Ερευνητικό Πρόγραμμα RADIO: Άλλη μία συμμετοχή του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επιμόρφωση


Συμμετοχή ερευνητών του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στην πανευρωπαϊκή συνάντηση εργασίας του ερευνητικού έργου RADIO στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ

Το Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ διοργάνωσε στο Μπόχουμ της Γερμανίας στις 1 -2 Δεκεμβρίου 2016 την ετήσια συνάντηση των εταίρων του ερευνητικού προγράμματος RADIO (http://www.radio-project.eu).

Στη συνάντηση συμμετείχαν είκοσι ερευνητές από ευρωπαϊκά ακαδημαϊκά ιδρύματα και εταιρίες και συζήτησαν την πορεία του έργου, στα πλαίσια του οποίου η τεχνολογία του RADIO θα εγκατασταθεί και θα αξιολογηθεί σε νοσοκομεία και οικίες στη Βαρκελώνη και στην Πάτρα αντίστοιχα. Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος εκπροσώπησαν τα μέλη του Εργαστηρίου Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων και Εφαρμογών (http://aalhouse.esda-lab.cied.teiwest.gr) του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Δρ. Χρήστος Αντωνόπουλος, Δρ. Γεώργιος Κεραμίδας και Δρ. Νικόλαος Βώρος.


Το RADIO χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του πλαισίου χρηματοδότησης Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020) και έχει ως στόχο την ανάπτυξη Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με χρήση οικιακών ρομπότ για την υποστήριξη ηλικιωμένων στο σπίτι.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "