Απίστευτο: Sex show, Ποτά μπόμπες και Ναρκωτικά στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας (φωτό)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική

Σε μία απίστευτη κατάσταση για σχολείο έκανε αναφορά το «Παρόν της Κυριακής». Sexshow, με ποτά μπόμπες και ναρκωτικά στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, οδήγησαν τους γονείς να κάνουν καταγγελία στον Εισαγγελέα Πειραιά, με τον τελευταίο να στέλνει περιπολικό που οδήγησε τον Διευθυντή του σχολείου ενώπιον του. Δείτε όλο το δημοσίευμα της εφημερίδας και όσα αναφέρονται γι’ αυτό το απίστευτο γεγονός.

-------------------------

Sex show, με ποτά μπόμπες και ναρκωτικά στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας (Επέμβαση Εισαγγελέα μετά από καταγγελία γονέων).

Τεράστιες Ευθύνες του διευθυντή του σχολείου και του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

«Ρωμαϊκά όργια» έγιναν το βράδυ της Παρασκευής της 15ης Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησαν ανήλικοι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης του Λυκείου, όπου εκτός από ποτά-μπόμπες που διατέθηκαν, έγινε εκτεταμένη χρήση ουσιών, ενώ υπήρχε και «live σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» των παιδιών από γνωστή χορεύτρια αισθησιακών χορών σε νυκτερινά μαγαζιά!

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο διευθυντής του σχολείου, από τους εκλεκτούς του προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά,

που προήχθη τελευταία μέσω των διαβλητών διαδικασιών που καταγγείλαμε και για τις οποίες έχει ήδη επέμβει ο Εισαγγελέας, παρέδωσε τα κλειδιά της αίθουσας στους μαθητές, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν ολονύκτια εκδήλωση, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε καθηγητή ούτε γονέα, και χωρίς να πάρει κάποιο μέτρο για την ασφάλεια των παιδιών που θα ήταν εκεί μόνα τους όλη τη νύκτα.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, οι μαθητές ζήτησαν από τον διευθυντή την αίθουσα για να κάνουν εκδήλωση με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, ο οποίος, ελαφρά τη καρδία, παραχώρησε την αίθουσα χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι θα έκαναν εκεί οι μαθητές, για το αν θα υπήρχε κάποιος έλεγχος στην αίθουσα ώστε να μην γίνουν έκτροπα κ.λ.π..

Όταν μάλιστα η συγκεκριμένη sexy χορεύτρια είχε φροντίσει να αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την ένδειξη «θα γίνει χαμούλης στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας», στις 15 Δεκεμβρίου, στις έξι το απόγευμα.


«θα γίνει χαμούλης στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας» (από τον τοίχο της καλλιτέχνιδος στο Facebook)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αναφέρουν οι γονείς, έγινε εκτεταμένη χρήση οινοπνευματωδών ποτών, άγνωστης προέλευσης και ποιότητας, με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να ζαλιστούν, να έχουν απώλεια μνήμης και να πνιγούν στον εμετό, ενώ έγινε και χρήση ναρκωτικών ουσιών (καπνού) έξω ακριβώς από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξαλλοι οι γονείς, όταν είδαν τα παιδιά τους να επιστρέφουν σε μαύρο χάλι, την επόμενη ημέρα ζήτησαν από τον διευθυντή εξηγήσεις και εκείνος τους είπε πως ήταν όλη τη νύκτα στο σχολείο και μάλιστα στο γραφείο του. Κάτι, όμως, που δεν επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους μαθητές.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά από τους γονείς και μάλιστα ο εισαγγελέας κάλεσε την προηγούμενη βδομάδα τον διευθυντή για εξηγήσεις, τον οποίο πήγε περιπολικό και τον πήρε από το σχολείο.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στα σχολεία με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζει η Πολιτεία την εκπαίδευση, πέρα από τον εισαγγελέα για την υπόθεση αυτή πρέπει να επέμβει ο υπουργός Παιδείας και να τραβήξει το αφτί κάποιου υπεύθυνου, γιατί δεν είδαμε ούτε τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά να διατάσσει κάποια ΕΔΕ ή κάποια έρευνα, ούτε κάποιον παραπάνω από αυτόν να ασχολείται.

Δικαιολογημένα ο κόσμος, μετά από αυτά που βλέπει, τα οποία δυστυχώς πληθαίνουν, διερωτάται: Πού πάμε;

---------------------------

Το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα…


 Το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά Ν. Μουμούρης, μιας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της χώρας, με 600 μαθητές και 90 καθηγητές. Μιλώντας στους καθηγητές, εξέφρασε τη θετική του έκπληξη για την κατάσταση του σχολείου, για το επίπεδό του, για τις υποδομές του και για το γεγονός ότι έχει ελάχιστες διαρροές μαθητών, κάτι που δείχνει ότι όσοι φοιτούν σ’ αυτό τους αρέσει και δεν το εγκαταλείπουν, όπως κατά κανόνα συμβαίνει σε άλλα ΕΠΑΛ.

Το ερώτημα που τίθεται εν προκειμένω όμως είναι: Αφού λειτουργεί τόσο άψογα το σχολείο, αφού είναι τόσο καλό κ.λπ., γιατί ο προϊστάμενος έσπευσε να αλλάξει τον διευθυντή του με το γνωστό σύστημα των διαδικασιών που καταγγέλθηκαν ως διαβλητές και ήδη ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη; Γιατί τα καλά σχολεία δεν δημιουργούνται από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε τα εργαστήρια στήνονται ως διά μαγείας, ούτε τα αμφιθέατρα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάποιος δούλεψε επί δέκα και πλέον χρόνια για όλα αυτά, εκείνος που το παρέλαβε γιαπί και το έκανε σχολείο. Η ανταμοιβή του λοιπόν ήταν να τον βγάλουν… άχρηστο και να τον καθαιρέσουν από διευθυντή, την ίδια ώρα που εξυμνούν και θαυμάζουν το έργο του! Αυτά τα ακατανόητα πράγματα μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβούν…

Νίκος Παρασκευάς

Πηγή: paron.gr

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν της Κυριακής»


Φωτό της καλλιτέχνιδας, από τον τοίχο της στο Facebook


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρόν της Κυριακής»


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "