Ποντάρετε όλοι κι ο τυχερός κερδίζει …ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΑ.Λ.!!!

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Το Υπουργείο Παιδείας μετά την υποχρέωση των μαθητών σε ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφών στα ΕΠΑΛ που εφάρμοσε αιφνιδιαστικά τον Ιούνιο, (σκεφτείτε πότε και για ποιους λόγους εφαρμόζεται και τι αποτελέσματα επιτυγχάνει η τακτική του αιφνιδιασμού) έρχεται να συμπληρώσει το καρέ με τυχερά παιγνίδια!!!

Καλά ακούσατε! Κληρώνει μαθητές! Και ο τυχερός κερδίζει!

Παρότι οι μαθητές κατά την εγγραφή τους επέλεξαν το σχολείο (ΕΠΑ.Λ.) στο οποίο επιθυμούν να φοιτήσουν εντούτοις το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορώντας για τις ανάγκες των μαθητών όχι μόνο δεν τους επιτρέπει να φοιτήσουν στο σχολείο της επιλογής τους αλλά τους βάζει στην κληρωτίδα!

Θαυμάστε την «ευφυέστατη» εγκύκλιο του κ. Μουστάκα στις 04-09-2017.

«2. Σε περίπτωση που μαθητές/τριές υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σε τάξη, τομέα και ειδικότητα που υπερβαίνει τον ανώτατο αριθμό μαθητών, οι Διευθυντές θα προβούν σε κλήρωση, μετά τη δεύτερη κατανομή, για το ποιοι μαθητές θα εγγραφούν στο σχολείο, παρουσία εκπρόσωπου της διοίκησης. Οι μαθητές οι όποιοι δεν θα ενταχθούν σε τμήμα, απευθύνονται στην οικεία Δ.Δ.Ε.»

Μπράβο! Μπράβο! ΕΥΓΕ! Άντε και καλά …κέρδη!

Καταγγέλλουμε τη στάση του Υπουργείου Παιδείας που βάλλει για άλλη μια φορά ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Διεκδικούμε:

  • Οι μαθητές να παραμείνουν και να σπουδάσουν στο σχολείο που οι ίδιοι επέλεξαν με βάση τις προσωπικές και τις οικογενειακές τους ανάγκες.
  • Να εγκριθούν όλα τα ολιγομελή τμήματα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Α΄ Θεσσαλονίκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχόλια  

 
0 #1 alla 08-09-2017 21:20
Στον Πειραιά κλείνουν τομέα με 17 παιδιά.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "