42χρονη εκπαιδευτικός σε Γυμνάσιο της Στυλίδας συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος των συναδέλφων της

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Β/θμια Γενική


Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή εκπαιδευτικός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας Φθιώτιδας

Εξιχνιάσθηκαν (17) περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2014, σε βάρος τόσο συναδέλφων της, όσο και σε ημεδαπή υπάλληλο του σχολείου, όπου εργαζόταν

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας Φθιώτιδας, συνελήφθη χθες (11-11-2015) το πρωί στη Στυλίδα, μία 42χρονη ημεδαπή εκπαιδευτικός, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας για διάπραξη κλοπών – αφαίρεση χρηματικών ποσών, σε βάρος εκπαιδευτικών και εργαζόμενης σε σχολείο της ανωτέρω περιοχής, οι αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα των (20) ευρώ, τα οποία έδωσαν στους ανωτέρω, θέτοντας παράλληλα σε διακριτική παρακολούθηση το χώρο του σχολείου.

Ακολούθως και ενώ η 42χρονη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, από την υπάλληλο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δεκαεπτά (17) περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες η 42χρονη είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2014, με τη λεία που να έχει αποκομίσει να ανέρχεται στα (1.070) ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της 42χρονης και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Πηγή: stilidatoday.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "