Τους ξέπλυναν με “παραγραφή” και τους έβαλαν στα νέα Πειθαρχικά Συμβούλια της Β/θμιας Εκπαίδευσης να “κρίνουν” τους υπόλοιπους – Όλα τα Νέα Πειθαρχικά

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Β/θμια Γενική


Στην χώρα μας, ακόμη και αν υπάρξουν 50 μνημόνια τίποτα δεν θα αλλάξει. Τα κυκλώματα συνδικαλιστών και κομματικών στοιχείων έχουν μάθει να ελέγχουν τα πάντα, έστω κι αν υπάρχουν νέοι κρατούντες που επαγγέλλονται νέα ήθη, καθαρά και πέραν κάθε υποψίας.

Αυτό, όμως που συνέβη με τα νέα Πειθαρχικά Συμβούλια δεν θα το φαντάσθηκε ούτε ο ποιο “λάιτ” μαχητής εκπαιδευτικός του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα τέσσερις υπουργοί στη σειρά, Διαμαντοπούλου, Αρβανιτόπουλος και το δίδυμο Μπαλτά – Κουράκη άφησαν να εξαντληθεί η πενταετία χωρίς να προχωρήσουν στις διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου, όπως ζητούσε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιτζής για δεκάδες στελέχη της Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής και αμέσως μετά τοποθέτησαν τον ανώτερο όλων και Διευθυντή Εκπαίδευσης στο νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο που συστάθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής.

Λαϊκά, αντί να τον στείλουν πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης τον τοποθέτησαν στο Όργανο που θα εξετάζει από εδώ κι εμπρός, πέραν των άλλων, την απόλυση Εκπαιδευτικών. Το ωραίο είναι ότι με δικές του αποφάσεις πέρασαν πειθαρχικό σχεδόν όλοι οι απλοί εκπαιδευτικοί που περιλαμβάνονται στο πόρισμα ελέγχου του κ. Ρακιτζή, ορισμένοι μάλιστα μόνο και μόνο γιατί είπαν την αλήθεια στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης (για να δείτε ή “κατεβάσετε” το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ για την Ανατολική Αττική κάντε κλικ εδώ).

Με 13 Αποφάσεις του αν. Υπουργού Παιδείας κ. Τάσου Κουράκη ανασυγκροτήθηκαν τα Πειθαρχικά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις της Χώρας, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο 4325/2015, με την τοποθέτηση σ' αυτά των δύο αιρετών εκπαιδευτικών που ορίζει ο νόμος.

Οι Αποφάσεις ανασυγκρότησης των νέων, πενταμελών πλέον, Πειθαρχικών Συμβουλίων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

1. Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

2. Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

3. Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

4. Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

5. Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

6. Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

7. Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

8. Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

9. Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

10. Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

11. Περιφερειακή Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

12. Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

13. Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου – για να την δείτε η κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ

Εκπαιδ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "