Το ΙΕΠ, η επιλογή Συμβούλων, η «πολυτάλαντη» κα Φ… και τα παίγνια αποκλεισμού των «μη δικών μας»!!!

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά ΙΕΠ/Διόφαντος

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά, τίποτα δεν αλλάζει, αρκεί αυτό να εξυπηρετεί τους δικούς μας. Η δημοκρατική διοίκηση είναι αδιανόητο να υστερεί από την προηγούμενη και να μην εφαρμόζει τις πρακτικές της στην επιλογή των αρεστών. Παραφράζοντας όσα είπε και η «Μπέτη», αφού έχουμε την Κυβέρνηση, ήλθε ο καιρός να πάρουμε και την «εξουσία»…

---------------------

Δημοκρατία στην Ελλάδα έχουμε, όπως έχουμε ή τουλάχιστον έτσι ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα, ισονομία, ίση και δίκαιη μεταχείριση, παροχή ίσων ευκαιριών και δίκαιας κρίσης για όλους, πίστη των υπαλλήλων του δημοσίου στο Σύνταγμα και τους νόμους και … και….

Σε ότι, όμως, αφορά το περίφημο δημιούργημα της κας Διαμαντοπούλου, το ΙΕΠ, φαίνεται ότι όλα αυτά δεν ισχύουν. Αντίθετα οι ενδείξεις πιστοποιούν ότι ισχύει το περίφημο «πρόλαβες και τρούποσες… τρούποσες» και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, ακόμη και να γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια κάθε νόμο και ηθική τάξη…

Για να μην αδικούμε, όμως κανένα, η σημερινή παντοδυναμία, αλλά κυρίως το ανεξέλεγκτο, όλων όσων γίνονται στο ΙΕΠ, που τελικά έχει εξελιχθεί σε παντοδύναμο παραμάγαζο της εκάστοτε παρεούλας που διοικεί το Υπουργείο Παιδείας, οφείλεται στην «πεφωτισμένη Διοίκηση» του 80χρονου κ. Σ.Γ. και στην στημένη αδυναμία αλλά και αδιαφορία του πάλαι ποτέ υπουργού της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου που ανοήτως οχύρωσε το Ινστιτούτο με υπερεξουσίες στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, χωρίς να υπάρχει καμία πρόβλεψη απόρριψης, «πάσας νόσου και πάσας μαλακίας» που διαπράττεται ή εκπέμπεται μολυσματικά απ’ αυτό.

Η κατάσταση αυτή βόλεψε τους σημερινούς κρατούντες, που από τον Αύγουστο του 2015, χρόνο αποπομπής της προηγούμενης διοίκησης του ΙΕΠ, από τον Ν. Φίλη, επέδραμαν στις καρέκλες εξουσίας και ευθύνης, εκκαθαρίζοντας κάθε μη αρεστό από αυτό, αφού οι συνήθως ύποπτοι και διαχρονικοί ρέκτες τη αναμόρφωσης του εκπαιδευτικού συστήματος, δηλώνοντας πιθανόν «υποταγή» στα κελεύσματα των νέων αρχόντων παρέμειναν στις θέσεις τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν το ανερμάτιστο δημιουργικό έργο τους.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως, αφού, ως συνήθως συμβαίνει με τους φελλούς που επιπλέουν στο υγρό στοιχείο, φαίνεται ότι πραγματοποιούσαν παθητική αντίσταση στο προηγούμενο καθεστώς, διεμβολίζοντας και σαμποτάροντας το, όπως διατείνονταν τις ημέρες που οι ροβεσπιέροι της νέας τότε εξοσυίας ξεσκόνιζαν τους φακέλους, για το ποιος είναι, τι είναι…

Το ωραίο είναι ότι οι «επιβιώσαντες» και παραμένοντες στο σύστημα εξουσίας του Ινστιτούτου, μετεξελίχθηκαν στους σκληρότερους τοποτηρητές και εκτελεστές εντολών της νέας κατάστασης, όπως η Φ…

Ο λόγος, βέβαια, για την πρόσφατη Επιλογή Συμβούλων στο ΙΕΠ, τα παίγνια αποκλεισμού υποψηφίων της τελευταίας στιγμής, οι μη νόμιμες Επιτροπές, οι μη νόμιμες και άκυρες αλλά υλοποιημένες αποφάσεις αποσπάσεων και ο ρόλος της πολυσύνθετης κας Φ..

Παιδί και πολύ ευνοημένο μάλιστα της προηγούμενης διοίκησης του ΙΕΠ, -ναι του υπερεβδομηνταπεντάχρονου σοφού Σώτερ του επονομαζόμενου και «μπαγκλαβά γωνία»-, η κα Γ.Φ., μετεξελίχθηκε και ανελίχθηκε σε πολύ ισχυρό γρανάζι της διοίκησής του, συνεχίζοντας, δημοκρατικά πλέον, να κατέχει τις ανεξέλεγκτες κάρτες εξουσίας. Είπαμε ελέω δημοκρατικών και άλλων πεποιθήσεων.

Βλέπετε η προηγούμενη διοίκηση του συγκεκριμένου Ιδρύματος, αξιολόγησε τις ικανότητες της Φ…, στο μέγιστο, κάτι που αποδέχθηκε και η νέα «πεφωτισμένη» και προοδευτική διοίκηση που την αντικατέστησε. Όπως έλεγε το 2006, γνωστός συνδικαλιστής που ελέω γνωριμιών στην τότε κρατούσα πολιτική κατάσταση, ανέλαβε τη διοίκηση πολύ κομβικού για την αγορά εργασίας και την εκπαίδευση, δημόσιου Οργανισμού, «δεν πρόκειται να αποπέμψω κανένα από τα παλιά στελέχη διοίκησης, όσα και αν τους καταμαρτυρούν, αφού αυτά διαθέτουν την εμπειρία για κάθε δύσκολη κατάσταση και κυρίως αυτά θα είναι τα ποιο πρόθυμα στελέχη για να υλοποιήσουν τις εντολές της νέας διοίκησής μου, ανεξάρτητα ποιες θα είναι αυτές».

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο σημερινό ΙΠΕ και κυρίως τα πεπραγμένα της και τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται όχι μόνο στην στελέχωσή του, αλλά και στις αποφάσεις που λαμβάνονται, μία απλή σύγκριση και αντιπαραβολή με όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη παράγραφο, θα επιβεβαιώσει ότι στην Ελλάδα του σήμερα, την λεγόμενη προοδευτική, δημοκρατική, αξιοκρατική, διαφανή, κλπ, κλπ, τίποτα δεν άλλαξε. Η εξουσία είναι πάντα εξουσία και η καρέκλες θέλουν πάντα περιφρούρηση μην χαθεί ή μάλλον δυσαρεστηθεί ο λαός που βρίσκεται σε αναμονή…

Τίποτα, όμως στην σημερινή εποχή του διαδικτύου και της πληροφορίας, δεν παραμένει κρυφό και ήλθε ο χρόνος που ο καθένας θα πάρει την αμοιβή του, όπως του αναλογεί. Το Vukentra, επανέρχεται στο «σκάψιμο» στα πεπραγμένα του ΙΕΠ και οι αποκαλύψεις, απ’ εδώ και πέρα θα βρίσκονται στις σελίδες του.

Σε πρώτη φάση τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Σφαγή των Αμνών, κατά τις επιλογές των Συμβούλων ΙΕΠ, ο ρόλος της πολυτάλαντης κας Φ… σ’ αυτές και ακόμη οι προηγηθείσες προγραφές, οι γραφειοκρατικές παγίδες αποκλεισμού υποψηφίων, το «ντόπινγκ» των εκ των προτέρων επιλεγμένων αρεστών, όπως επίσης και τα ευχαριστήρια ευαγγέλια της ομάδας διοίκησης του Ινστιτούτου.

Μείνατε στη ανάγνωση… Ήλθε η ώρα να βγουν στον αέρα τα «δημοκρατικά» ΤΕΡΑΤΑ και σημεία…

«Ο Κολάζων & Σχολάζων»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "