ΕΛΤΕΕ Ανατ. & Δυτ. Θεσσαλονίκης: Στους …Λογιστές για τις εγγραφές στα ΕΠΑΛ !!!

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Απίστευτο και όμως αληθινό !

Εμβρόντητοι έμειναν οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης όταν ενημερώθηκαν ότι όχι μόνο θα εφαρμοστεί νέο σύστημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ εγγραφών ΕΙΔΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα ΕΠΑΛ, αλλά ότι αυτό θα γίνεται ΜΟΝΟ με τους κωδικούς του ΤΑΧΙSNET.

Αυτά ακριβώς είπε ο σύμβουλος του Υπουργού κ. Θ.Κ. στον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης στο τηλεφώνημα που έγινε μπροστά στους εκπαιδευτικούς και ύστερα από έντονη απαίτησή τους.

Τον παλιό καιρό, οι κηδεμόνες των μαθητών υπέβαλαν αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στα δημόσια σχολεία. Από τώρα και στο εξής, θα πηγαίνουν στο …Λογιστή τους και …με το φόβο μην τους τσακώσει η ΕΦΟΡΙΑ!.

Και όλα αυτά τη στιγμή που:

1. Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ καν !

2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανοίξει το σύστημα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ οι ΓΟΝΕΙΣ !

3. Δίνεται ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΟΝΟ 5 ΗΜΕΡΩΝ !

4. Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ του ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ συστήματος (ΤΑΧΙSNET) σε εκπαιδευτική διαδικασία !

5. Οι περισσότεροι γονείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ όχι μόνο για κωδικούς ΤΑΧΙS, αλλά ούτε καν για Η/Υ, ενώ την πρόσβασή τους στο σύστημα την έχει ΜΟΝΟ ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ τους !

6. Διανύουμε την περίοδο που οι λογιστές είναι φορτωμένοι με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων !

7. Η ιδέα και μόνο να γράψουν οι γονείς τα παιδιά τους στα ΕΠΑΛ γίνεται τρομακτική και αποτρεπτική !

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !

  • Να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ και στα ΕΠΑΛ η νομοθεσία που ισχύει για ΟΛΑ τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
  • Το Υπουργείο να πάρει πίσω τις παράνομες εγκυκλίους ΤΩΡΑ !
  • Αντίθετα, να στείλει ΑΜΕΣΑ οδηγίες για το πώς θα γράψουμε στη Γ΄ τάξη
  • τους αποφοίτους των παλαιών τύπων ΕΠΑΛ !
  • Φτάνει πια ο κατατρεγμός και οι πειραματισμοί στην πλάτη της πολύπαθης Β΄βάθμια Τ.Ε.Ε. !
  • Αφήστε ήσυχα τα σχολειά μας να ανασάνουν και να αναπτυχθούν όπως τους αξίζει !
  • κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-6-2017

και ώρα 16:30

στο

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ

διαμαρτυρία στον Υπουργό Παιδείας ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΡΑ !!

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΤΕΕ Ανατ. & Δυτ. Θεσσαλονίκης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "