως, αναιτιολογήτως, με διαδικασίες οιονεί «κουκουλοφορίας» και συνθήκες ελαφρώς χειρότερες από τα «λαϊκά δικαστήρια» της ….κατοχής!

Ο «νέος» νόμος Γαβρόγλου, αντί να θεραπεύσει τα αντισυνταγματικά ελαττώματα του παλιού νόμου, δημιούργησε καινούργια, ενώ διατήρησε και ό,τι το αντισυνταγματικό από τον παλιό νόμο! (Μυστική ψηφοφορία Συλλόγου, αναιτιολόγητη κρίση, ανώνυμη κρίση, χωρίς κριτήρια, χωρίς δικαίωμα «έκφρασης αντιρρήσεων» (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας).

Σε 150 ανέρχεται ο πρώτος -μέχρι στιγμής- αριθμός υποψηφίων Διευθυντών που προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη για να καταπέσει και ο «νέος» αντισυνταγματικός «Νόμος Γαβρόγλου».

Έγινε γνωστό, ότι την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει το ΙΔΙΟ δικηγορικό γραφείο από την Αθήνα, το οποίο εισηγήθηκε και χειρίστηκε επιτυχώς την έκπτωση του πρώτου Αντισυνταγματικού «Νόμου Κουράκη -Μπαλτά»

Σύμφωνα και με το σχετικό δελτίου τύπου που μας κοινοποιήθηκε, οι ενδιαφερόμενοι για προσφυγή καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Ξηντάρα Σταύρο στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "