Σχολική Επιτροπή εναντίον Διευθυντή σχολείου που την «κατάγγειλε» για μη σωστή χρηματοδότηση

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Λάβαμε και δημοσιεύουμε, επιστολή καταγγελία, πρώην Διευθυντή Σχολείου (καρατομήθηκε) με την οποία παραθέτει νέα στοιχεία για την «αντιπαράθεσή» του σαν Διευθυντής Σχολείου με την Σχολική Επιτροπή του Δήμου του, την οποία ο ίδιος είχε καταγγείλει για μη σωστή κατανομή της χρηματοδότησης και μάλιστα σε βάρος του σχολείου που διεύθυνε.

------------------

Έμ… έφαγε το βόδι, έμ… τα βάζει και μα αυτόν που την κατάγγειλε…

Διαβάστε στη συνέχεια, όλη την επιστολή-καταγγελία του εκαπιδευτικού Πολύδωρα Σταυρόπουλου, πρώην Διευθυντού του Εργαστηριακού Κέντρου Δραπετσώνας.

Στις 28/9/2017 η σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας απέστειλε άνευ λόγου και αιτίας σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας του δήμου μας, καταγγελία με σχετική απειλή για το πρόσωπό μου. Εδώ τίθενται πολλά ερωτηματικά...   Θεωρώ ότι αυτό έγινε στο πλαίσιο της περαιτέρω στοχοποίησής μου και διασυρμού μου.

Έστειλα τέλος Αυγούστου στο πρωτόκολλο του δήμου ανοικτή επιστολή και είχε προορισμό τη δημοτική αρχή η οποία έθετε σειρά ερωτημάτων.

ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 

Έστειλα έγγραφο με το οποίο παρακάλεσα να κοινοποιηθεί η απάντησή μου στους παραλήπτες που απεστάλει η καταγγελία (σχολεία και δημοτικούς συμβούλους) όμως δεν φαίνεται η σχολική επιτροπή να την προωθεί για λόγους δικούς της. Ίσως κατάλαβαν εκ των υστέρων ότι ως εκ του ρόλου της ότι δεν μπορούν να στέλνουν τέτοια έγγραφα στα σχολεία με καταγγελίες για πρώην διευθυντή ( για να δείτε την έγγραφη απάντηση στην καταγγελία κάντε κλικ εδώ). 

Όμως οι δημοκρατικές διαδικασίες, η ηθική και η απλή λογική λέει ότι έπρεπε να προωθήσει και την απάντησή μου στους ίδιους παραλήπτες που έστειλαν τη δική τους καταγγελία.

Από τις 2 Οκτώβρη λοιπόν και μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί.  Έτσι λοιπόν σας τη στέλνω εγώ για ενημέρωσή σας αφού η σχολική επιτροπή εδώ 5 μέρες δεν έχει φροντίσει να έχετε τη σχετική ενημέρωση.

Θα ήθελα να σας θυμίσω τα αρχικά ερωτήματα που είχα υποβάλει με την ανοικτή επιστολή μου στο πρωτόκολλο του δήμου στο τέλος Αυγούστου και αφορούσαν μόνο τη δημοτική αρχή και κανέναν άλλον. 

Η αρχική αυτή επιστολή βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο:

 https://www.dropbox.com/s/r4b279drvmqxmsh/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97.pdf?dl=0.

Η απάντησή μου στην καταγγελία των 8 μελών της σχολικής επιτροπής και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θίγει πολύ σημαντικά ζητήματα.

Πολύδωρος Σταυρόπουλος

πρώην Διευθυντής Εργαστηριακού Κέντρου Δραπετσώνας

MSc Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "